«Να χαλάσουμε το ρεκόρ του»

«Να χαλάσουμε το ρεκόρ του»

Δηλώσεις του παλαιότερου παίκτη του Πανιωνίου, Φανούρη Γουνδουλάκη, φιλοξενεί η εκπομπή της NOVA Super League Preview.

Ο πολυσύνθετος παίκτης μίλησε για την άσχημη χρονιά του Πανιωνίου, το συμβόλαιό του και τους «κολλητούς» του.

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό: «Εδώ που έχουμε φτάσει, για εμάς κάθε αγώνας είναι ίδιος. Δεν διαλέγουμε κανέναν αντίπαλο.

Ο Ολυμπιακός σίγουρα έχει πάρει ένα σημαντικό προβάδισμα για τον τίτλο, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα καθησυχάσει τους παίκτες του Ολυμπιακού.

Με τα αποτέλεσμα που έχουμε πάρει τον τελευταίο καιρό, εκτός από τη σημαντική βαθμολογική συγκομιδή, έχουμε αποκτήσει και καλή ψυχολογία και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Για το αν μπορεί ο Πανιώνιος να βάλει τέλος στο νικηφόρο σερί του Ολυμπιακού: «Είναι μια περίεργη χρονιά για εμάς. Με τις μικρές ομάδες δεν τα καταφέρνουμε και τόσο καλά, ενώ με τις θεωρητικά μεγαλύτερες είμαστε καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο, αν και δεν γνωρίζω το γιατί.

Ο Ολυμπιακός έχει ένα σερί νικών, όμως αυτά τα σερί κάποτε χαλάνε και ελπίζω να είμαστε εμείς αυτοί που θα χαλάσουμε το ρεκόρ του».

Για το δυνατό σημείο του Ολυμπιακού: «Δεν θα ήθελα να μιλήσω συγκεκριμένα. Σίγουρα είναι μια καλή ομάδα, με καλούς παίκτες.

Από εκεί και πέρα όμως και εμείς διαθέτουμε μια ομάδα με ποιότητα και θα προσπαθήσουμε να την βγάλουμε στο γήπεδο και να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα μας».

Για την αρνητική χρονιά του Πανιωνίου: «Σίγουρα είναι μια πολύ δύσκολη χρονιά για τον Πανιώνιο. Η πιο δύσκολη από όλες σε αυτά τα 7 χρόνια που είμαι στην ομάδα. Έχουν αλλάξει πρόεδροι, προπονητές, παίκτες.

Και όσο δεν έρχονται και τα αποτελέσματα αυτό δημιουργεί πρόβλημα στην ομάδα. Μέσα από τις δυσκολίες όμως φαίνονται και οι χαρακτήρες και η ποιότητα των ποδοσφαιριστών. Θα τα δώσουμε όλα στους αγώνες που απομένουν για να τελειώσει με αίσιο τρόπο η χρονιά για την ομάδα».

Για προβάδισμα που έχει αποκτήσει ο Πανιώνιος από τις άλλες ομάδες που είναι κοντά στην ζώνη του υποβιβασμού:  «Οι τρεις βαθμοί δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι μεγάλη διαφορά. Σίγουρα έχουμε ένα μικρό βαθμολογικό προβάδισμα, αλλά και ψυχολογικό γιατί όταν είσαι κάτω από τη ζώνη είναι πολύ πιο δύσκολο.

Απομένουν οκτώ παιχνίδια ακόμα. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και πολλά δύσκολα παιχνίδια. Τα δύσκολα παιχνίδια για την ομάδα μου τώρα ξεκινάνε και τώρα πρέπει να δείξουμε τον πραγματικό μας εαυτό».

Για τον Τάκη Λεμονή: «Σίγουρα ο προπονητής μας είναι ένας καταξιωμένος στον χώρο. Ξέρει πολλά πράγματα σχετικά με το ποδόσφαιρο.

Στον Πανιώνιο είχε έρθει πριν καιρό για μικρό διάστημα. Είναι δεύτερη φορά τώρα. Νομίζω πως έδωσε πολλά στους παίκτες. Μα συμμάζεψε λίγο θα έλεγα. Και εμείς από την πλευρά μας προσπαθούμε να κάνουμε αυτό που μας ζητάει για να γινόμαστε καλύτεροι και αυτό νομίζω ότι το δείχνουμε σε κάθε αγώνα».

Για το συμβόλαιό του: «Το τελευταίο που σκέφτομαι αυτή τη στιγμή είναι το συμβόλαιό μου.

Το θέμα είναι να τελειώσει καλά η σεζόν για τον Πανιώνιο. Να σωθεί η ομάδα και μετά έχει Ο Θεός. Είμαι ικανοποιημένος στον Πανιώνιο».

Για το αν σκέφτεται τον εαυτό του να φοράει άλλα χρώματα: «Σίγουρα έχω προσφέρει πολλά στην ομάδα και αυτή που έχει δώσει επίσης πολλά. Είμαι ευγνώμων. Δεν μπορούμε να μιλάμε υποθετικά.

Αγαπάω τον Πανιώνιο. Ο κόσμος της ομάδας, όπως είπες και εσύ με αγαπάει. Τον ευχαριστώ πολύ. Όποτε αγωνίζομαι ποτέ δεν κορόιδεψα την ομάδα και τον κόσμο της. Νομίζω ότι αυτό είναι κάτι που έχουν εκτιμήσει. Και θα προσπαθήσω να δώσω όσα πιο πολλά μπορώ μέχρι το τέλος της σεζόν για να πετύχει η ομάδα τον στόχο της».

Για τον Φανούρη Γουνδουλάκη, εκτός των τεσσάρων γραμμών: «Έχω φτιάξει μια οικογένεια. Ο Θεός μου έδωσε ένα παιδάκι.
Είμαι ευχαριστημένος και ευλογημένος από Τον Θεό που έχω μια οικογένεια αγαπημένη».

Για τον ελεύθερο χρόνο του: «Τις περισσότερες ώρες τις περνάω με την οικογένειά μου. Κάποιες φορές θα βρεθώ και με φίλους μου και από τον Πανιώνιο και από άλλες ομάδες. Θα συζητήσουμε διάφορα θέματα και για το ποδόσφαιρο».

Για τον «κολλητό» του: «Θα αδικήσω κάποιους... Είναι πολλά παιδιά που κάνουμε παρέα. Θα αδικήσω πραγματικά. Εντάξει, κολλητός μου από το ποδόσφαιρο είναι ο Νίκος Σπυρόπουλος.

Από τον Πανιώνιο είναι πολλά παιδιά. Ο Γιάννης Κοντοές, ο Λεωνίδας Παναγόπουλος, από τους πιτσιρικάδες, ο Αναστασόπουλος, ο Σάμαρης. Και με τον Σιόβα κάνω πολύ καλή παρέα και είμαι στο δωμάτιο στις αποστολές».



Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved