Τα «βλέμματα» στη Ν. Σμύρνη

Τα «βλέμματα» στη Ν. Σμύρνη

Τον Πανιώνιο θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (27/2), εκτός έδρας, ο Ολυμπιακός και με νίκη θα βρεθεί ακόμη πιο κοντά στον τίτλο.

Οκτώ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το «μενού» της 24ης αγωνιστικής της Superleague.

Το ματς, ωστόσο, που τραβάει πάνω του τα βλέμματα της προσοχής διεξάγεται την Κυριακή (27/2) στη Νέα Σμύρνη, όπου και ο Πανιώνιος θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

Παράλληλα, μεγάλη «μάχη» αναμένεται να γίνει στο AEL FC Arena, όπου και η Λάρισα θα κοντραριστεί με τον Αρη, ενώ σπουδαίας σημασίας είναι -ειδικά για τους γηπεδούχους- το ματς του Εργοτέλη με την ΑΕΚ.


ΗΡΑΚΛΗΣ – ΞΑΝΘΗ
Σε καλή κατάσταση δείχνει πως είναι ο Ηρακλής, ύστερα από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Γιώργο Παράσχο.

Ο «Γηραιός», προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία με τον Ολυμπιακό Βόλου και θα επιδιώξει στο ματς με την Ξάνθη να κατακτήσει το «τρίποντο», που θα τον φέρει ακόμη πιο ψηλά στη βαθμολογία.

Από την άλλη πλευρά, το συγκρότημα του Νίκου Παπαδόπουλου, θέλει να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και γι’ αυτό εμφανίζεται έτοιμο να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα.

ΚΕΡΚΥΡΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
Με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία θα αντιμετωπίσει η Κέρκυρα τον Ολυμπιακό Βόλου.

Οι «Φαίακες», ύστερα από το «διπλό» στην Τρίπολη, κόντρα στον Αστέρα, θα επιδιώξουν να κατακτήσουν ακόμη μια νίκη και να μείνουν στην πρώτη «οκτάδα» της βαθμολογίας.

Στον αντίποδα, η ομάδα του Βόλου, με νέο τεχνικό τον Μάκη Κατσαβάκη, θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα στην Κέρκυρα, προκειμένου να επανέλθει η ηρεμία στις τάξεις του συλλόγου.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
Σε ένα γεμάτο ΟΑΚΑ θα υποδεχτεί ο Παναθηναϊκός τον Ατρόμητο. Οι «πράσινοι» γνωρίζουν καλά, ότι ο στόχος του τίτλου χάθηκε στο «Καραϊσκάκη», όμως, επιθυμούν να τελειώσουν το πρωτάθλημα μόνο με νίκες.

Η ομάδα του Περιστερίου, εξάλλου, θα αγωνισθεί χωρίς άγχος, στο εν λόγω ματς, ωστόσο, άπαντες στο «στρατόπεδο» του Ατρόμητου, πιστεύουν πως μπορούν να κάνουν τη… ζημιά.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Ματς για γερά νεύρα, αναμένεται να διεξαχθεί στις Σέρρες, όπου ο τοπικός Πανσερραϊκός θα υποδεχτεί τον Αστέρα Τρίπολης.

Αμφότερες οι ομάδες έχουν ως στόχο την παραμονή και το αποτέλεσμα του συγκεκριμένου παιχνιδιού αναμένεται να κρίνει πολλά…

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΑΕΚ
Παιχνίδι κομβικής σημασίας είναι αυτό, ανάμεσα στον Εργοτέλη και την ΑΕΚ.

Η κρητική ομάδα, με νίκη, θα παραμείνει σε… τροχιά Ευρώπης και στις τάξεις του συλλόγου, υπάρχει αισιοδοξία, πως τελικά οι παίκτες του συλλόγου θα καταφέρουν να πετύχουν το στόχο τους.

Στην αντίπερα «όχθη», η «Ενωση», ύστερα από την εντός έδρας ισοπαλία με τον Πανιώνιο, θα επιδιώξει να επιστρέψει στις νίκες, ώστε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις.

ΠΑΟΚ – ΚΑΒΑΛΑ
Στην… ελληνική πραγματικότητα επιστρέφει ο ΠΑΟΚ, ύστερα από την ευρωπαϊκή του περιπέτεια στο Europa League.

Οι παίκτες του Μάκη Χάβου θα βρεθούν αντιμέτωποι με την Καβάλα και θα προσπαθήσουν να κατακτήσουν το «τρίποντο», που θα διατηρήσει την ομάδα στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Οι «Αργοναύτες», από την άλλη πλευρά, θέλουν να… ρεφάρουν, στο συγκεκριμένο παιχνίδι, την «γκέλα» με τον Πανσερραϊκό, προκειμένου η Καβάλα να συνεχίσει να κάνει «όνειρα» Ευρώπης.

ΛΑΡΙΣΑ – ΑΡΗΣ
Μονόδρομο αποτελεί για τη Λάρισα η νίκη στο ματς με τον Αρη. Οι «βυσσινί», ύστερα από τον «πόντο» που απέσπασαν στην Ξάνθη, θα τα δώσουν όλα για τη νίκη, που θα τους κρατήσει «ζωντανούς» στην «μάχη» της παραμονής.

Στο μεταξύ, η ομάδα της Θεσσαλονίκης, μετά από τον αποκλεισμό της από την Μάντσεστερ Σίτι, για το Europa Legaue, στρέφει την προσοχή της στο στόχο που της έχει απομείνει, που δεν είναι άλλος, από την συμμετοχή της στα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Έτσι, ο Αρης θα προσπαθήσει να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από το AEL FC Arena, προκειμένου να μην μείνει και άλλο πίσω στην βαθμολογία.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Να κάνει ακόμη ένα… βήμα παραμονής, θέλει ο Πανιώνιος στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Οι Νεοσμυρνιώτες, μέσα στο γήπεδό τους μπορούν να κερδίσουν οποιοδήποτε αντίπαλο και αυτό επιθυμούν να αποδείξουν κόντρα στους «ερυθρόλευκους».

Στο μεταξύ, η ομάδα του Πειραιά, μετά από τη νίκη στο ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό, θέλει να «κλειδώσει» το πρωτάθλημα, σημειώνοντας ακόμη μια νίκη.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής:

Σάββατο 26/2
«Καυτανζόγλειο»: Ηρακλής – Ξάνθη (17:15)
ΕΑΚ Κέρκυρας: Κέρκυρα – Ολυμπιακός Βόλου (17:15)
ΟΑΚΑ: Παναθηναϊκός – Ατρόμητος (19:30)

Κυριακή 27/2
Δημ. Γηπ. Σερρών: Πανσερραϊκός – Αστέρας Τρίπολης (15:00)
Παγκρήτιο: Εργοτέλης – ΑΕΚ (17:15)
Τούμπα: ΠΑΟΚ – Καβάλα (17:15)
AEL FC Arena: Λάρισα – Αρης (19:30)
Νέας Σμύρνης: Πανιώνιος – Ολυμπιακός (19:30)



Basketball Champions League: Στο Βελιγράδι για το... όνειρο το Περιστέρι – Το πρόγραμμα του Final 4
Basketball Champions League: Στο Βελιγράδι για το... όνειρο το Περιστέρι – Το πρόγραμμα του Final 4
Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved