Άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε…

Άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε…

Στο ρόλο του ΠΣΑΠ, μετά τα όσα έγιναν στο ντέρμπι των «αιωνίων», αναφέρθηκε με δηλώσεις του στον SPORT FM ο Στέλιος Γιαννακόπουλος.

Ο πρόεδρος του συνδικαλιστικού οργάνου των ποδοσφαιριστών προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, λέγοντας απλά ότι έχουν γίνει προτάσεις, προκειμένου να γίνει καλύτερο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Σε σχετική ερώτηση, όμως, γύρω από τις προτάσεις που έγιναν, αλλά και σε ποιους έγιναν, ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ… μάσησε τα λόγια του. Ο Στέλιος Γιαννακόπουλος προσπάθησε ν’ αποδείξει ότι ο ΠΣΑΠ δεν είναι ανενεργός, όμως η αλήθεια είναι ότι δεν τα κατάφερε…

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Έχουν γίνει πράγματα από τον ΠΣΑΠ. Θα δείτε κι άλλα τις επόμενες μέρες. Ξεκινήσαμε το καλοκαίρι, μετά το περιστατικό με τον κ. Μπάγιεβιτς. Τότε, όπως και σε πολλές άλλες περιπτώσεις, θα μπορούσε να τραυματιστεί κάποιος. Σαν αρχή κάναμε την 15λεπτη συμβολική καθυστέρηση. Σε αρκετό κόσμο μέτρησε. Τα σχόλια ήταν πολύ καλά. Σε όλες τις κατηγορίες γίνονται διάφορα αίσχη. Οι παίκτες αντιμετωπίζουν τέτοιου είδους καταστάσεις μόνο εδώ. Οι προτάσεις μας ισχύουν ακόμα, ασχέτως αν δεν είναι πραγματοποιήσιμες. Δεν μπορούμε να πάρουμε από το χέρι τους παίκτες, για παράδειγμα, και να φύγουμε», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Χθες (σ.σ την Πέμπτη) είχαμε μια συνάντηση με τα παιδιά του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, ενώ είχαν ενημερωθεί από το τηλέφωνο και οι αρχηγοί όλων των υπόλοιπων ομάδων. Τις επόμενες μέρες θα λάβουμε κάποιες αποφάσεις».

Σε ό,τι αφορά στις συμπεριφορές ορισμένων ποδοσφαιριστών που προκάλεσαν το δημόσιο αίσθημα, χτυπώντας κάποιους μετά τη λήξη του ντέρμπι, τόνισε: «Καταδικάσαμε τις συμπεριφορές των συναδέλφων μου. Τις καταδικάζω και εγώ, σαν Στέλιος. Σε ένα ντέρμπι τα νεύρα, όμως, είναι τεντωμένα. Όταν ένας παίκτης βλέπει κάποιον να του επιτίθεται, πρέπει να αντιδράσει. Θα πρέπει, ωστόσο, όλοι οι παίκτες να μάθουν να χαλιναγωγούν τα νεύρα τους. Είμαστε ενάντια σε αυτό το κομμάτι».

Για τις διαφορές που παρατηρούνται με τα συνδικαλιστικά όργανα των ποδοσφαιριστών άλλων χωρών, είπε: «Οι παίκτες εδώ δεν είναι γύρω από το όργανό τους. Αυτή η κατάσταση τείνει, βέβαια, ν’ αλλάξει. Αρκετοί έχουν ανταποκριθεί τον τελευταίο καιρό, για να μην πω όλοι. Κάποιοι, όμως, θέλουν να βλέπουν τον ΠΣΑΠ ανενεργό. Αρχίζει και αλλάζει αυτό. Ο χρόνος θα δείξει αν ο ΠΣΑΠ έχει κάνει κάτι και τι προσπάθησε να κάνει».

Τέλος, ο Στέλιος Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε και στις προτάσεις που έκανε ο ΠΣΑΠ, λέγοντας: «Έχουμε κάνει πολλές συναντήσεις. Κανείς δεν το έχει πει αυτό, παρά μόνο τα Υπουργεία, με κάποιες μικρές ανακοινώσεις. Κανείς δεν είπε τι έχει κάνει ο ΠΣΑΠ, για να λυθεί αυτή η κατάσταση. Έχουμε κάνει συναντήσεις και έχουμε πάρει εγγυήσεις, τόσο από την ΕΠΟ, όσο και από την Σούπερ Λίγκα. Κάναμε προτάσεις. Πρέπει αρχικά να εξασφαλιστεί η σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών. Δεν μπορεί να γίνει καλύτερο το ελληνικό ποδόσφαιρο, αν ο παίκτης δεν μπορεί να παίξει, αν φοβάται μην έρθει ο τσιμεντόλιθος στο κεφάλι του».



Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved