Στο πλευρό του Χιμένεθ ο Παππάς

Στο πλευρό του Χιμένεθ ο Παππάς

Τη στήριξή του στον Μανόλο Χιμένεθ εξέφρασε ο Πέτρος Παππάς στο δείπνο που παρέθεσε η διοίκηση στον Ισπανό.

Θετικές ήταν οι εντυπώσεις από το δείπνο μεταξύ της διοίκησης του Δικεφάλου και του Μανόλο Χιμένεθ όπου αμφότερες οι πλευρές εξέφρασαν τη επιθυμία τους να συνεχίσουν τη συνεργασία τους και τη νέα σεζόν.

Μάλιστα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ φρόντισε να καταστήσει σαφές πως ο Ισπανός κόουτς θα έχει τη στήριξή του εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού. «Τόσο εγώ όσο και η διοίκηση σε πιστεύουμε πάρα πολύ. Στηρίζουμε το έργο σου και αναγνωρίζουμε ότι είσαι πολύ εργατικός. Όπως επίσης αναγνωρίζουμε ότι υποφέρεις από τα λάθη που έγιναν στο παρελθόν. Ξέρουµε πως προσπαθείς πολύ µε τα λίγα µέσα που διαθέτεις να πετύχεις κάτι καλό και θα προσπαθήσουµε και εµείς να περιορίσουµε τα λάθη και να µη χάσουµε άλλο χρόνο. Θέλουµε να µείνεις και του χρόνου µαζί µας, γι' αυτό υπογράψαµε συµβόλαιο για δύο έτη. Να βάλεις τη δική σου σφραγίδα στην οµάδα» επεσήμανε αρχικά ο Παππάς απευθυνόμενος στον Χιμένεθ.

Στη συνέχεια αναφορικά με τους στόχους της ομάδας ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ υπογράμμισε «Αντιλαµβάνεσαι και εσύ πως δεν υπάρχει άλλος στόχος από την κατάκτηση του Κυπέλλου και την έξοδο της οµάδας στην Ευρώπη µέσω των πλέι οφ. Αυτό θα βοηθήσει την κατάσταση και για τη νέα χρονιά τόσο οικονοµικά όσο και ψυχολογικά».

Επίσης, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα χρήματα που έχει βάλει στην ομάδα αλλά και στην οικονομική πολιτική που θα ακολουθηθεί το καλοκαίρι στις μεταγραφές «Ολα αυτά τα χρόνια έχω ξοδέψει πολλά λεφτά στην ΑΕΚ. Δεν είναι της παρούσης να αναφέρουµε αν είχαν αντίκρισµα ή όχι. Οι εποχές έχουν αλλάξει. Τα πράγµατα είναι δύσκολα. Δεν πρόκειται να προχωρήσω σε ακατάσχετο ξόδεµα, ούτε θα γίνουν µεταγραφές εκατοµµυρίων. Να ξέρεις όµως πως θα κάνω τα αδύνατα δυνατά για να υπογράψουν κάποιοι από τους παίκτες που εσύ θα ζητήσεις στην οµάδα, προκειµένου να ενισχυθούµε και τη νέα περίοδο να γίνουµε ανταγωνιστικοί».



Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved