Μούσλι: «Πάμε για το Κύπελλο»

Μούσλι: «Πάμε για το Κύπελλο»

Ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς προσπάθησε να γίνει και πάλι ο ήρωας του ΠΑΟΚ, όπως στην Κωνσταντινούπολη, αυτή τη φορά όμως το γκολ του κόντρα στην ΤΣΚΚΑ Μόσχας, δεν ήταν αρκετό.

Ο Βόσνιος αναφέρθηκε στην έλλειψη συγκέντρωσης στην φάση του γκολ των Ρώσων, στον στόχο του Κυπέλλου, αλλά και στο γεγονός ότι πλέον δεν αισθάνεται ενοχλήσεις στους κοιλιακούς του, μετά από δύο χρόνια.

Αναλυτικά, τα όσα είπε ο 29χρονος φορ του ΠΑΟΚ :

-Πως αισθάνεσαι μετά από αυτόν τον αποκλεισμό στη Μόσχα;
«Απαίσια. Όταν παίζεις καλά και αποκλείεσαι, δεν είναι ωραίο. Ίσως θα ήταν καλύτερα να παίζουμε άσχημα και να κερδίζουμε. Δεν ξέρω τι να πω, όποτε παίζουμε καλά, δε κάνουμε τίποτα. Όταν παίζουμε λίγο «βρώμικα», κερδίζουμε. Μάλλον θα πρέπει να είμαστε λίγο πιο πονηροί, σαν αλεπούδες»

-Τι δεν πήγε καλά στη Μόσχα;
«Όλα πήγαν καλά, απλά πρέπει να είμαστε πιο έξυπνοι. Το ματς τελειώνει όταν σφυρίξει ο διαιτητής, όχι όταν βάλεις γκολ. Χάσαμε τη συγκέντρωσή μας για ένα δευτερόλεπτο κι αυτό μας κόστισε την πρόκριση»

-Μπορείτε να παίξετε στα επόμενα παιχνίδια, όπως με την ΤΣΣΚΑ;
«Δεν μπορώ να πω προκαταβολικά, πως θα παίξουμε, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο.. Δεν παίζουμε τένις, παίζουμε ποδόσφαιρο. Δεν είμαι μόνος μου, είμαστε 11. Εγώ θα προσπαθώ πάντα για το καλύτερο»

Πλέον θα έχετε περισσότερο πάθος για την κατάκτηση του Κυπέλλου;
«Είναι το μόνο πράγμα, που μας απέμεινε να κερδίσουμε φέτος και πρέπει να συγκεντρωθούμε σ΄ αυτό».

-Σε ότι αφορά την Ευρώπη...
«Φίλε μου, η Ευρώπη είναι παρελθόν, είμαστε έξω, το θέμα είναι να μάθουμε από τα λάθη, που κάναμε. Δεν πρέπει να μιλάμε περισσότερο και να κουράζουμε και το μυαλό μας. Παίξαμε καλά, πήραμε μεγάλα μαθήματα, είμαστε έξω»

-Ακολουθούν 7 παιχνίδια σε 21 μέρες.
«Τώρα πρέπει να είμαστε έξυπνοι, να ξεκουραστούμε όσο γίνεται. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Όλα τα ματς είναι σημαντικά. Όταν θέλεις να δημιουργήσεις την εικόνα μιας μεγάλης ομάδας, πρέπει να τα κερδίζεις όλα. Πρέπει πάντα να κερδίζεις, δεν έχει σημασία ποιον και που»

-Είσαι στον ΠΑΟΚ τρία χρόνια. Είναι φέτος η καλύτερη ομάδα;
«Δεν μπορώ να το πω αυτό, θα είναι βλακεία, κάποια παιδιά ήταν εδώ και έφυγαν και ήταν πολύ καλοί ποδοσφαιριστές. Να λέμε ότι είμαστε καλύτεροι χωρίς αυτούς; Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα έχει μεγαλώσει, αυτοί που είμαστε εδώ, είμαστε περισσότερο μαζί, είναι λογικό, το παιχνίδι μας γίνεται καλύτερο και καλύτερο, απλά να πρέπει να είμαστε αλεπούδες στο τέλος των αγώνων. Για να δημιουργήσεις μια εικόνα ομάδας με νοοτροπία νικητή, πρέπει να μην έχεις αυτές τις μεταπτώσεις, αυτό είναι βαρετό για όλους, γιατί έχουμε πολύ καλή ομάδα, το βλέπει ο καθένας».

-Ο Χάβος είπε ότι αν περνούσε ο ΠΑΟΚ, θα μπορούσε να πάει και τελικό. Συμφωνείς;
«Είναι πιθανό. Η ΤΣΣΚΑ που μας απέκλεισε, πιστεύω ότι μπορεί να πάω στον τελικό. Δεν ξέρω αν θα πηγαίναμε στον τελικό, ξέρω ότι οι άλλες ομάδες θα μας έβλεπαν με άλλο μάτι»

-Η αλήθεια είναι ότι αυτό το μεγάλο ταξίδι στην Ευρώπη, ξεκίνησε μ΄ ένα δικό σου γκολ στην Κωνσταντινούπολη.
«Το σημαντικό είναι τι κάνει η ομάδα. Η δουλειά μου είναι να σκοράρω, ο καθένας έχει τη δουλειά του. Η μεγαλύτερη ευχή που είχα ήταν να πάω σ'  αυτά τα παιχνίδια και να παίζω χωρίς πόνους. Μετά από δύο χρόνια, το να παίζω χωρίς ενοχλήσεις, χωρίς πόνους, χωρίς χειρουργεία, με κάνει να είμαι χαρούμενος σαν ένα μικρό μωρό. Δεν με νοιάζουν τα γκολ, με νοιάζει η υγεία μου και να είμαι καλός. Ξέρω ότι αν είμαι καλά, μπορώ να δω πολλά σ΄ αυτή τη ομάδα, σ΄ αυτό το σύλλογο, σ΄ αυτό τον κόσμο, σ΄ αυτή την πόλη. Όταν έχεις τη μισή υγεία σου, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα»



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved