Στα άκρα ο Παναθηναϊκός

Στα άκρα ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός θα παρουσιάσει αναλυτικό φάκελο στην UEFA και στην FIFA, με αφορμή το πρόσφατο ντέρμπι εναντίον του Ολυμπιακού.

Οι «πράσινοι» έχουν αποφασίσει να προβάλουν την δική τους άποψη στην παγκόσμια και στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία. Πάντως, γνωρίζουν πως οι επιτροπές της FIFA και της UEFA θα παραπέμψουν την υπόθεση στην αντίστοιχη επιτροπή της ΕΠΟ, καθώς αυτή είναι αρμόδια για τα εγχώρια ζητήματα. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θεωρούν πως θα ζητηθεί τουλάχιστον ο αποκλεισμός του διεθνή διαιτητή Καλόπουλου.

Παρακάτω οι επτά ενότητες του φάκελου, όπως τα παρουσιάζει η εφημερίδα «Goal».

Ενότητα 1η: Το ματς: Μία συνολική εικόνα για το παιχνίδι.

Ενότητα 2η: Διαιτητές και βοηθοί: Οι «πράσινοι» στέκονται σε όλες τις φάσεις - «φωτιά» που έκριναν το ντέρμπι και στην εν γένει εικόνα της διαιτησίας που τα «μούσκεψε» τόσο αγωνιστικά (κανένα οφσάιντ στο γκολ του Κατσουράνη, οφσάιντ στο γκολ του Τζιμπούρ, πέναλτι που δεν δόθηκε στο χέρι του Τοροσίδη), όσο στον πειθαρχικό έλεγχο (κλωτσιές Τοροσίδη στον Λέτο, φάουλ του Αβραάμ στον Νίνη στη φάση που δόθηκε ανάποδα).

Επιπλέον, στον Παναθηναϊκό στέκονται στο ότι ο Καλόπουλος δεν ανέφερε τίποτα για τα επεισόδια στο φύλλο αγώνος, ενώ υπάρχει ξεχωριστή πολυσέλιδη αναφορά στα ρατσιστικά συνθήματα που δεν σημειώθηκαν. Μάλιστα, οι «πράσινοι» ανέφεραν πως ο ίδιος διαιτητής δεν είχε σημειώσει το παραμικρό, σε αντίστοιχο περιστατικό του αγώνα με την Ξάνθη την 16η αγωνιστική.

Ενότητα 3η: Τα ρατσιστικά συνθήματα, όπως το «δεν θα γίνεις Ελληνας ποτέ» προς τον Νίνη και οι ρατσιστικές κραυγές προς τους Σισέ (κυρίως), Καντέ, Ζιλμπέρτο.

Ενότητα 4η: Όλα όσα έγιναν από ρίψεις βεγγαλικών, κροτίδες και στυλό στα κόρνερ κλπ.

Ενότητα 5η: Η εισβολή των οπαδών και τα επεισόδια και όλα όσα έγιναν στη φυσούνα. Από το ξύλο στους παίκτες, μέχρι τη μολότοφ που έσκασε μέσα στο γήπεδο.

Ενότητα 6η: Οι δηλώσεις του Ζιλμπέρτο και του Σισέ που έκαναν στη μεικτή ζώνη και περιέγραψαν τα ρατσιστικά συνθήματα και την εισβολή.

Ενότητα 7η: Παρουσίαση με ήχο και εικόνα το «σε γ... σήμερα» του Μαρινάκη στον Σισέ μετά το ματς στα αποδυτήρια στο φραστικό επεισόδιο που είχαν οι δυο τους, με την υποσημείωση πως εκτός από πρόεδρος του Ολυμπιακού είναι και πρόεδρος της Superleague.



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved