Κρίσιμο ραντεβού Καμάνιο με Ολυμπιακό

Κρίσιμο ραντεβού Καμάνιο με Ολυμπιακό

Κρίσιμη αναμένεται να είναι η σημερινή μέρα (30/05) για τον Ολυμπιακό, όχι μόνο στο θέμα της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας, αλλά γενικότερα σε ότι αφορά στον προγραμματισμό της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Απόψε, άλλωστε, είναι προγραμματισμένο το ραντεβού των διοικούντων την πειραϊκή ΠΑΕ με τον εκπρόσωπο των Αριέλ Ιμπαγάσα κι Έκτορ Ραούλ Κούπερ, Αλεχάντρο Καμάνιο, ο οποίος μάλιστα, δεν αποκλείεται εκτός από τα δύο «καυτά» θέματα – αυτό της ανανέωσης του «Cano» κι εκείνο της ενδεχόμενης συνεργασίας με τον Ολυμπιακό του έμπειρου προπονητή – να ρίξει στο τραπέζι και κάποια ονόματα πελατών του από την αγορά της Αργεντινής στο πλαίσιο της μεταγραφικής ενίσχυσης των «ερυθρόλευκων».

Ο Καμάνιο έχει ουκ ολίγα ενδιαφέροντα ονόματα ταλαντούχων Αργεντίνων ποδοσφαιριστών στο πελατολόγιο του και δεν αποκλείεται στην Πλατεία Αλεξάνδρας ν’ αποφασίσουν να βολιδοσκοπήσουν κάποια περίπτωση. Η αγορά της χώρας του tango, άλλωστε, αρέσει πολύ στους Πειραιώτες και πρόσφατα «κατασκόπευσε» εκεί διάφορους ποδοσφαιριστές ο Δημήτρης Μπαρμπαλιάς.

Τα δύο πρώτα ζητήματα της ατζέντας ωστόσο, στην συνάντηση Καμάνιο-«ερυθρόλευκων» θα είναι, αναμφίβολα, η ανανέωση της συνεργασίας για έναν ακόμα χρόνο με τον Αριέλ Ιμπαγάσα, αλλά και η υπόθεση «Έκτορ Ραούλ Κούπερ».

Ο «Cano» έχει στα χέρια, εδώ και καιρό, την επίσημη πρόταση των διοικούντων την ΠΑΕ Ολυμπιακός και σύμφωνα με όλα όσα έχουν διαφανεί θα την αποδεχτεί προσφέροντας – με σημαντικά μειωμένες αποδοχές – τις υπηρεσίες του και την επόμενη σεζόν στους νταμπλούχους Ελλάδας. Σε μία διαπραγμάτευση, βέβαια, τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο, οπότε στο «λιμάνι» κρατούν χαμηλούς τόνους όσον αφορά στον Αργεντίνο «μαέστρο» εκφράζοντας παράλληλα την αισιοδοξία τους για το θέμα…

Όσον αφορά την υπόθεση της ανάληψης τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού από τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ, όπως φαίνεται – μετά τις τελευταίες εξελίξεις σε… Πορτογαλία και Τουρκία – ο Αργεντίνος τεχνικός δεν θα φορέσει ούτε φέτος την ερυθρόλευκη φόρμα, καθώς μάλλον θα συνεχίσει στην τουρκική Ορντούρσπορ. Η ανακοίνωση -χθες βράδυ - της απόκτησης του Βιθέντε Μόνχε, εξάλλου, ο οποίος αποτελούσε προσωπική εισήγηση Κούπερ στην διοίκηση του συλλόγου, φανερώνει ότι πιθανότατα οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν την συνεργασία τους και τη νέα σεζόν.

Και στον Ολυμπιακό, άλλωστε, ο Αργεντίνος προπονητής είχε… χάσει έδαφος, καθώς όπως όλα δείχνουν στην… pole position βρίσκονται δύο προπονητές από την Ιβηρική Χερσόνησο και συγκεκριμένα από την Πορτογαλία, ο Βίτορ Περέιρα και ο Λεονάρντο Ζαρντίν.

Ο τελευταίος, εξάλλου, με δηλώσεις του τόνισε πως θα τον ενδιέφερε η προοπτική συνεργασίας με τους νταμπλούχους Ελλάδας από τη στιγμή που έμεινε ελεύθερος από τη Μπράγκα.

Στον Πειραιά, εξάλλου, υπάρχει φημολογία και για άλλους προπονητές, όπως ο 43χρονος Ισπανός Χοσέ Λουίς Όλτρα, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα πανηγύρισε την άνοδο της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια στην Primera Division ή ο - γνωστός στους Έλληνες φιλάθλους - Λάζλο Μπόλονι. Ο Ρουμάνος ίσως δεν... εμπνέει τη μεγάλη μάζα των φιλάθλων του Ολυμπιακού που θέλουν κάτι «φρέσκο» για τον πάγκο της ομάδας τους, στην Πλατεία Αλεξάνδρας ωστόσο, έχουν θετική γνώμη για τον μέχρι πρότινος τεχνικό του ΠΑΟΚ, ο οποίος σημειωτέον αποχώρησε από τον «Δικέφαλο του Βορρά» εξαιτίας των χρημάτων που κόστιζε και όχι γι' αγωνιστικούς λόγους.

Όπως και να ‘χει, πάντως, η αποψινή συνάντηση του Αλεχάντρο Καμάνιο με τους διοικούντες την ΠΑΕ Ολυμπιακός αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ανακοίνωσε Ντιελνά -και- ο Ολυμπιακός (videos+photos)

Συνάντηση Ολυμπιακού-Μπόκα για Τσάβες «βλέπουν» στην Αργεντινή

«Κλεισμένος» ο Γιαννιώτας, «βλέπουν» και Μανωλά στον Ολυμπιακό

Προτάθηκε και ο Ράνγκνικ στον Ολυμπιακό



Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved