Μαρινάκης: «Ακόμα πιο δυνατή ομάδα του χρόνου»

Μαρινάκης: «Ακόμα πιο δυνατή ομάδα του χρόνου»

Στόχος του Ολυμπιακού είναι να δημιουργήσει ακόμα πιο δυνατή ομάδα τη νέα χρονιά για να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει, ήτοι τη διατήρηση των σκήπτρων στην Ελλάδα και ακόμα καλύτερη πορεία στην Ευρώπη, όπως υποστήριξε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ έδωσε το «παρών» στην Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Βετεράνων της ομάδας, η οποία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (28/5) στην αίθουσα «Αχιλλέας Γραμματικόπουλος» του «Γ. Καραϊσκάκης», συνοδευόμενος από τον αντιπρόεδρο του συλλόγου, Σάββα Θεοδωρίδη και τον Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστα Καραπαπά.

Οι Βετεράνοι έχρισαν τον διοικητικό ηγέτη του Ολυμπιακού επίτημο πρόεδρο του Συνδέσμου και κατά την ομιλία του έδωσε το... σύνθημα για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, ζητώντας παράλληλα τη στήριξη του Συνδέσμου των Βετεράνων, καθώς άπαντες στον πειραϊκό σύλλογο είναι μια γροθιά.

Ο Γιώργος Δαρίβας πρόεδρος του Συνδέσμου τίμησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη απονέμοντάς του τιμητική πλακέτα και στη συνέχεια οι παλαίμαχοι άσοι του Ολυμπιακού έδωσαν στον μεγαλομέτοχο των Πειραιωτών μία εμφάνιση με το όνομά του, αλλά χωρίς νούμερο, καθώς έχουν... κρατήσει χώρο για το 40ο πρωτάθλημα και το 4ο αστέρι στη φανέλα.

Ο πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ έγινε δεκτός με χειροκροτήματα από τους Βετεράνους και υπό τους ήχους του ύμνου του συλλόγου. Ο Αντώνης Γλύκας, εκ μέρος των Παλαιμάχων καλωσόρισε τον Βαγγέλη Μαρινάκη, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Είναι μία πολύ σημαντική ημέρα για εμάς η οποία λαμβάνει χώρα κάθε δύο χρόνια. Ο πρόεδρός μας Γιώργος Δαρίβας, τιμά σήμερα τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον χρίζει επίτιμο πρόεδρο του Συνδέσμου μας! Θα θέλαμε παράλληλα να του απονείμουμε αυτή τη φανέλα. Αφήνουμε κενό τον αριθμό για να προσθέσουμε του χρόνου το 40! Ένα σημαντικό επίτευγμα για την ομάδα μας, το 40ό πρωτάθλημα, το οποίο θα σημάνει και το τέταρτο αστέρι στη φανέλα μας»!

Στην συνέχεια, ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήρε τον λόγο, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την παρουσία του στην Γενική Συνέλευση των Βετεράνων και για την τιμή που του έγινε. Κατά την ομιλία του, ο διοικητικός ηγέτης των Πειραιωτών, υποστήριξε: «Ήταν μία δύσκολη χρονιά για τον Ολυμπιακό. Η ομάδα μας προσπάθησε να πετύχει τρεις στόχους. Να κατακτήσει το Κύπελλο, το Πρωτάθλημα, αλλά και να πραγματοποιήσει μία καλή ευρωπαϊκή πορεία. Πιστεύω ότι πετύχαμε και τους τρεις στόχους μας. Ίσως στην Ευρώπη να θέλαμε κάτι περισσότερο, όμως στις λεπτομέρειες δεν καταφέραμε να πάρουμε μία ακόμη πρόκριση και να συνεχίσουμε ακόμη ψηλότερα».

Στη συνέχεια ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε και για τη νέα χρονιά: «Ο στόχος μας είναι ένας. Του χρόνου η ομάδα μας να είναι ακόμη πιο δυνατή. Να πετύχει σε όλες τις διοργανώσεις, στις οποίες θα συμμετέχει. Όχι μόνο στο Πρωτάθλημα και στο Κύπελλο, αλλά και να πραγματοποιήσει μία ακόμη καλύτερη ευρωπαϊκή παρουσία. Θα πρέπει να έχουμε πάντα στο μυαλό μας ότι η χώρα μας περνάει μία δύσκολη περίοδο. Σε μία τέτοια κατάσταση, είναι δύσκολο να σχεδιάσεις το μέλλον. Εμείς, λοιπόν, θέλουμε να κοιτάξουμε πρωτίστως να νοικοκυρέψουμε ακόμη περισσότερο τον σύλλογό μας. Όπως έχω πει ξανά, θέλουμε χωρίς σπατάλες και υπερβολές να χτίσουμε μία ομάδα η οποία θα διατηρήσει τα σκήπτρα στην Ελλάδα και θα κάνει πέντε βήματα παραπάνω στην Ευρώπη».

Τέλος, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός έστειλε μήνυμα ενότητας: «Είναι δεδομένο ότι στη μεγάλη αυτή προσπάθεια που κάνουμε, σας θέλουμε όλους κοντά μας. Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι το παρελθόν δίνει ώθηση και στο μέλλον. Θέλουμε το Καραϊσκάκη να παραμείνει μία “καυτή” έδρα, όπως είναι και τώρα, άλλωστε. Γνωρίζετε όλοι ότι ο Ολυμπιακός είναι ενωμένος, ως μία γροθιά. Βλέπετε ότι και με τον Ερασιτέχνη, αλλά και με το τμήμα μπάσκετ, είμαστε ενωμένοι και πορευόμαστε μαζί, στις επιτυχίες που σημειώνει ο σύλλογός μας. Τονίζω και πάλι ότι σας θέλουμε όλους κοντά μας σε αυτή την προσπάθεια που κάνουμε».

* Η φωτογραφία είναι από το επίσημο site της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Διαβάστε ακόμα:

Ολυμπιακός: Απαρτία στην Γενική Συνέλευση των Βετεράνων



Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved