Τα τρία «ευχαριστώ» του Τσιώλη!

Τα τρία «ευχαριστώ» του Τσιώλη!

Μήνυμα συσπείρωσης προς τον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου απέστειλε μέσω προσωπικής δήλωσης ο Σάκης Τσιώλης.

Για ακόμη μία φορά ο Σάκης Τσιώλης αποδεικνύει το μεγαλείο της ψυχής του! Ο τέως τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου θέλησε λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή του να στείλει μήνυμα συσπείρωσης στον κόσμο του Βόλου εν όψει της δύσκολης συνέχειας μέσω προσωπικής δήλωσης που έκανε στην ιστοσελίδα της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ.

Ευχαρίστησε τη διοίκηση, τους συνεργάτες του και τους ποδοσφαιριστές του, αλλά κυρίως τον κόσμο.

Παράλληλα, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους ξεκαθαρίζοντας ότι είναι ο «κύριος» του εαυτού του και κανείς δεν δικαιούται να μιλά για εκείνον λέγοντας αναλήθειες. Αναφέρεται φυσικά στα όσα ακούστηκαν ότι υπάρχουν οφειλές της διοίκησης προς τον ίδιο από την προηγούμενη σεζόν, επισημαίνοντας ότι είχε χαρίσει το πριμ της ανόδου!

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Σάκη Τσιώλη:

«Μετά τη λύση της συνεργασίας μου με τον Ολυμπιακό Βόλου θα ήθελα να απευθύνω τρία μεγάλα ευχαριστώ:

Πρώτον, να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Αχιλλέα Μπέο και τη διοίκηση της ΠΑΕ που μου έδωσαν τη δυνατότητα να είμαι τεχνικός της ιστορικής ομάδας που λέγεται Ολυμπιακός Βόλου.

Δεύτερον, να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου και τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου που έτσι κι αλλιώς παραμένουν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές.

Τρίτο και μεγαλύτερο ευχαριστώ, θα ήθελα να απευθύνω στον κόσμο του Βόλου για τις εκπληκτικές στιγμές που ζήσαμε μαζί και κυρίως για την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου.

Όσον αφορά αυτό που ανέφερε σωστά ενοχλημένος ο πρόεδρος στη συνέντευξη τύπου ότι ακούστηκαν διάφορα σενάρια περί δήθεν οφειλών προς το πρόσωπό μου από την προηγούμενη χρονιά, θα ήθελα να τονίσω πως ουδέποτε είπα εγώ ο ίδιος οπουδήποτε, ότι η ΠΑΕ μου οφείλει χρήματα από την περσινή αγωνιστική περίοδο, διότι αποτέλεσε αποκλειστικά δική μου επιλογή να χαρίσω το πριμ ανόδου στην ομάδα. Θα ήθελα λοιπόν να επισημάνω πως για τον εαυτό μου μιλάω μόνο εγώ και κανείς άλλος.

Φεύγοντας από την ομάδα, τόνισα στους ποδοσφαιριστές πως μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου θα είμαι μαζί τους (όσον αφορά τις προτάσεις που ακούγονται ότι δήθεν τώρα πηγαίνω σε άλλες ομάδες). Θα ήθελα λοιπόν να παρακαλέσω όλο το φίλαθλο κόσμο να μείνει ενωμένος, να ενισχύει και να στηρίζει τον πρόεδρο που έχει δημιουργήσει όλο αυτό το οικοδόμημα, τους ποδοσφαιριστές και το νέο προπονητή της ομάδας, τον οποίο εκτιμάω ιδιαίτερα. Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει τις δυνατότητες και πιστεύω ότι θα τα καταφέρει να κάνει πραγματικότητα τους μεγάλους στόχους που βρίσκονται πλέον μπροστά του. Και θα χαρώ και θα πιστωθώ τις επιτυχίες που θα έρθουν μέχρι το τέλος γιατί αποτελούν το αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας της μεγάλης, ερυθρόλευκης οικογένειας, που εκφράζεται μέσα από μία πανέμορφη πόλη με τεράστια δυναμική. Σας ευχαριστώ όλους, θα σας έχω για πάντα στην καρδιά μου».

Σάκης Τσιώλης



Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον θριαμβευτή Ολυμπιακό
Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον θριαμβευτή Ολυμπιακό
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved