Με… Παναθηναϊκό Κίνημα οι εκλογές της 17ης Ιουνίου

Με… Παναθηναϊκό Κίνημα οι εκλογές της 17ης Ιουνίου

Μεταξύ των κομμάτων που θα κατέβουν στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές θα βρίσκεται και το Παναθηναϊκό Κίνημα, όπως ενημερώνει μέσω σχετικής του ανακοίνωσης συμπληρώνοντας ότι σκοπεύει να βρεθεί σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες!

Στις προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση έκανε… περιορισμένες εμφανίσεις. Στις εκλογές της 17ης Ιουλίου, στόχος του προέδρου Γιώργου Μπέτσικα και των υπολοίπων μελών - οπαδών του Παναθηναϊκού είναι να υπάρξει πιο μαζική παρουσία. Με υποψήφιους σε… όλη την Ελλάδα! Για το Παναθηναϊκό Κίνημα ο λόγος, το οποίο εξέδωσε ανακοίνωση χθες (22/05) και γνωστοποίησε τα πλάνα του ενόψει των βουλευτικών εκλογών που ακολουθούν…

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Τελικά οι εκτιμήσεις μας δεν λάθεψαν και τα αντιευρωπαϊκά (γιατί τέτοιοι είναι οι οπαδοί της ανύπαρκτης ανάπτυξης και της αδιέξοδης λιτότητας) φιλομνημονιακά κόμματα δεν κατάφεραν ούτε συνεργαζόμενα να συγκροτήσουν κυβέρνηση σωτηρίας (τους). Τα αποτελέσματα των εκλογών δεν βύθισαν την Ελλάδα στην ακυβερνησία όπως κάποιοι παπαγαλίζουν, αλλά αφύπνισαν συνολικά την Ευρώπη και πρόσφεραν -από το υστέρημά μας- κουράγιο σε όλους τους δοκιμαζόμενους λαούς.

Το Παναθηναϊκό Κίνημα ανέλαβε το ρίσκο “απουσίας” από την πρόσφατη εκλογική διαδικασία, σε μια προσπάθεια να διορθώσουμε το λάθος μιας περιορισμένης συμμετοχής. Και πλέον είμαστε εδώ, με πανελλαδική εκπροσώπηση, για να δώσουμε τη μάχη που υποσχεθήκαμε. Σε μία εκλογική αναμέτρηση, όπου οι καθημερινές κωλοτούμπες σπρώχνουν σε κατάθλιψη τον Ιωάννη Μελισσανίδη και οι παλαιοκομματικές συνεργασίες ακυρώνουν ακόμη και τη μεγάλη γενιά των Ελλήνων κωμικών της δεκαετίας του '60.

Στην προηγούμενη προεκλογική επικοινωνία μας, σημειώναμε: “Θα πει κάποιος, ότι οι προσεχείς εκλογές είναι μια χρυσή ευκαιρία για νέους συνδυασμούς να εκμεταλλευτούν την πολιτική ρευστότητα και την απέχθεια των πολιτών για τους παραδοσιακούς πολιτικούς φορείς που οδήγησαν την χώρα μας ως εδώ και να καταγράψουν υψηλή εκπροσώπηση. Θα πει επίσης, ότι στις μεθεπόμενες εκλογές, θα ασκηθούν αφόρητες πιέσεις και θα ζήσουμε ανεπανάληπτα σκηνικά πόλωσης. Η υπάρχουσα πολιτική σύνθεση και ιδιαίτερα ο δικομματισμός θα παίξουν τα ρέστα τους για να συντρίψουν καθετί νέο και να επιβιώσουν κόντρα στη λαϊκή θέληση να μας αδειάσουν τη γωνιά.

Αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία να δοκιμάσουμε και τις δυνάμεις και τις αντοχές σε ακραίες συνθήκες. Και πλέον πανελλαδικά, όπως ακριβώς εικονίζεται και στο έμβλημα που κρατάτε πλέον στα χέρια σας, μέσα στο τριφύλλι που εμπνέει και καθοδηγεί τα όνειρά μας”. Δεν αλλάζουμε ούτε σημείο στίξης. Αυτό που θα κάνουμε, εφ' όσον μας το επιτρέψετε, είναι να συμβάλλουμε με κάθε τρόπο, ώστε η υπερηφάνεια και η αξιοπρέπεια του Έλληνα να αποτελέσουν τον φάρο της νέας Ευρώπης, όπως πολλάκις κατέγραψε η ιστορία στο παρελθόν.

Στηρίζοντας όσους υποστηρίζουν αρχές και ιδανικά που δεν κατάφεραν οι Αρχιερείς της διαπλοκής και της λαμογιάς να ξεριζώσουν από το DNA μας. Τιμωρώντας χωρίς αναστολές όσους ενσυνείδητα διαστρέβλωσαν την εικόνα της χώρας μας στο εξωτερικό, απολαμβάνοντας βουλευτική ασυλία και παρασκηνιακή ασυδοσία. Και αναλαμβάνοντας ευθύνες. Γιατί οι προσεχείς εκλογές δεν είναι μόνο το κύκνειο άσμα του δικομματισμού, αλλά και το μεγάλο στοίχημα των σύγχρονων Ελλήνων, φιλοευρωπαϊστών και αντιμνημονιακών. Και καλούνται να αποδείξουν (-ουμε) ότι δεν είναι απλά ένας αντίλογος, αλλά ένας πολύ καλός λόγος να τύχουν πλειοψηφικής εμπιστοσύνης.

Οι λίστες του Παναθηναϊκού Κινήματος ολοκληρώνονται μέσα στην εβδομάδα και όσοι επιθυμούν να συμβάλλουν και μέσα από αυτές, δεν έχουν παρά να επικοινωνήσουν μαζί μας στο τηλέφωνο 6973-024827. Κοινό σημείο αναφοράς γι' αυτή τη μεγάλη παρέα η συλλογική μας προτίμηση, αλλά μέχρι εκεί. Τελεία. Τα προβλήματα πλέον είναι πολύ μεγαλύτερα και πολύ σοβαρότερα για να κρυφθούν πίσω από ένα “Ελλάς – Ευρώπη – Παναθηναϊκός”. Απλώς το τελευταίο διαχρονικά υπενθυμίζει την προσήλωσή μας και στις τρεις αυτές ΑΞΙΕΣ».



Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved