«Κραυγαλέο λάθος με Τσιώλη»

«Κραυγαλέο λάθος με Τσιώλη»

Κατά της φυγής του Σάκη Τσιώλη από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού Βόλου τάσσεται το Athens Fans.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού Βόλου ευχαριστούν τον Καρδιτσιώτη τεχνικό για την προσφορά του στους Βολιώτες, του εύχονται καλή συνέχεια και αποφεύγουν να του πουν «αντίο», αλλά «εις το επανιδείν». Παράλληλα αναγνωρίζουν ότι ο Αχιλλέας Μπέος έβαλε τις βάσεις για τις επιτυχίες της ομάδας, του είναι ευγνώμονες, όμως αδυνατούν να κατανοήσουν την απόφαση της απομάκρυνσης.

«Athens Fans
ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ

Όταν πριν από περίπου τρία χρόνια ο Αχιλλέας Μπέος αναλάμβανε τα ηνία της αγαπημένης μας ομάδας, εμείς οι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου πανηγυρίζαμε γιατί ξέραμε ότι τα πέτρινα χρόνια τελειώνουν. «Αχιλλέα να το ξέρεις, πως την άνοδο εσύ θα μας τη φέρεις» τραγουδούσαμε από την πρώτη κιόλας συγκέντρωση της ομάδας,  το καλοκαίρι του 2008.

Ως άνθρωπος που έχει φάει το χώρο του ποδοσφαίρου με το κουτάλι, ο Αχιλλέας Μπέος κατάλαβε ότι για να υλοποιηθεί ο στόχος της επανόδου στην Α’ Εθνική, χρειαζόταν το χτίσιμο μιας ομάδας με τα κατάλληλα υλικά αλλά και τον κατάλληλο αρχιτέκτονα. Ανέθεσε λοιπόν το έργο αυτό στον Σάκη Τσιώλη. Και δικαιώθηκε. Μέσα σε ενάμιση χρόνο, ο Σάκης Τσιώλης πέτυχε ένα θαύμα: Η ομάδα μας, για πρώτη φορά στην 74χρονη ιστορία της, βρίσκεται στην πρώτη εξάδα της Α’ Εθνικής και ταυτόχρονα στους ημιτελικούς του κυπέλλου Ελλάδας! Παίζει όμορφο ποδόσφαιρο, έχει πετύχει τεράστιες νίκες, έχει προκαλέσει τον θαυμασμό όλης της φίλαθλης Ελλάδας.

Στο ποδόσφαιρο υπάρχει ένας κανόνας που λέει ότι ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Έκπληκτοι πληροφορηθήκαμε προχθές ότι ο πρόεδρός μας αποφάσισε να αγνοήσει αυτόν τον κανόνα και να οδηγήσει στην έξοδο τον, κατά γενική ομολογία, κορυφαίο Έλληνα προπονητή των τελευταίων χρόνων. Αδυνατούμε να κατανοήσουμε την απόφαση αυτή. Αδυνατούμε να βρούμε έναν ισχυρό λόγο που θα μας πείσει ότι αυτή η κίνηση ήταν η πλέον ενδεδειγμένη.

Στον Αχιλλέα Μπέο είμαστε ευγνώμονες. Κανείς δεν παραβλέπει ότι αυτός έθεσε τις βάσεις για τις επιτυχίες μας. Και κανείς δεν αμφισβητεί ότι είναι αυτός και μόνο που λαμβάνει τις αποφάσεις. Αλλά κι εμείς οι οπαδοί της ομάδας είναι αυτονόητο ότι θα λέμε τη γνώμη μας, για όλα τα σημαντικά θέματα που την αφορούν.

Σήμερα, λέμε ευθέως: Η απομάκρυνση του Σάκη Τσιώλη ήταν κραυγαλέο λάθος. Όσα προβλήματα και να υπήρχαν, το δίδυμο «πρόεδρος Μπέος – προπονητής Τσιώλης» δεν έπρεπε να σπάσει με τίποτα. Και πάντως, όχι πριν από τη λήξη μιας περιόδου, γεμάτης από επιτυχίες. Αυτή η ομάδα, αγωνιστικά, είναι δημιούργημα του Τσιώλη. Οι όποιες επιτυχίες της μέχρι τη λήξη της σεζόν, κατά το μεγαλύτερο ποσοστό, σ’ αυτόν θα οφείλονται. Ελπίζουμε να μην καταγραφούν και κάποιες αποτυχίες, εξ αιτίας της απουσίας του.

Ευγνώμονες είμαστε και στον Σάκη Τσιώλη. Η τεράστια συμβολή του στις επιτυχίες της ομάδας, η προσωπικότητά του, το ήθος και το ύφος του, έκαναν όλο τον κόσμο του Βόλου να τον αγαπήσει. Κι αυτό δεν αλλάζει με τίποτα. Του ευχόμαστε από καρδιάς καλή επιτυχία, όπου κι αν βρεθεί αύριο. Και τον διαβεβαιώνουμε ότι θα είναι για πάντα στις καρδιές μας. Δεν του λέμε «αντίο». Του λέμε «στο επανειδείν».

Τον διάδοχό του Μάκη Κατσαβάκη τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε να κρατήσει τον πήχη της ομάδας τόσο ψηλά, όσο κατάφερε να τον ανεβάσει ο προκάτοχός του.

Τέλος, καλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο του Βόλου, ανεξάρτητα από τις όποιες εξελίξεις, να σταθεί στο πλευρό της ομάδας. Ιδιαίτερα αυτή την περίοδο, που βρίσκεται πολύ κοντά στην υλοποίηση στόχων, οι οποίοι μέχρι πρόσφατα φάνταζαν άπιαστο όνειρο. Αν είχαμε χίλιους λόγους να είμαστε κοντά στην ομάδα μας, στα γήπεδα της Γραβιάς, της Σκύδρας, της Γρατινής και της Μυρίκης, έχουμε πολλαπλάσιους να είμαστε δίπλα της, ένα βήμα πριν από τον τελικό του κυπέλλου και την έξοδο στην Ευρώπη.

ΒΟΛΑΡΑ στα εύκολα, ΒΟΛΑΡΑ στα δύσκολα, ΒΟΛΑΡΑ παντού και πάντα!»



Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved