«Ο Ολυμπιακός είναι τεράστιος»

«Ο Ολυμπιακός είναι τεράστιος»

Ο παλαίμαχος άσος του Πανιωνίου, Μίλινκο Πάντιτς αποθέωσε τον Ολυμπιακό σε συνέντευξη του.

Ο χαρισματικός άσος μίλησε στον «Πρωταθλητή» και ισχυρίστηκε πως ο Ολυμπιακός δεν έχει αντίπαλο στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα δήλωσε τα παρακάτω:

«Δυστυχώς, δεν βλέπω πολύ το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όχι τόσο όσο θα ήθελα. Ξέρω τι γίνεται και πως έχουν τα πράγματα, όμως δεν έχω τη δυνατότητα να βλέπω συχνά αγώνες. Για τον Πανιώνιο το ματς της Κυριακής θα είναι πολύ δύσκολο. Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα της Ελλάδος φέτος και είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη.

Θα πάρει ξανά το πρωτάθλημα και εύκολα. Είναι τεράστιο κλαμπ. Δεν έχει αντίπαλο στην Ελλάδα. Διαθέτει ηρεμία, ισχυρή διοίκηση, οργάνωση σε όλα τα επίπεδα. Έχει πολλούς παίκτες που κάνουν τη διαφορά και δεν τους συναντάς σε άλλα ελληνικά σωματεία. Παίκτες όπως οι Πάντελιτς, Ριέρα, Ιμπαγάσα, Μέλμπεργκ, Ραούλ Μπράβο, ακόμη και ο Φουστέρ που με έχει εντυπωσιάσει. Είναι πρώτος στο πρωτάθλημα, κέρδισε τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι και θα πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στη Νέα Σμύρνη.

Ο Πανιώνιος όμως είναι ομάδα που μάχεται και δεν παραδίδεται σε κανέναν. Θα παλέψει και ελπίζω να τα καταφέρει. Η απόσταση του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού έχει μικρύνει πλέον από τους υπόλοιπους. Όταν έπαιζα εγώ, ήταν διαφορετικό το ποδόσφαιρο. Ούτε ισοπαλία δεν μπορούσαμε να σκεφτούμε ότι θα πάρουμε από τον Ολυμπιακό. Τώρα έχουν αλλάξει τα πράγματα. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος».

Ο Πάντιτς μίλησε και για τον προπονητή του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε:

«Ο Βαλβέρδε είναι από την κορυφαία σχολή προπονητών, αυτή της Ισπανίας. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι η Εθνικής τους ομάδα πήρε το Μουντιάλ, πιο πριν το Ευρωπαϊκό και οι ομάδες τους κάνουν τρομερά πράγματα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Εδώ η μπάλα είναι στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος σε καθημερινή βάση.

Ο Ερνέστο είναι σοβαρός προπονητής, με τρομερές γνώσεις και από τη στιγμή που είχε ξαναδουλέψει στον Ολυμπιακό και ήξερε τη νοοτροπία, νομίζω ότι όλα τα άλλα ήταν μάλλον εύκολα για αυτόν. Του αρέσει το γρήγορο ποδόσφαιρο κατοχής και αυτό αρέσει πολύ στον κόσμο. Πιστεύω ότι έχει τις ικανότητες και τις γνώσεις να οδηγήσει σε πάρα πολλές επιτυχίες τον Ολυμπιακό».

Επίσης, αναφέρθηκε στον Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Ο κ. Κόκκαλης έκανε πολλά καλά πράγματα για τον Ολυμπιακό. Ήταν για χρόνια δίπλα στην ομάδα και την οδήγησε σε μεγάλες επιτυχίες. Ο κ. Μαρινάκης είναι η συνέχεια. Τα λεφτά που ρίχνει παίζουν μεγάλο ρόλο. Πρέπει να είναι περήφανοι οι Ολυμπιακοί που έχουν έναν τέτοιο πρόεδρο. Σίγουρα ήρθε για να κάνει κάτι μεγάλο και να οδηγήσει τον Ολυμπιακό σε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες. Οι μεγάλοι παίκτες κάνουν τις μεγάλες ομάδες και ο κ. Μαρινάκης έδειξε ότι ξέρει να παίρνει τέτοιους στην ομάδα του».



Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
Άρσεναλ: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος των «κανονιέρηδων», Σερ Τσιπς Κέσγουικ
Άρσεναλ: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος των «κανονιέρηδων», Σερ Τσιπς Κέσγουικ
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Παναθηναϊκός AKTOR : Απρόοπτο με Λεσόρ, δε θα αγωνιστεί με Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR : Απρόοπτο με Λεσόρ, δε θα αγωνιστεί με Περιστέρι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved