Στήριξη στην ομάδα

Στήριξη στην ομάδα

Ανακοίνωση για την απουσία των επιφανών Παναθηναϊκών από την ανοιχτή πρόσκληση εξέδωσε ο Ερασιτέχνης, απευθύνοντας κάλεσμα προς τον κόσμο.

Χωρίς τους… επιφανείς Παναθηναϊκούς, έγινε τελικά η συνάντηση για ανοικτή συζήτηση στα γραφεία του Ερασιτέχνη, που είχε προτείνει από την Κυριακή, ο πρόεδρος της «Μάνας του Λόχου», Νίκος Ρισβάς, καθώς μόνο ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ήταν αυτός που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα!

Με έκπληξη τα μέλη του ΔΣ και ο Νίκος Ρισβάς, διαπίστωσαν σήμερα το απόγευμα, μετά την λήξη του διοικητικού Συμβουλίου του Ερασιτέχνη (στις 5μ.μ.), ότι κανένας, πλην του κυρίου Θανάση Γιαννακόπουλου, από τους επιφανείς Παναθηναϊκούς δεν έδωσαν το «παρών» στην συνάντηση αυτή, η οποία είχε προαναγγελθεί αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των «αιωνίων» και τα δυσάρεστα γεγονότα που ακολούθησαν.
Όπως ήταν αναμενόμενο οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο, δεν έκρυψαν την δυσαρέσκειά τους για το… μακρύ απουσιολόγιο. Ωστόσο κατέστησαν σαφές πως η διοίκηση του Ερασιτέχνη θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να μην ξεχαστούν και να μείνουν ατιμώρητα τα γεγονότα που συνέβησαν στο Φάληρο.
Τέλος κάλεσαν τους φίλους του Παναθηναϊκού, να δώσουν βροντερό «παρών» στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο το προσεχές Σάββατο, προκειμένου να στηρίξουν την ομάδα και να προστατεύσουν το όνομα και την ιστορία 103 χρόνων του συλλόγου!

Η ανακοίνωση, που αναρτήθηκε στον ιστότοπο του Συλλόγου είναι η ακόλουθη:
«Στην αποψινή συγκέντρωση– κάλεσμα που απευθύναμε με ανοιχτή μας επιστολή προς όλους τους επιφανείς Παναθηναϊκούς φίλους, ανταποκρίθηκε -όπως πάντα- ο κ. Θανάσης Γιαννακόπουλος. Οι άλλοι -και είναι πολλοί- έλαμψαν δια της απουσίας τους. Όπως το αντιλαμβάνεται κανείς! Θεωρούμε ότι θα είχαν πολύ περισσότερες ασχολίες.
Ο Παναθηναϊκός Α.Ο  έχει ένα σπουδαίο θεσμικό ρόλο να παίξει και θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τον φίλαθλο κόσμο ότι θα ανταποκριθούμε με σοβαρότητα και ευθύνη στον ρόλο αυτό. Τα τελευταία γεγονότα δεν θα ξεχαστούν εύκολα, τουλάχιστον όχι τόσο γρήγορα όσο μερικοί ελπίζουν.  Δεν θα επιτρέψουμε να βυθιστούν στη λήθη συμπεριφορές και ήθη, τα οποία γύρισαν τον Αθλητισμό μας χρόνια πίσω!

Καλούμε τους φίλους του Παναθηναϊκού μας, όλους τους οπαδούς μας κάθε ηλικίας, να δώσουν το ειρηνικό αλλά και βροντερό «παρών» τους από τις κερκίδες του ΟΑΚΑ το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου στο ματς με τον Ατρόμητο. Να στηρίξουμε την ομάδα και τους παίκτες, με τη δύναμη που μας δίδει η περήφανη Ιστορία των 103 χρόνων μας. Να διατρανώσουμε τη θέλησή μας, να προστατευθεί το όνομα και η αξιοπρέπεια ολόκληρης της παναθηναϊκής οικογένειας!»



Conference League: Ο Μαρτίνες δε χάνει στα πέναλτι, πρόκριση για Άστον Βίλα!
Conference League: Ο Μαρτίνες δε χάνει στα πέναλτι, πρόκριση για Άστον Βίλα!
Άρης – ΑΕΚ: Ατομικό για Μουκουντί και Άμραμπατ | Εκτός οι Λιβάι Γκαρσία, Στάνκοβιτς
Άρης – ΑΕΚ: Ατομικό για Μουκουντί και Άμραμπατ | Εκτός οι Λιβάι Γκαρσία, Στάνκοβιτς
Europa Conference League LIVE: ΠΑΟΚ – Μπριζ και Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός
Europa Conference League LIVE: ΠΑΟΚ – Μπριζ και Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός
Volley League: Ματσάρα και μείωσε ο Παναθηναϊκός
Volley League: Ματσάρα και μείωσε ο Παναθηναϊκός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved