Αρη, μόνο εσύ…

Αρη, μόνο εσύ…

Λίγες ώρες μας χωρίζουν πλέον από το μεγάλο ευρωπαϊκό ραντεβού των «κιτρίνων». Αρης vs Μάντσεστερ Σίτι σε μια ακόμη μαγική βραδιά.

Η αγγλική μεγαλούπολη είναι έκτος σταθμός στην φετινή –αν μη τι άλλο- εντυπωσιακή πορεία της ομάδας της Θεσσαλονίκης στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Ένα ταξίδι, μια γλυκιά περιπέτεια που ξεκίνησε εκείνο το ζεστό –ακόμη και για τα δεδομένα της Πολωνίας- βράδυ στα τέλη Ιουλίου στο Μπιάλιστοκ, μια πόλη κοντά στα σύνορα με την Λευκορωσία. Σε εκείνο το ματς τα δύο γκολ του Τόνι Κάλβο είχαν απλοποιήσει την υπόθεση πρόκριση.

Από τότε κύλησε πολύ νερό στ’ αυλάκι. Ο Αρης κατάφερε να ρίξει στο «καναβάτσο» την Αούστρια Βιέννης και πήρε μια παλικαρίσια πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Όμως η κλήρωση τού έδειξε το πιο… σκληρό της πρόσωπο, καθώς έπεσε σ’ έναν όμιλο-φωτιά. Σ’ έναν όμιλο επιπέδου Champions League με αντιπάλους την Ατλέτικο Μαδρίτης, την Μπάγερ Λεβερκούζεν και την μόνιμη –τα τελευταία χρόνια- πρωταθλήτρια Νορβηγίας, Ρόζενμποργκ. Οι περισσότεροι μπορεί να είχαν καταδικασμένους τους «κίτρινους», αλλά η απάντηση δόθηκε στο γήπεδο.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης επέστρεψε στην Primera Division και η Ρόζεμποργκ πήγε για χειμερινές διακοπές...

Στους «32» η κλήρωση έπαιξε και πάλι άσχημο… παιχνίδι στον Αρη, φέρνοντας αντίπαλο την Σίτι, κατά πολλούς το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

Όμως αποδείχτηκε ότι οι «κίτρινοι» δεν καταλαβαίνουν τίποτα, όποιον αντίπαλο κι αν έχουν μπροστά τους. Η πολυδιαφημισμένη αγγλική ομάδα σταμάτησε έξω από την πόρτα του απόρθητου –για 43 χρόνια- κάστρου.

Το γεγονός και μόνο ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης τους κράτησε στο «μηδέν», από μόνο του είναι επιτυχία.

Σε λίγες ώρες είναι η ρεβάνς. Μην με ρωτάτε για προγνωστικά. Δεν θα το κάνω. Για το μόνο που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι θα ζήσουμε μια ακόμη μαγική βραδιά στο «Σίτι οφ Μάντσεστερ». Στο κατακίτρινο «Σίτι οφ Μάντσεστερ», σ’ ένα ακόμη γήπεδο που θα παραδοθούν μαθήματα οπαδικής συμπεριφοράς και αφοσίωσης.

Αρη, μόνο εσύ…

Εσύ, που απέκλεισες την Ατλέτικο Μαδρίτης. Εσύ, που κοίταξες στα μάτια στο πρώτο ματς την Μάντσεστερ Σίτι. Εσύ, που διατηρείς το αήττητο σχεδόν μισό αιώνα στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Εσύ, που έχεις κάνει την ποδοσφαιρική Ευρώπη να ασχοληθεί μαζί σου και να σου απονείμει τα εύσημα.

Εσύ, που έκανες τόσα πολλά φέτος στην Ευρώπη.

Αρη, μόνο εσύ… Και απόψε…



Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved