«Αποχωρώ αν...»

«Αποχωρώ αν...»

Ο Αχιλλέας Μπέος επανέλαβε στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε το απόγευμα της Τρίτης ότι θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από την προεδρία της ομάδας, σε περίπτωση που υπάρξει έστω και μια μικρή μερίδα φιλάθλων που να πιστεύει ότι έχει αποτύχει ή εξυπηρετεί συμφέροντα άλλου συλλόγου.

Παράλληλα, υποστήριξε ότι στο Βόλο βρίσκεται ήδη ένας προπονητής με τον οποίο συζητάει και ότι αυτός θα ανακοινωθεί εντός των επόμενων ωρών, ενώ η παρουσίασή του θα γίνει αύριο (23/02). Επίσης, αποκάλυψε ότι θα έχει συνάντηση και με τους ποδοσφαιριστές σε ξενοδοχείο για να μιλήσουν για όσα συμβαίνουν στην ομάδα.

«Εδώ και δυόμιση χρόνια έχω χτίσει ένα οικοδόμημα και προσπαθώ να το προστατέψω. Κάθε πικραμένος λέει το δικό του σενάριο. Σε αυτή τη δεδομένη χρονική στιγμή θέλω να βάλω τα πράγματα στη θέση τους. Προέχει η ηρεμία της ομάδας. Είμαι παράγοντας με εμπειρία και αναγνώριση από εχθρούς και φίλους. Γνωρίζω πολύ καλά τι πρέπει να γίνει. Το μοναστήρι να είναι καλά. Καλόγηροι υπάρχουν πολλοί. Θα πρέπει να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Το όραμα και η ιδέα είναι ο Ολυμπιακός Βόλου. Αν είναι οπαδοί του Μπέου ή του Τσιώλη να τους ακολουθήσουν αλλού. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται φιλάθλους που αγαπούν την ομάδα και την ιδέα. Σήμερα υπάρχουμε, αύριο πεθαίνουμε. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι ομάδα με ιστορία που θα συνεχίσει να υπάρχει.

Με δεδομένη τη χρονική στιγμή της απομάκρυνσης του Τσιώλη θα περιμένουν αρκετοί το στραβοπάτημα της ομάδας. Είμαι άνθρωπος που χρεώνει τις επιτυχίες στους συνεργάτες τους και τις αποτυχίες στον εαυτό μου. Παίρνω διαλυμένες ομάδες και τις κάνω ομάδες. Αν το επάγγελμα του δημοσιογράφου ήταν ανταλλακτικό δύσκολα θα βρισκόντουσαν. Η αυτόνομη Θύρα 1 μέχρι την Κυριακή το βράδυ που πετάχτηκαν τα φέιγ βολάν, μου ήταν άγνωστη, δεν ξέρω αν υπήρχε αυτή η οργάνωση, ο σύνδεσμος, οτιδήποτε. Αν είναι γνωστό, να το μάθω και εγώ. Τα φέιγ βολάν δεν είχαν σχέση με τον κ. Τσιώλη. Είναι διαφορετικά τα δύο γεγονότα. Πετάχτηκαν την Κυριακή και η ανακοίνωση βγήκε το πρωί της Δευτέρας. Βγήκαν σήμερα και χθες το βράδυ ανακοινώσεις από τους τρεις συνδέσμους που υπάρχουν στο Βόλο και είναι αναγνωρισμένοι. Αυτοί τουλάχιστον έρχονται και συζητάμε μαζί. Οι ανακοινώσεις των οργανωμένων καταδικάζουν το γεγονός, δείχνουν ότι δεν ανήκουν στους φιλάθλους ούτε καν στους απλούς πολίτες της πόλης.

Ένας παράγοντας, ένας ιδιοκτήτης έχει συμπάθειες και αντιπάθειες. Κρίνεται από το έργο του. Στην προκειμένη περίπτωση, επειδή σε αυτήν την πόλη γεννήθηκα και υπηρέτησα αυτή την ομάδα, έχω δώσει πολλά και λέω ότι αν υπάρχει έστω μια μικρή μερίδα 5-10 ατόμων που μπορεί να κρίνει και είναι επώνυμη και θεωρούν ότι έχω αποτύχει ή ότι ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μαγαζί άλλης ομάδας ή εγώ υπάλληλος, εγώ δηλώνω ότι το καλοκαίρι θα φύγω από τον Ολυμπιακό Βόλου. Είναι δέσμευση αυτό. Αν υπάρχει κάποιος που πιστεύει τα φέιγ βολάν, τότε θα φύγω. Η αχαριστία είναι μεγάλο αδίκημα και πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα έρθει η μέρα που θα αποδοκιμάσουν τον Μπέο. Είναι πολύ κοντά το χρονικό σημείο που έφυγα από τον Πανιώνιο, ξέρετε όλοι τι παρέδωσα στον Πανιώνιο και τι υπάρχει τώρα. Θέλω να προστατέψω την επένδυση, τους φιλάθλους και να μην επιτρέψω σε μια μερίδα-λαμόγια να καταστρέψουν αυτό που έχουμε χτίσει τα τελευταία τρία χρόνια με μεγάλη προσπάθεια».

Για το νέο προπονητή, ο κ. Μπέος τόνισε: «Ήδη, βρίσκεται στο Βόλο ο νέος προπονητής, εύχομαι να τελειώσει γρήγορα. Θα παρουσιαστεί αύριο και θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας για τις επόμενες 7 αγωνιστικές ή αν είναι περισσότερες, αν μπούμε στα πλέι οφ, κάτι που δεν είναι εύκολο, αφού μέχρι στιγμής δεν έχουμε εξασφαλίσει ακόμα την παραμονή μας».

Σε ερώτηση για το αν έχει παράπονα από τους δημοσιογράφους, δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και με έντονο ύφος απάντησε: «Αν με ενδιέφερε να έχω καλές σχέσεις με τους δημοσιογράφους, τότε θα είχα. Θεωρείτε ότι κάνετε σωστά τη δουλειά σας; Διέρρευσε ότι χτύπησα τον Μόνχε και ξέρω από ποιον. Δεν θα ρωτήσω κανένα δημοσιογράφο. Δεν θα γίνει η ομάδα τσίρκο να χειροκροτεί. Υπήρξε μεθόδευση και ξέρω από ποιούς. Ας πούμε ότι κάποιος πήρε τον Μόνχε, το διασταύρωσε; Οδηγώ την ομάδα με τις επιλογές μου και τις αποφάσεις που παίρνουμε. Το θέμα του Μόνχε διέρρευσε για να καλύψει τα ακάλυπτα. Πήρα ποτέ κανέναν να σας πω γράψτε αυτό; Οι περισσότεροι από εσάς λέτε αλήθεια. Μιλάω για μερίδα. Υπάρχουν στον κλάδο σας κοπρόσκυλα, όπως υπάρχουν σε όλους τους κλάδους».

Για το αν υπάρχει περίπτωση να εμπλακεί πάλι με τον Πανιώνιο, αρνήθηκε κάτι τέτοιο: «Ξαναζεσταμένο φαγητό δεν τρώω. Υπηρετώ τα συμφέροντα του Ολυμπιακού Βόλου», ενώ στη συνέχεια μίλησε πάλι για τον Σάκη Τσιώλη, χρησιμοποιώντας και κάποια ειρωνικά και απαξιωτικά λόγια: «Πήρα μια βάρκα που έσταζε και την έκανα κρουαζιερόπλοιο, που όλοι θέλουν να ταξιδέψουν. Ο Τσιώλης είναι καλός προπονητής. Αν κοιτάξουμε στο παρελθόν ο Ολυμπιακός Βόλου είναι η ομάδα που έχει πετύχει και έχει γράψει ιστορία ως προπονητής και έχει πετύχει, γιατί του έδωσα εγώ το δικαίωμα να πετύχει. Στις άλλες απέτυχε. Του εύχομαι κάθε επιτυχία. Είμαι πικραμένος, όπως και αυτός μπορεί να είναι, αλλά εγώ είμαι πικραμένος από αυτά που λέει, ότι η ΠΑΕ του χρωστάει χρήματα. Όπως ο Γιδόπουλος πληρώνει σε φιλάκια, εμείς δεν πληρώνουμε έτσι. Ας έρθει όποιος θέλει να δει τα λογιστικά βιβλία. Ο Τσιώλης αδικεί τον εαυτό του γιατί πέτυχε εδώ και απέτυχε αλλού. Δεν παραιτήθηκε ο Τσιώλης, εμείς λήξαμε τη συνεργασία μας μαζί του. Μια συνεργασία μπορεί να λυθεί για πολλούς τρόπους, όπως όταν χάνεται η εκτίμηση και ο σεβασμός. Εγώ είμαι της άποψης με το μαστίγιο και το καρότο. Το καρότο το δίνω στον προπονητή και το μαστίγιο το κρατάω για μένα».



Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved