«Εφικτός στόχος τα play off»

«Εφικτός στόχος τα play off»

Ως εφικτό στόχο χαρακτήρισε ο Δημήτρης Ορφανός την είσοδο του Εργοτέλη στα play off και τόνισε πως το παιχνίδι με την ΑΕΚ έχει κομβική σημασία.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό της Κρήτης, Athletic Radio 104.2, στάθηκε στη σημασία του Κυριακάτικου αγώνα: «Το παιχνίδι με την ΑΕΚ είναι ιδιαίτερα σημαντικό και ενδεχόμενη νίκη θα μας δώσει μεγάλη ώθηση για τη συνέχεια. Αν κερδίσουμε δεν θα βλέπουμε τα πλέι–οφ ως ένα όνειρο, αλλά ως έναν πραγματοποιήσιμο στόχο που είναι ικανός να επιτευχθεί. Δεν έχουμε κερδίσει ποτέ την ΑΕΚ και αυτό αποτελεί ένα έξτρα κίνητρο. Όμως το σημαντικότερο δεν είναι το παρελθόν, αλλά το που θα βρεθεί η ομάδα μετά από μια νίκη επί της ΑΕΚ».

Οσον αφορά στο πως "βλέπει" την Ενωση, ο επιθετικός του Εροτέλη υποστήριξε: «Με όσα προβλήματα αντιμετωπίζει, δεν θα πρέπει να παραβλέψουμε το γεγονός ότι η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ομάδα με βαριά φανέλα. Δεν θα πρέπει να σκεφτόμαστε τόσο την ΑΕΚ όσο τη δική μας ομάδα. Και όπως είπα πριν, αντιμετωπίζουμε μια μεγάλη ομάδα που παραμένει δυνατή, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει».

Για ενδεχόμενη νίκη επί της ΑΕΚ, είπε: «Πιστεύω ότι θα κριθούν πολλά από το παιχνίδι με την ΑΕΚ γιατί στην συνέχεια αντιμετωπίζουμε τον Ολυμπιακό όπου δεν σε αφήνει κανένας να πάρεις αποτέλεσμα. Υπάρχει ένα δύσκολο πρόγραμμα στην συνέχεια, είναι ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια που δίνει η ομάδα και θα παίξει ρόλο για την συνέχεια του πρωταθλήματος».

Σε ερώτηση για το αν ο Εργοτέλης έχει επηρεαστεί από το γεγονός ότι δεν αγωνίστηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο, τόνισε: «Όταν μια ομάδα έχει βρει ένα ρυθμό, ίσως να μην ήταν τόσο καλό. Όμως, εμείς θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι της Κυριακής ανεξάρτητα με το χρονικό διάστημα της διακοπής».

Τα αποτελέσματα της προηγούμενης αγωνιστικής ήταν ευνοϊκά για την κρητική ομαδα και ο Ορφανός δεν θα μπορούσε να μην το αναγνωρίσει: «Η αλήθεια είναι ότι όλα τα αποτελέσματα ήταν ευνοϊκά για εμάς. Καμία ομάδα δεν απομακρύνθηκε πολύ από εμάς. Αυτό νομίζω ότι είναι καλό ώστε να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε αυτές τις ομάδες και αυτό να συμβεί αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής».

Αναφερόμενος στον κόσμο, ο επιθετικός του Εργοτέλη είπε: «Την Κυριακή θέλουμε να στηρίξει την προσπάθεια μας όλος ο φίλαθλος κόσμος της Κρήτης ώστε να μας σπρώξει στη νίκη που την χρειαζόμαστε τόσο πολύ».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, το οποίο αναβλήθηκε τόνισε: «Σίγουρα, ο ΠΑΟΚ θα έχει επιβαρυνθεί από τα συνεχόμενα παιχνίδια και θα είναι δύσκολο για αυτόν. Όμως διαθέτει ένα μεγάλο ρόστερ με πολλές λύσεις. Ωστόσο εγώ πιστεύω στην ομάδα μας και το έμψυχο δυναμικό που διαθέτουμε. Έχουμε τις κατάλληλες λύσεις ώστε να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις της αναμέτρησης».

Τέλος, μιλώντας για την προσωπική του απόδοση, τόνισε: «Τη φετινή χρονιά δεν αγωνίζομαι όσο τα προηγούμενα χρόνια. Όμως εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι να προσπαθώ και να βοηθάω την ομάδα μου όσο το δυνατόν περισσότερο και τουλάχιστον μέχρι το τέλος της χρονιάς».



Λανσάρει το δικό του νερό ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Λανσάρει το δικό του νερό ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved