Security χτύπησε τον Σισέ!

Security χτύπησε τον Σισέ!

Για χτύπημα του Σισέ από άνθρωπο που φορούσε διακριτικά προσωπικού ασφαλείας στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» κάνει λόγο η έκθεση της αστυνομίας.

Τα νέα στοιχεία που προκύπτουν από την έκθεση της αστυνομίας, επιβαρύνουν ιδιαίτερα τον Ολυμπιακό καθώς αναφέρεται ότι μέσα στον αγωνιστικό χώρο με τη λήξη του ντέρμπι εισέβαλλαν περίπου 700 οπαδοί και από αυτούς οι 150 κινήθηκαν προς τη φισούνα προπηλακίζοντας παίκτες του Παναθηναϊκού. Aυτό σημαίνει πως τα επεισόδια χαρακτηρίζονται ευρείας κλίμακα και όχι εκτεταμένα, γεγονός που σημαίνει ότι οι ερυθρόλευκοι απειλούνται με βαρύτατη  τιμωρία και όχι με τιμωρία μίας αγωνιστική (που θα ίσχυε σε περίπτωση εκτεταμένων επεισοδίων).

Όπως αναφέρεται πέντε με έξι παίκτες των «πρασίνων» δέχθηκαν τους προπηλακισμούς ενώ δύο με τρεις έχουν χτυπηθεί μετά από επιθέσεις που δέχθηκαν. Μεταξύ αυτών είναι και ο Τζιμπρίλ Σισέ για τον οποίο αναφέρεται «ο ποδοσφαιριστής Σισέ χτυπήθηκε από τουλάχιστον δύο άτομα, ένα εκ των οποίων φορούσε γιλέκο σεκιούριτι».

Το χαρακτηριστικό απόσπασμα αναφέρει: «Περί 700 με 800 άτομα, φίλαθλοι του Ολυμπιακού, υπερπήδησαν τα κιγκλιδώματα των κερκίδων και εισήλθαν εντός του αγωνιστικού χώρου. Εξ αυτών 100 -150 άτομα κατευθύνθηκαν προς το μέρος της πτυσσόμενης σήραγγας (φυσούνα) και προπηλάκισαν εκτός αυτής, 6 με 7 ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, ενώ επιτέθηκαν σε δύο με τρεις (2-3) από αυτούς χειροδικώντας σε βάρος τους. Μεταξύ αυτών και ο ποδοσφαιριστής Σισέ, ο οποίος δέχθηκε επίθεση από δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα έφερε γιλέκο των SECURITY. Με την άμεση επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων και στη θέα αυτών οι προαναφερόμενοι φίλαθλοι απομακρύνθηκαν και ενσωματώθηκαν με τους λοιπούς φιλάθλους, χωρίς να εισέλθει κανένας από αυτούς στα αποδυτήρια».

Σε ότι αφορά τον Λέτο και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού που κατευθύνθηκαν προς τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού μετά το τέλος του αγώνα, αναφέρεται ότι ο Αργεντινός ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος και συγκρατήθηκε από αστυνομικές δυνάμεις.

Tο απόσπασμα: «Κατά την είσοδό του στον προθάλαμο των αποδυτηρίων ο ποδοσφαιριστής Λέτο του Παναθηναϊκού, εμφανώς εκνευρισμένος επιχείρησε να εισέλθει στο διάδρομο που οδηγεί στο χώρο των αποδυτηρίων του Ολυμπιακού, αλλά συγκρατήθηκε από την αστυνομική δύναμη και οδηγήθηκε στο διάδρομο του χώρου των αποδυτηρίων του Παναθηναϊκού».

Παράλληλα, κάνει λόγο για την επιστροφή των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού από το πούλμαν στα αποδυτήρια κάνει να κάνει αναφορά στα ονόματά τους.

Το απόσπασμα: «Περί ώρα 23.10΄ της 19/2/2011 κι ενώ είχαν επιβιβασθεί στο λεωφορείο της ομάδας του Παναθηναϊκού, οι ποδοσφαιριστές αιφνιδιαστικά τρεις - τέσσερις απ' αυτούς, κατευθύνθηκαν τρέχοντας προς τα αποδυτήρια στο χώρο έξω από το ιατρείο (χώρος ελέγχου doping) όπου διαπληκτίσθηκαν με παράγοντες της ομάδας του Ολυμπιακού και στη συνέχεια επέστρεψαν και επιβιβάστηκαν στο λεωφορείο το οποίο αναχώρησε περί την 23.20΄ ώρα».



Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved