«Προστατεύουμε τον Παναθηναϊκό»

«Προστατεύουμε τον Παναθηναϊκό»

Η «Παναθηναϊκών Παρέμβαση» εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί τους φίλους των «πράσινων» να προστατέψουν τα συμφέροντα της ομάδας.

Η κίνηση των επιφανών φίλων του «τριφυλλιού» υποστηρίζει στην ανακοίνωσή της ότι πρέπει με νόμιμα και ειρηνικά πλαίσια να διασφαλιστεί η νομιμότητα και η ευγενής άμιλλα στον αθλητισμό.

Η ανακοίνωση

«Όλη η φίλαθλη Ελλάδα έγινε μάρτυρας των τραγικών οργανωμένων επεισοδίων στο γήπεδο Καραϊσκάκη στον ποδοσφαιρικό αγώνα του Παναθηναϊκού, που απεικονίζουν το επίπεδο και την ποιότητα του σημερινού Ελληνικού ποδοσφαίρου και του αθλητισμού μας γενικότερα.

Την αλλοίωση του αποτελέσματος του αγώνα από μια διατεταγμένης υπηρεσίας διαιτησία, ακολούθησαν οργανωμένα επεισόδια από οπαδούς των γηπεδούχων που η διοίκηση των γηπεδούχων ποτέ δεν είδαν, δεν γνώρισαν, δεν άκουσαν όπως αρχικά δήλωσαν, άσχετα από τις σημερινές υπαναχωρήσεις τους.

Τα αίσχη του Καραϊσκάκη το Σάββατο 19/02 επιβεβαιώνουν την ορθότητα της πρωτοβουλίας μας να οργανωθούμε στην «Παναθηναϊκών Παρέμβαση» και να αγωνισθούμε με κάθε νόμιμο και πρόσφορο τρόπο για την προστασία της ομάδας μας, των δικαιωμάτων της, και την ιστορία της.

Θέλουμε να συγχαρούμε την ομάδα τους παίχτες του ΠΑΟ για την αγωνιστική τους απόδοση, τους εκπροσώπους της για την παλiκαρίσια παρουσία τους εκεί, και να δηλώσουμε ότι θα αντιταχθούμε με κάθε μέσο στους νόμους της ζούγκλας που επιχειρούν να επιβάλουν

Καλούμε όλους τους Έλληνες φιλάθλους να αγωνισθούμε μαζί για την ισονομία και την τήρηση της νομιμότητας στην διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος και όχι μόνο.

Καλούμε τους φιλάθλους μας να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να προστατέψουν την ιστορία της ομάδας μας και τα ιδανικά της μένοντας μακριά από οποιαδήποτε πράξη βίας αυτοδικίας ή αντεκδίκησης, όσο κι αν προκαλούνται.

Κάθε αντίθετη ενέργεια θα μας βρίσκει κατηγορηματικά αντιμέτωπους με κάθε τρόπο. Ο Παναθηναϊκός με την τεράστια προσφορά του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και στην Εθνική ομάδα, δεν έχει μόνο υποχρεώσεις αλλά και δικαιώματα.

Αυτά τα δικαιώματα τουλάχιστον εμείς θα τα προστατεύσουμε. Φτάνει πια.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι κόντρα σε όλα αυτά που συνέβησαν και συμβαίνουν σε βάρος μας ο Παναθηναϊκός μπορεί και πρέπει να αποτελέσει ένα φάρο για την αναγέννηση του ελληνικού ποδοσφαίρου και του αθλητισμού όπου αυτοσκοπός δεν πρέπει να είναι η νίκη με κάθε μέσο αλλά η ευγενής άμιλλα.

Καλούμε τους αγνούς φιλάθλους της ομάδας μας να σταθούν προστάτες της και σε μια διαδρομή που όλοι θα είμαστε υπερήφανοι για την πορεία της ανεξάρτητα από τους τίτλους που θα έχουμε κατακτήσει».



Παναθηναϊκός AKTOR: Ο σχολιαστής της EuroLeague αποθεώνει το ΟΑΚΑ - «Έτρεμα από αδρεναλίνη»
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο σχολιαστής της EuroLeague αποθεώνει το ΟΑΚΑ - «Έτρεμα από αδρεναλίνη»
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Δείπνο συσπείρωσης από τον Λουτσέσκου πριν το μεγάλο ντέρμπι τίτλου
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Δείπνο συσπείρωσης από τον Λουτσέσκου πριν το μεγάλο ντέρμπι τίτλου
NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι στη Μαρίνα Σάττι
Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι στη Μαρίνα Σάττι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved