«Ενωμένοι κόντρα στον Ολυμπιακό»

«Ενωμένοι κόντρα στον Ολυμπιακό»

Να αποφύγουν τις εσωτερικές διαμάχες έτσι ώστε να αντιμετωπίσουν το αντίπαλο δέος, αποφάσισαν στο ΔΣ της Δευτέρας οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού.

Αποφασισμένοι, και με την επικύρωση του διοικητικού συμβουλίου πλέον, να φτάσουν ως την πρόταση μομφής κατά του προέδρου του Ολυμπιακού και της Superleague αλλά και να στείλουν όλα τα στοιχεία στην UEFA έτσι ώστε να υπάρξουν κυρώσεις για τα γεγονότα του «Γεώργιος Καραϊσκάκης», είναι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού.

Όλα τα μέλη του ΔΣ έδωσαν το «παρών» στο διάρκειας δύο ωρών ΔΣ που έγινε τη Δευτέρα στα γραφεία της ΠΑΕ, με τον Γιώργο Νίκα και τον Νικόλα Πατέρα να απουσιάζουν στο εξωτερικό για προσωπικές τους υποθέσεις και τον Ανδρέα Βγενόπουλο λόγω φόρτου εργασίας. Οι υπόλοιποι, όπως και ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, έδωσαν κανονικά το «παρών».

Το λόγο αρχικά στο ΔΣ πήρε ο Δημήτρης Γόντικας που ενημέρωσε για την απουσία των Πατέρα και Βγενόπουλου, με τους Θανάση και Παύλο Γιαννακόπουλο να αντιδρούν στην απουσία των δύο, θέμα ωστόσο που ξεπεράστηκε γρήγορα με την παρέμβαση και των υπόλοιπων που έθεσαν τα πράγματα στη σωστή τους βάσης.

«Πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Να υπάρξει σύμπνοια τώρα για να μπορέσουμε να πάμε κόντρα στον Ολυμπιακό», ήταν τα λόγια του Αδαμάντιου Πολέμη.

Στη συνέχεια, ο προεδρεύων αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έθεσε το θέμα της αποχώρησης των παικτών της ομάδας από την Εθνική ομάδα, με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη να συμφωνεί στο συγκεκριμένο μέτρο πίεσης προς την ΕΠΟ.

«Ο Παναθηναϊκός είναι αιμοδότης του ελληνικού ποδοσφαίρου τόσα χρόνια, όμως τα ίδια χρόνια η ΕΠΟ που είναι προϊστάμενη της διαιτησίας μας έχει κάνει τόσα κακά. Άρα πρέπει να πιέσουμε κάπως την ΕΠΟ», ήταν τα λόγια του μεγαλομετόχου του Παναθηναϊκού.

Θέση για το θέμα πήρε και ο Μίμης Δομάζος, στην πρώτη του παρουσία στο ΔΣ, ενώ στη συνέχεια η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τα όσα έγιναν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και στην επικείμενη πρόταση μομφής προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος επέμειναν στο να αποχωρήσει η ομάδα από το πρωτάθλημα με τον νομικό εκπρόσωπο της ΠΑΕ, Γιάννη Κάρμη να τους ενημερώνει για τις κυρώσεις που μπορεί να φτάσουν μέχρι τον υποβιβασμό και τον Παναγιώτη Δάβαρη να επισημαίνει ότι… «τι νόημα έχει να βάζεις λεφτά; Τη μία ο Παπουτσέλης, την άλλη ο Θωμάς, την άλλη ο Μπέος, μετά ο Μαρινάκης. Βάζουμε λεφτά και ξέρουμε ότι θα τα χάσουμε».

Ενώ ο Γιάννης Βαρδινογιάννης υποστήριξε: «Πρέπει να βρούμε να αντιδράσουμε. Είναι η δεύτερη φορά μετά τη Ριζούπολη που λένε οι παίκτες ότι αισθάνονται ντροπή. Να κάνουν κι αυτοί κάτι για να δείξουν την αντίδρασή τους».

Ο Γιάννης Βεκρής με τη σειρά του υποστήριξε: «Πρέπει να κάνουμε κάτι γιατί θα «χαθεί η μπάλα» για τα επόμενα δέκα χρόνια. Να κάνουμε συγκεκριμένες προτάσεις. Να καθαρίσει το ποδόσφαιρο από τους Μπέους και τους Μαρινάκηδες», ενώ από εκεί και πέρα συζητήθηκε το θέμα για την απαίτηση της διαγραφής των διαιτητών και του παρατηρητή του ντέρμπι, ενώ όπως συμφώνησε και ο Γιάννης Βαρδινογιάννης πρέπει να γίνει προσπάθεια να γεμίσει το ΟΑΚΑ στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Τέλος, το μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιώργος Σπηλιωτόπουλος, που ήταν «παρών» στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» μίλησε για τα όσα έγιναν από τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τα όσα αυτός έλεγε στους παίκτες του Παναθηναϊκού στα αποδυτήρια. Οι αντιδράσεις των υπολοίπων ήταν αρκετά έντονες, με τον Μίμη Δομάζο να λέει μεταξύ άλλων «αν έλεγε ότι θα μας γαμ… στα χρόνια μου, θα του το είχαμε κάνει εγώ με τον ‘ψηλό’ (σ.σ. Αντώνη Αντωνιάδη) και την υπόλοιπη ομάδα με το που θα έλεγε κάτι τέτοιο».



ΑΕΚ – Ολυμπιακός: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο πλην της νίκης» - Όσα είπε ο Μεντιλίμπαρ
ΑΕΚ – Ολυμπιακός: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο πλην της νίκης» - Όσα είπε ο Μεντιλίμπαρ
ΑΕΚ: Τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών
ΑΕΚ: Τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών
Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR: Οι Ιταλοί ακύρωσαν εισιτήρια Ελλήνων λίγο πριν το τζάμπολ!
Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR: Οι Ιταλοί ακύρωσαν εισιτήρια Ελλήνων λίγο πριν το τζάμπολ!
Βύρωνας: Talk of the town η Μαρίνα Σάττι σε κατάστημα ΟΠΑΠ
Βύρωνας: Talk of the town η Μαρίνα Σάττι σε κατάστημα ΟΠΑΠ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved