Φανερώθηκε... ο Φανούρης Βατσινάς!

Φανερώθηκε... ο Φανούρης Βατσινάς!

Με επιστολή 2.481 λέξεων ο πρώην ιδιοκτήτης του ΟΦΗ κάνει τον απολογισμό των δικών του πεπραγμένων, καλεί τους νυν μετόχους να δώσουν λύσεις και απειλεί με προσφυγή στη Δικαιοσύνη…

Αναλυτικά η ανοικτή επιστολή του πρώην μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΟΦΗ:

«ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΦΑΝΟΥΡΗ ΒΑΤΣΙΝΑ
Πρώην ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΦΗ

Δυστυχώς οι καταστάσεις που βιώνει αυτή τη στιγμή, ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους της Ελλάδας, τον οποίο υπηρέτησα κι’ εγώ, με αναγκάζουν να δημοσιοποιήσω πράγματα και να πάρω θέση, ώστε να μάθει ο κόσμος την πραγματική αλήθεια, τουλάχιστον σε ότι αφορά το πρόσωπό μου. Τρία χρόνια δεν έχω μιλήσει. Μου χρέωναν τα πάντα και νόμιζαν πως η σιωπή μου ήταν αδυναμία. Ήρθε η ώρα, ο κόσμος να μάθει την πραγματική αλήθεια σε ότι αφορά εμένα και τις πράξεις μου.

 Αγαπούσα την ομάδα όπως και οι περισσότεροι στην Κρήτη. Μου άρεσε το ποδόσφαιρο και ταυτίστηκα με τον ΟΦΗ, την εποχή που ήμουν στη διοίκηση του ερασιτέχνη, από το πόστο του Γενικού Αρχηγού. Όταν έφτασε η στιγμή που ο σύλλογος έπρεπε να βρει έναν επενδυτή, εγώ κι’ αδερφός μου, αποφασίσαμε, μετά από ώριμη σκέψη να ασχοληθούμε διοικητικά, παρουσιάζοντας ένα ολοκληρωμένο σχέδιο προς τους ιδιοκτήτες, το οποίο και έγινε αποδεκτό.

Το χρέος της ομάδας που παρέλαβα (Προς το δημόσιο και τρίτους) ήταν πάνω από 7.000.000 €! Κατορθώσαμε πάρα πολλοί άνθρωποι, μαζί και τους ευχαριστώ γι αυτό, να την εντάξουμε στο άρθρο 44 πληρώνοντας τότε το 10% (700.000€). Αξίζει να σημειωθεί, πως ομάδα εκείνη την περίοδο, βάσει βαθμολογίας είχε υποβιβασθεί στην Β’ Εθνική. Παρέμεινε λόγω των επεισοδίων που είχαν κάνει οι οπαδοί του Άρη την τελευταία αγωνιστική, τιμωρήθηκε και τη θέση του στην Α’ Εθνική, την πήρε ο ΟΦΗ.

Το όραμα μου ήταν ο ΟΦΗ να γίνει και πάλι ένας μεγάλος σύλλογος, έτσι όπως μας τον άφησε ο μεγάλος ηγέτης Θόδωρος Βαρδινογιάννης. Πρώτο μου μέλημα, ήταν να δώσω «βάρος» στις υποδομές. Σας αναφέρω το εξής: Από την μέρα που ανέλαβα την ομάδα, ήμουν 24 ώρες το 24ωρο σε συνεχή επαγρύπνηση. Είχα επικεντρωθεί στις εγκαταστάσεις για την βελτίωση του ΒΑΚ, το οποίο στη μετά Θόδωρα εποχή είχε αφεθεί τελείως, όπως και τα ποδοσφαιρικά τμήματα με τις διοικητικές υπηρεσίες.

Η προσπάθεια  μου για τον ΟΦΗ απέτυχε και σ’ αυτό συνετέλεσαν πολλοί παράγοντες. Οφείλω να ομολογήσω πως είχε να κάνει και με δικά μου λάθη. Τα περισσότερα όμως λάθη, έγιναν από κάποιους που απώτερο σκοπό είχαν να βλάψουν εμένα χωρίς να υπολογίζουν, ότι βλάπτοντας εμένα έκαναν κακό και στον ΟΦΗ.  Θυμάμαι όταν ανακοινώθηκε πως η οικογένεια Βατσινά πήρε το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών από τους μεγαλομετόχους, εάν εξαιρέσουμε το στενό κύκλο της οικογένειάς μου και των συνεργατών μου,  όλοι οι άλλοι, (Δεν θέλω να αναφέρω ονόματα,  εξάλλου είναι σε όλους σας γνωστά), ξεκίνησαν ένα αδυσώπητο πόλεμο εις βάρος μου.

Πιστεύω ακράδαντα, ότι κάποιοι είχαν σχέδιο να εξοντώσουν εμένα με δόλιους τρόπους, χρησιμοποιώντας την αγάπη των αγνών φιλάθλων, που κατάφεραν, και με την βοήθεια των ΜΜΕ, να τους στρέψουν εναντίων μου. Θα αναφέρω ένα συγκεκριμένο περιστατικό. Στην συγκέντρωση του κόσμου, στην πλατεία Ελευθερίας, να μοιράζονται εκατοντάδες τυπωμένα μαύρα μπλουζάκια, γράφοντας απάνω «Λευτεριά στον ΟΦΗ». Κύριοι ομιλητές, ήταν ο Δήμαρχος Γιάννης Κουράκης και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Βασίλης Ξημέρης. Δυστυχώς όμως, για τους δύο παραπάνω κυρίους, ο χρόνος είναι ο καλύτερος κριτής. Αναρωτιέμαι ακόμα και σήμερα «τι τους έκανε τότε τους κυρίους αυτούς να παρακινούν τους αγνούς φιλάθλους της ομάδας προς αυτήν την κατεύθυνση;»

 Η αντίστροφη μέτρηση για μένα στην ομάδα άρχισε όταν αποφάσισα να σταματήσω τη συνεργασία με τον Μαχλά. Οι λόγοι που το έκανα ήταν καθαρά προς το συμφέρον του ΟΦΗ. Αυτή μου η απόφαση, έδωσε περισσότερα όπλα σε όσους είχαν σχέδιο εξόντωσης μου.  Τα αποτελέσματα του σχεδίου φάνηκαν την τελευταία χρονιά της θητείας μου, όταν έπεσε και η ομάδα στην Β’ Εθνική. Τι να πρωτοθυμηθώ; Τα έκτροπα στις Γενικές Συνελεύσεις και μάλιστα με την ανοχή όλων των παλιών παραγόντων που πολλοί από αυτούς, είτε κρυφά είτε φανερά ήθελαν την απομάκρυνση μου από την ομάδα. Από εισβολές οπαδών στο Βαρδινογιάνειο να διακόπτουν τις προπονήσεις της ομάδας μέχρι πλιάτσικο οπαδών, να κλέβουν φόρμες και παπούτσια των παικτών. Έφτασαν στο σημείο να γρονθοκοπήσουν τον  προπονητή, τον κ. Παράσχο, να θέλουν να καταστρέψουν τις επιχειρήσεις μου,  να απειλούν την οικογένειά μου, να βρίζουν τους ποδοσφαιριστές ακόμα και όταν κέρδιζαν! Και σας ερωτώ, με όλα αυτά που συνέβησαν την τελευταία χρονιά,  υπήρχε περίπτωση η ομάδα να μην πέσει κατηγορία;

Οι δικές μου ευθύνες για όλη αυτή την κατάσταση, έχουν να κάνουν με τη κακή νοοτροπία που υπήρχε στα σπλάχνα της ομάδας. Πολλές φορές διαπίστωσα από τους συνεργάτες μου, να λένε άλλα μπροστά μου και άλλα πίσω μου. Αυτό με έκανε να είμαι δύσπιστος προς αυτούς με αποτέλεσμα να τα έχω όλα πάνω μου και να γίνουν λάθη από την πλευρά μου. Αλλά δεν νομίζω αυτά τα λάθη από μόνα τους, είτε λέγεται περίπτωση Εντόι είτε Ματζουράκης με τους παίχτες που έφερε την τελευταία σεζόν, είτε η εν γένει παρουσία μου, (παραδέχομαι πως κάποιες φορές λειτουργούσε εγωιστικά) ήταν ικανά να υποβιβάσουν την ομάδα στη Β’ Εθνική.  Για ‘μένα η ομάδα έπεσε από τους κυρίους που κατέστρωναν σχέδια εξόντωσής μου. Αν τότε ο κόσμος ήταν  μαζί μου η ομάδα θα έπεφτε στη Β’ Εθνική; Στα τρία χρόνια Πολυμετοχικότητας έχουν γίνει τόσα και τόσα,  είδατε εσείς να γίνει τίποτα προς τους διοικούντες; Σε ‘μένα γιατί έγιναν, δεν σας κάνει εντύπωση;

Παρ’ ‘όλες αυτές τις καταστάσεις παρέμενα στην ομάδα, δεν υπέκυπτα στις πολλές πιέσεις που μου έκαναν διότι δεν έβλεπα την αντικατάσταση μου με κάτι καλύτερο που θα έφερνε τον ΟΦΗ υψηλότερα.Να είστε σίγουροι πως εάν υπήρχε πρόταση που θα εξυπηρετούσε τα συμφέροντα της ομάδας, θα έφευγα από την πρώτη στιγμή χωρίς να αξιώσω ούτε 1€.  Αλλά βλέπετε, είχα καταλάβει άριστα το σχέδιο των αντιπάλων μου και δυστυχώς για την  ομάδα και τον κόσμο που πονάει γι αυτήν δικαιώθηκα μετά από τρία χρόνια (αφού με ανάγκασαν να τους την παραδώσω!!!!!!!!).

Για τα ΜΜΕ έχω να πω ότι πλην ελαχίστων εξαιρέσεων κοίταξαν να πουλήσουν καλό προϊόν και αυτό ήταν «Ο ΚΑΚΟΣ ΒΑΤΣΙΝΑΣ και όλοι οι άλλοι οι καλοί οι σωτήρες της ομάδας». Έτσι, όλοι οι σωτήρες κέρδιζαν τις εντυπώσεις και όχι μόνο, είχαν προσωπικά οφέλη, υπόσχοντας προσδοκίες στους αγνούς φιλάθλους.

Θεώρησα σωστή την απόφαση να παίξουμε στο Παγκρήτιο Στάδιο. Βέβαια με όσα γινόντουσαν κατά καιρούς από τους οργανωμένους απέτρεψαν την προσέλευση περισσότερου κόσμου στα παιχνίδια αν και ο μέσος όρος εισιτηρίων ανά αγώνα πήγε πάρα πολύ καλά. Επίσης, στις χορηγίες και τις 4 χρονιές δουλέψαμε αρκετά και τα αποτελέσματα ήταν ικανοποιητικά. Αγοράσαμε το λεωφορείο της ομάδας το οποίο μας πρόσθετε έσοδα από τις χορηγίες. Έδωσα μεγάλο βάρος στις υποδομές (είχαμε επιλέξει για την Κ17 και Κ20, πενήντα ταλαντούχους ποδοσφαιριστές με ετήσιο μπάτζετ 250.000 € ενώ αξίζει να πω, ότι υπήρχαν πάρα πολλά παιδιά, που φέραμε από εκτός Κρήτης, παρέχοντάς τους σπίτια, φαγητό, διατροφολόγους όπως και πολλά άλλα. Κατορθώσαμε να έχουμε άριστες σχέσεις με όλες τις άλλες ομάδες και επίσης φροντίζαμε το ποδοσφαιρικό μπάτζετ, να αυξάνεται χρόνο με το χρόνο,  φέρνοντας αξιόλογους ποδοσφαιριστές. Από ένα σημείο και μετά, δεν αιτιολόγησαν την αξία τους στους αγωνιστικούς χώρους και η αιτία κατά τη γνώμη μου είχε να κάνει με το αρνητικό κλίμα που επικρατούσε για τους γνωστούς λόγους. Έκανα την ανακαίνιση στο ΒΑΚ, α) αγορά νέων σύγχρονων μηχανημάτων για το γυμναστήριο των υποδομών, β) αγορά νέων πλυντηρίων και κατασκευή χώρων ιματισμού,  γ) πλήρη ανακαίνιση των αποδυτηρίων δ) κατασκευή Εκκλησίας και πολλά άλλα. Επίσης,  πρώτο μέλημα μας ήταν να έχουμε έγκαιρα καταθέσεις στις αρμόδιες αρχές, σωστούς φακέλους αδειοδότησης και γι’ αυτό, ουδέποτε αντιμετωπίσαμε πρόβλημα με αυτό το θέμα.

Την εποχή που πύκνωσαν τα συλλαλητήρια άρχιζε και η μεγάλη εφαρμογή του σχεδίου πώς να με κάνουν να αποχωρήσω και να παραδώσω την ομάδα. Σας θυμίζω τις εκλύσεις του κυρίου Ξημέρη προς τον κύριο Παπακαλιάτη: «Έλα Παπακαλιάτη να πάρεις την ομάδα να διώξουμε το Βατσινά». Τις στημένες συγκεντρώσεις στη Λότζια των οπαδών της ομάδας να παρακαλούν τον  Κουράκη να πάρει την ΠΑΕ και το Ηράκλειο βαμμένο όλο με συνθήματα στους τοίχους «Βατσινά φύγε, Μαχλά Θεέ έλα πάρε την ΠΑΕ». Με την υποβιβασμό της ομάδας στη Β’ Εθνική, οι καταστάσεις από τις διαδηλώσεις των οπαδών ήταν πλέον ανεξέλεγκτες και αποφασίσαμε με τον αδερφό μου μετά από πολλές διαβουλεύσεις να δώσουμε την ομάδα μας στους κυρίους Κουράκη, Παπακαλιάτη, Λεμπιδάκη, Ξημέρη, Καλουτσάκη, Μαχλά και στους υπόλοιπους που ακολουθούσαν αυτούς. Έχω να αναφέρω ότι υπήρχε πρόταση επενδυτή στην ομάδα, όμως με αυτές τις καταστάσεις, πως να τολμούσα να τους το ανακοινώσω;

Η συμφωνία προέκυψε έπειτα από τρεις ελέγχους ορκωτών λογιστών και μετά από αποδοχή και των δυο πλευρών.  Όπως θα δείτε στη συμφωνία που σας παραθέτω ο  κ. Κουράκης έχει εξουσιοδότηση να διαχειριστεί, να πουλήσει τις μετοχές τις δικές μου και του  αδερφού μου οι οποίες, η αξία τους ήταν 2.400.000€. Τα χρέη προς το δημόσιο ήταν 1.100.000€ ρυθμισμένα για 10 χρόνια, οι οφειλές προς προσφυγές και σε τρίτους ήταν 1.240.000€.  Άρα,  βάσει της συμφωνίας, εγώ και ο αδερφός μου θα παίρναμε 1.500.000€. Μετά όμως από πολλές πιέσεις, χαρίσαμε 750.000€ και αναγκαστήκαμε να υπογράψουμε δεύτερο συμφωνητικό.

Μιλώντας με αριθμούς. Η αξία των μετοχών που πήρε ο κ. Κουράκης ήταν 2.400.000€. Από αυτά, βάσει το συμφωνητικού, έπρεπε να πληρώσει τις προσφυγές  και τα χρέη προς τρίτους, 1. 240.000 ευρώ και του έμενε το ποσό των 1.160.000 ευρώ περίπου για την χρονιά που η ομάδα θα αγωνίζονταν στην Β’ Εθνική. Όλα αυτά, καταγράφονται στις συμφωνίες και ότι άλλο διατυμπάνιζαν και διατυμπανίζουν, ήταν και είναι διά του πονηρού. Τους προκαλώ να μου αποδείξουν το αντίθετο.

Πάντα με την οικογένεια Βαρδινογιάννη είχα και έχω άριστες σχέσεις. Το μόνο που έχω να σχολιάσω για την οικογένεια Βαρδινογιαννη είναι ότι έχει βοηθήσει πάρα πολύ τον ΟΦΗ και ειδικά την Κρήτη. Εκεί διακρίνω αχαριστία και ελπίζω κάποια στιγμή οι φίλαθλοι της Κρήτης να επανορθώσουν. Αν έβλεπε ο συγχωρεμένος ο Θόδωρας, τι έχει ακουστεί για την οικογένεια του, είμαι βέβαιος πως θα τρίζουν τα κόκαλά του.

Όσον αφορά για την παρούσα κατάσταση. Οι κύριοι Κουράκης, Παπακαλιάτης,  Λεμπιδάκης,  Ξημέρης,  Καλουτσάκης, Μαχλάς και οι υπόλοιποι κύριοι έπρεπε να γνωρίζουν ότι η Πολυμετοχικότητα δεν είχε καμία τύχη με τα οικονομικά δεδομένα του Ηρακλείου και ότι στο ποδόσφαιρο και ειδικά στο ελληνικό δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο. Αντιθέτως ξεσήκωσαν τους οπαδούς της ομάδας, τους έκαναν να πιστέψουν για καλύτερες μέρες, ότι θα τη κάνουν μεγάλη, όμως βάσει αποτελέσματος, το εγχείρημα απέτυχε. Δεν ήταν τυχαίο ότι στα δυόμιση χρόνια αποχωρούσαν ένας - ένας Κουράκης, Παπακαλιάτης τον πρώτο χρόνο, Καλουτσάκης τον δεύτερο και πολλοί άλλοι που ήταν στα συμβούλια κάνοντας μάλιστα και δηλώσεις με πολλά υπονοούμενα.  Και φτάσαμε, σήμερα με Διοικούσα Επιτροπή τον κύριο Μιχαλόπουλο. Με λυπεί πάρα πολύ να εκλιπαρούν τους παίχτες από τα ΜΜΕ να υποχωρήσουν στα δικαιώματα τους. Είναι θλιβερό για το Διοικητικό Προσωπικό να είναι απλήρωτοι για πολλούς μήνες. Να υποχρεώνουν τον κόσμο να παίρνουν μετοχές από τα Σούπερ Μάρκετ και από τις καντίνες. Έτσι ονειρευτήκαν κάποιοι κύριοι τον ΟΦΗ. Ζητούσαν συνέχεια χρήματα από τον απλό κόσμο και από επιχειρηματίες της πόλης. Έχουν καταντήσει την ομάδα τον μεγαλύτερο ζητιάνο του νησιού. Σ’ όλη την Ελλάδα μας κοροϊδεύουν για την κατάντια μας.  Μέχρι που δανειστήκαμε 10.000€ από κάθε ομάδα της  Superleague. Δεν καταλαβαίνουν ότι ένας επιχειρηματίας για να μας βοηθάει συνέχεια πρέπει να βλέπει ότι τα χρήματα του πιάνουν τόπο. Δυστυχώς κατάντησαν την ομάδα σαν ένα βαρέλι δίχως πάτο. Και το κακό είναι πως κάποιοι συνεχίζουν να κάνουν τους παράγοντες στο όνομα της Πολυμετοχικότητας.

Στον ΟΦΗ παίχτηκαν πολιτικά παιχνίδια και όχι μόνο. Δυστυχώς, οι πολιτικοί πρώτα κοιτάζουν το  προσωπικό συμφέρον και μετά το γενικό. Είδαμε τον κύριο Κουράκη όσον αφόρα τον ΟΦΗ, να παραιτείται από την ομάδα και να δηλώνει στα ΜΜΕ, στις 21 Σεπτεμβρίου 2011 «Ας αναλάβει η διοίκηση της υποχρεώσεις της, πλήρωσα με το παραπάνω. Έχασα χρήματα που δεν θα πάρω πίσω, έδωσα και την ψυχή μου γι’ αυτήν ομάδα. τέρμα πια. Το ανέκδοτο με τον ΟΦΗ πρέπει να σταματήσει. Δεν έχω καμία σχέση με την ομάδα». Μετά από καιρό, εμφανίζεται, να βάζει δικούς του ανθρώπους στη διοίκηση, και να λειτουργεί  όχι στο ΦΩΣ όπως έλεγε όταν παρέλαβε την ομάδα αλλά, στο ΣΚΟΤΟΣ.  Αυτό που έγινε στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ήταν ασέβεια προς τον πρόεδρο και την Διοίκηση της ΠΑΕ, αφού χωρίς να τους ενημερώσει, μπήκε μέσα στα αποδυτήρια και υποσχέθηκε πριμ στους ποδοσφαιριστές.

Όσον αφορά τις σχέσεις μου με τον Βασίλη Ξημέρη. Πάντα ήταν σε επίπεδο προέδρων.  Για μένα ο Βασίλης Ξημέρης πρέπει να παραδώσει τον ερασιτέχνη ΟΦΗ σε νέα πρόσωπα. Τώρα και αρκετά χρόνια εκλέγεται πρόεδρος με 45-50 ψήφους, έχει κάνει ένα κλαμπ δικό του, απομακρύνοντας πάρα πολλούς ομιλίτες και λειτουργεί σαν να είναι μαγαζί δικό του. Ίσως η παρουσία του εκεί ήταν μέρος του σχεδίου που σας είπα παραπάνω. Έχω να πω πολλά για τον κύριο Ξημέρη. Θα σταθώ προς το παρών στα εξής: Επί θητείας μου στον ΟΦΗ συνεργάτης μου στην ΠΑΕ του έκανε πρόταση να αναλάβει την κατασκευή του Λίντο, για να γίνει πρότυπο αθλητικό κέντρο και να στεγαστεί η ακαδημία. Το ποσό επένδυσης ήταν στα 400.000€ και ο ερασιτέχνης θα εισέπραττε ετήσιο μίσθωμα 25.000€. Σε αυτή την πρόταση ουδέποτε απάντησε. Αντιθέτως, προσπάθησε να βρει άλλους επενδυτές με αποτέλεσμα μέχρι σήμερα να μην έχει γίνει τίποτα. Σας γνωρίζω ότι στο αθλητικό κέντρο τα δικαιώματα εκμετάλλευσης και χρήσης είναι στην ΠΑΕ. Σας γνωρίζω επίσης ότι τα έσοδα διαφημίσεων στο αθλητικό κέντρο τα δικαιούται η ΠΑΕ και από εκεί ο ερασιτέχνης παίρνει το 15%. Εγώ θα αξιώσω νομικά από τον κύριο Ξημέρη τα απολεσθέντα έσοδα 4 χρόνων που ήμουν στην ομάδα, τα οποία ξεπερνούν τις 500.000€ και θα τα εκχωρήσω στην ΠΑΕ σε όποια διοίκηση και αν έχει. Ο ρόλος του ερασιτέχνη ΟΦΗ είναι να ασχολείται ερασιτεχνικά με τις υποδομές ποδοσφαίρου, μπάσκετ και με τα άλλα αθλήματα που ανήκουν στον Ερασιτέχνη. Δεν μπορώ να κατανοήσω, γιατί ο κύριος Ξημέρης διατηρεί επαγγελματική ομάδα μπάσκετ; Την ομάδα αυτή θα έπρεπε να την είχαν επενδυτές. Θέλω να μου δώσει τον προϋπολογισμό της ομάδας και να μου απαντήσει από πού προέρχονται τα χρήματα.

Για το Νίκο Μαχλά. Υπήρξε ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Δυστυχώς όμως, αποδείχτηκε ότι ήταν ένας πάρα πολύ κακός παράγοντας. Ο Μαχλάς χρωστάει στον ΟΦΗ πολλά. Από ένα βαθμό και μετά, τον παρέσυραν και τον χρησιμοποίησαν κάποιοι χωρίς να το καταλάβει. Το ότι έφερε την ομάδα στη Superleague με απλήρωτους ποδοσφαιριστές, εμένα δεν μου λέει τίποτα. Για να σας εξηγήσω, χρέωσε την ομάδα πάρα πολλά εκατομμύρια χωρίς να μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Superleague. Αυτό φαίνεται από την τραγική κατάσταση που περνά σήμερα ο σύλλογος. Δεν θα ξεχάσω, όταν μου ζητούμε την ομάδα, λέγοντάς μου ότι έχει Ολλανδούς επενδυτές. Ακόμη περιμένω να τους δω. Και καλά που κορόιδεψε εμένα, τον κόσμο δεν τον ντράπηκε;

Στην συνάντηση των προέδρων, σε γνωστό ξενοδοχείο, έκανα πρόταση να γίνει έλεγχος με ορκωτούς λογιστές, να καταμεριστούν τα ανοίγματα του κάθε προέδρου( Βατσινάς, Κουράκης, Μαχλάς, Ξημέρης) και να αναλάβει ο καθένας τα χρέη και τις ευθύνες του. Να πω δε, ότι τα χρέη έχουν φτάσει σε διψήφιο νούμερο όπως τόνισε και ο κύριος Μιχαλόπουλος. Επιβάλλεται για το καλό του ΟΦΗ οι κύριοι Κουράκης, Μαχλάς και Ξημέρης, να δώσουν το παρόν στη Γενική Συνέλευση στις 2 Μάη, να απολογηθούν για το έργο τους, να δώσουν καθαρές απαντήσεις σε όσα ερωτηθούν (Όλα στο φως έλεγε κάποτε).Να αναλάβουν τις ευθύνες τους για τα χρόνια που διοίκησαν και μετά να εκλέξουν όλοι μαζί, νέα Διοίκηση που να μπορέσει να βγάλει την ομάδα από το αδιέξοδο. Διαφορετικά, θα πρέπει να λογοδοτήσουν στον κόσμο και στην δικαιοσύνη.

ΦΑΝΟΥΡΗΣ ΒΑΤΣΙΝΑΣ».



ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved