Κυριαζής: «Μόνο νίκη με Ξάνθη»

Κυριαζής: «Μόνο νίκη με Ξάνθη»

Ο Γιώργος Κυριαζής μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero».

Ο 30χρονος αμυντικός που την Κυριακή (20/2), ήταν από τους καλύτερους του Ηρακλή, κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου αναφέρθηκε σε αρκετά ζητήματα.  Ωστόσο, εστίασε την προσοχή του στο παιχνίδι που ακολουθεί με την Ξάνθη, επισημαίνοντας πως με μια νίκη τελειώνει ουσιαστικά η υπόθεση παραμονή.

Αρχικά ο υψηλόσωμος άσος έκανε ένα σχόλιο για την αναμέτρηση του Πανθεσσαλικού: «Είμαστε ευχαριστημένοι από τον βαθμό, είναι ένας πολύτιμος βαθμός για την ομάδα. Κάναμε μια μέτρια εμφάνιση απέναντι σε ένα πολύ δύσκολο αντίπαλο και έτσι είμαστε ικανοποιημένοι από την ισοπαλία που αποσπάσαμε», ενώ πρόσθεσε: «Έτσι όπως είναι, φέτος ειδικά, το ελληνικό πρωτάθλημα δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, έχει μικρύνει πολύ η ψαλίδα ανάμεσα στις ομάδες.

Μόνο ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός ξεχωρίζουν και οι υπόλοιποι είναι στα ίδια περίπου, έτσι όλοι οι αγώνες είναι δύσκολοι. Πρέπει να δίνεις το 100% σε κάθε αγώνα και να είσαι πολύ συγκεντρωμένος, αλλιώς δεν μπορείς να πάρεις αποτέλεσμα από καμία ομάδα.

Φέτος εμείς χάσαμε πολλούς βαθμούς στην έδρα μας από τους θεωρητικά μικρούς γιατί όλες οι ομάδες εκτός έδρας αγωνίζονται πολύ κλειστά ενώ είχαμε πολύ καλά αποτελέσματα με τους μεγάλους».

Ο Κυριαζής ρωτήθηκε και για το ματς του Σαββάτου κόντρα στους Ακρίτες, υπογραμμίζοντας ότι: «Έχουμε τώρα την Ξάνθη στην έδρα μας και πρέπει να πάρουμε τη νίκη. Θα έχουμε και τον κόσμο δίπλα μας, πρέπει να εκμεταλλευτούμε την βοήθεια του και την έδρα για να έρθει η νίκη και να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας ώστε στην συνέχεια να κοιτάξουμε για κάτι καλύτερο».

Για τη Θέση του στόπερ που αγωνίστηκε για πρώτη φορά από τότε που επέστρεψε στον Ηρακλή, είπε: «Χάρηκα γιατί πήγαμε καλά με τον Τάσο ως δίδυμο στην άμυνα, τα χαρακτηριστικά μου ως παίκτη με βολεύουν να παίζω καλύτερα στο κέντρο της άμυνας.

Λόγω χαρακτήρα πάντως δεν έχω κανένα πρόβλημα να αγωνιστώ όπου μου ζητήσει ο προπονητής μου, ακόμη και τερματοφύλακας να παίξω, θα κοιτάξω να κάνω ότι καλύτερο μπορώ για την ομάδα.  Αυτός είναι ο σκοπός μου, να παίζω και να βοηθώ την ομάδα κάθε Κυριακή άσχετα με την θέση που αγωνίζομαι σε κάθε παιχνίδι».

Τέλος, ο έμπειρος αμυντικός αναφέρθηκε και σε όσα διαδραματίστηκαν στο ντέρμπι του Σαββάτου: «Και στην Ιταλία, που αγωνιζόμουν για επτά χρόνια γίνονται τέτοια, και διαιτησίες και επεισόδια.

Η διαφορά πάντως με την Ιταλία είναι ότι εκεί όσοι κάνουν τέτοια λάθη, είτε διαιτητές είτε ομάδες, τιμωρούνται και μάλιστα αυστηρά. Εδώ στην Ελλάδα φταίει η ατιμωρησία, που κάνει πολλούς να μη φοβούνται για τίποτε και να προβαίνουν σε τέτοιες ενέργειες χωρίς να το σκέφτονται και πολύ. Είναι λυπηρό να συμβαίνουν τέτοια πράγματα, υποβαθμίζουν το ποδόσφαιρο μας, μας πήγαν πολλά χρόνια πίσω όσα έγιναν το Σάββατο».



Λεβερκούζεν: Φεύγει ο Μπονιφάτσε - Κλείνει Μπέιερ
Λεβερκούζεν: Φεύγει ο Μπονιφάτσε - Κλείνει Μπέιερ
Παναθηναϊκός AKTOR: Κυκλοφόρησαν κι εξαφανίζονται τα εισιτήρια για τα playoffs της EuroLeague
Παναθηναϊκός AKTOR: Κυκλοφόρησαν κι εξαφανίζονται τα εισιτήρια για τα playoffs της EuroLeague
ΠΑΟΚ - Κλαμπ Μπριζ: Σκληρή ανακοίνωση για περιστατικά μεταπώλησης εισιτηρίων στη ρεβάνς
ΠΑΟΚ - Κλαμπ Μπριζ: Σκληρή ανακοίνωση για περιστατικά μεταπώλησης εισιτηρίων στη ρεβάνς
Παναθηναϊκός AKTOR: Επιβράβευση για τους οπαδούς - Γενική είσοδος με Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR: Επιβράβευση για τους οπαδούς - Γενική είσοδος με Περιστέρι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved