Εργο… τέλος! (photos+video)

Εργο… τέλος! (photos+video)

Το τέλος στην εξαετή παρουσία του στη Super League «έγραψε» με άδοξο τρόπο ο Εργοτέλης, ο οποίος δεν κατάφερε να νικήσει ούτε την αδιάφορη Ξάνθη στα Πηγάδια (4-2), με αποτέλεσμα – από τη στιγμή που δεν εκμεταλλεύτηκε το «στραβοπάτημα» της Κέρκυρας με τον Άρη (1-1) - να ακολουθήσει Δόξα Δράμας και Παναιτωλικό στη Football League.

Η αδιαφορία σου, η… ζωή μου! Τι και αν όμως οι Κρητικοί έπαιζαν με το μαχαίρι στην… πληγή, ψάχνοντας μόνο το τρίποντο κόντρα στους Ακρίτες που αγωνίζονταν για την τιμή των όπλων (ευελπιστώντας παράλληλα να μην το γυρίσει σε αυτήν η Κέρκυρα), φαίνεται πως δεν ήταν μόνο το αυτί τους στο ραδιοφωνάκι που μετέδιδε την αναμέτρηση του άδειου – λόγω τιμωρίας – «Κλ. Βικελίδης», αλλά, τόσο η ψυχή, όσο και το σώμα!

Αντί λοιπόν να μπουν στον αγωνιστικό χώρο βάζοντας το μαχαίρι στο στόμα, οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Καραγεωργίου θαρρείς και βολεύονταν και με την ισοπαλία!

Εντάξει, διακυβευόταν μια ολόκληρη κατηγορία και λόγω άγχους δικαιολογείται η κακή κυκλοφορία και η μηδενική ανάπτυξη, αλλά η νωθρότητα και η έλλειψη πάθους όταν θες το τρίποντο για να παραμείνεις στα «μεγάλα σαλόνια»;

Από την άλλη, οι γηπεδούχοι, με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή τους, έδειξαν καλά στοιχεία στα πρώτα λεπτά και μπορεί να μην απείλησαν την εστία του Καβουσάκη (με εξαίρεση μια κεφαλιά του Σασιασβίλι), όμως δεν απειλήθηκαν κιόλας! Δεν ήταν άλλωστε αυτοί που «καίγονταν»!

Από τη στιγμή μάλιστα που το γκολ της Κέρκυρας (24΄) πόσο να βαρύνει περισσότερο τα πόδια των φιλοξενούμενων (;), ενώ και η ισοφάριση του Άρη (36΄) έφερε μια ψυχολογική, αλλά ανούσια ανάταση στους Κρητικούς την ίδια ώρα που οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες αποτελούσαν είδος προς εξαφάνιση, το 0-0 «καρφώθηκε» στη σέντρα για το πρώτο ημίχρονο με τον πιο εμφατικό τρόπο!

Με την έξοδο από τα… ντουζ οι Κρητικοί μπήκαν πιο ορεξάτοι και αποφασισμένοι για το γκολ της σωτηρίας στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο όχι μόνο έμειναν στις διαμαρτυρίες με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, όταν ο Τριτσώνης (δεν) σφύριξε αδιάφορα στην πτώση του Κουτσιανικούλη στο… κουτί, αλλά ο Μάνταλος, στο 67΄, έσφιξε τη θηλιά στο λαιμό του με δυνατό σουτ, αφιερώνοντας το γκολ στον αδικοχαμένο Αντεφέμι!

Ακόμα μάλιστα και όταν ο Τζούνιορ αναπτέρωσε τις ελπίδες τους πέντε λεπτά αργότερα, ο Σουάνης ήταν αυτός που ξεσήκωσε τους… Κερκυραίους, αφήνοντας τους φιλοξενούμενους με την ελπίδα μόλις για τρία λεπτά! Αυτή που «σκότωσε» ο Τσουμάνης στο 81΄, για να σύρουν απλά τον χορό των γκολ οι Λεάλ (86΄) και Αλτιπαρμακόφσκι (90΄) ο οποίος στο ντεμπούτο του στην αρχική ενδεκάδα των Ακριτών βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, «γράφοντας» το τελικό 4-2, αλλά και το τέλος... εποχής του Εργοτέλη!

Ένα σκορ που δίνει δικαίωμα στην Ξάνθη να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της με ψηλά το κεφάλι, μην αφήνοντας δικαίωμα για... σχόλια στο πάντα πρόσφορο έδαφος του ελληνικού πρωταθλήματος, την ίδια ώρα που ο Εργοτέλης, με σκυμμένο τέτοιο και μόλις μία νίκη στις 14 τελευταίες αναμετρήσεις (δύο σε όλο τον δεύτερο γύρο!), είναι αναγκασμένος τη νέα αγωνιστική σεζόν να παλέψει για την επιστροφή του στην πρώτη κατηγορία και όχι για την παραμονή του σε αυτή μέσω μπαράζ με τους Φαίακες

Θυμηθείτε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη της αναμέτρησης Ξάνθη - Εργοτέλης

Εργο… τέλος! (photos+video)



Το «El Clasico» Άρης – ΠΑΟΚ κρίνει το πρωτάθλημα και είναι στη Nova!
Το «El Clasico» Άρης – ΠΑΟΚ κρίνει το πρωτάθλημα και είναι στη Nova!
Conference League: «Αστακός» η OPAP Arena για τον τελικό – Το σχέδιο δράσης της ΕΛΑΣ
Conference League: «Αστακός» η OPAP Arena για τον τελικό – Το σχέδιο δράσης της ΕΛΑΣ
Super League: Ολυμπιακός, Άρης, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός για το τρόπαιο| Δείτε LIVE τα «αστέρια» του αύριο
Super League: Ολυμπιακός, Άρης, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός για το τρόπαιο| Δείτε LIVE τα «αστέρια» του αύριο
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός AKTOR και ΑΕΚ – Ολυμπιακός
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός AKTOR και ΑΕΚ – Ολυμπιακός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved