«Δεν θα περάσει απαρατήρητο»

«Δεν θα περάσει απαρατήρητο»

Καταδίκασε την ενέργεια του Σίτο Ριέρα να χτυπήσει εκτός φάσης τον Παντελή Καφέ στη διάρκεια του αγώνα ΑΕΚ – Πανιωνίου ο  Τάκης Λεμονής.

Σε δηλώσεις του στον Sentra FM 103,3 o τεχνικός των «κυανέρυρθων» είπε πως είναι από τις ενέργειες που δεν αρέσουν σε κανέναν και προανήγγειλε ουσιαστικά την κλήση του ποδοσφαιριστή σε απολογία.

«Στην διάρκεια του αγώνα κανείς δεν είδε τι έγινε, γιατί εξελίχθηκε μια πολύ γρήγορη αντεπίθεση της ΑΕΚ και όλοι, ακόμα και οι διαιτητές είχαμε στραμμένη εκεί την προσοχή μας. Αυτό που είδα αργά το βράδυ σε κάποια στιγμιότυπα στην τηλεόραση, την ενέργεια δηλαδή του Ριέρα, κάπου μας στενοχώρησε όλους στον Πανιώνιο. Σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητο από την ομάδα. Θα συζητήσουμε όμως πρώτα με την διοίκηση, θα συζητήσουμε και με τον παίκτη, να ακούσουμε και τη δική του εκδοχή. Σίγουρα είναι πράγματα που δεν μας αρέσει να μας τα κάνουν, άρα δεν μας αρέσει να τα κάνουμε ούτε εμείς», τόνισε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος εξάλλου στο πολύτιμο για τη μάχη της παραμονής «Χ» που απέσπασε ο Πανιώνιος από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ τόνισε πως η ομάδα του το άξιζε.

«Ετσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα και ιδιαίτερα όταν παίζεις απέναντι σε μεγάλες ομάδες και κατορθώνεις και παίρνεις έναν βαθμό, είναι σημαντικό. Δεν έδειχνε το πρώτο ημίχρονο ότι θα άνοιγε το σκορ. Αυτό ήταν για μας καλό, γιατί πήγαινε όπως θέλαμε το παιχνίδι. Δυστυχώς με τη λήξη του ημιχρόνου, δεχτήκαμε το γκολ, άρα έπρεπε να κινηθούμε πιο επιθετικά στο δεύτερο ημίχρονο, χωρίς όμως να πάρουμε τεράστια ρίσκα για να μην δεχθούμε και δεύτερο γκολ. Ετσι όπως ήρθε το ματς αξίζαμε την ισοπαλία, αν δεις την εικόνα και των δύο ομάδων. Σίγουρα όμως έτσι όπως ήρθε στο τέλος του παιχνιδιού, είχαμε και τύχη».

Τόνισε ακόμα πως δεν λέει τίποτα η διαφορά των τριών βαθμών που χωρίζει τον Πανιώνιο από την ζώνη του υποβιβασμού.

«Ετσι όπως είναι η βαθμολογία, όλες οι ομάδες, οι περισσότερες μάλλον, ελπίζουν ότι δεν θα πέσουν. Αυτές που είναι στο γκρουπ των ομάδων που κινδυνεύουν, εννοώ. Θέλει μεγάλη προσοχή, δεν μου λέει τίποτα η διαφορά των τριών βαθμών που μας χωρίζει από την ζώνη του υποβιβασμού».

Τέλος, ο Ελληνας τεχνικός δεν θέλησε να πάρει θέση για τα όσα συνέβησαν χθες στο ΟΑΚΑ, αντ’ αυτού τόνισε πως 30 χρόνια στην Ελλάδα δεν κάνουμε τίποτα άλλο παρά μόνο σχόλια.

«Αν έπρεπε να αρχίσουμε να κάνουμε σχόλια θα έπρεπε να πούμε ότι εδώ και 30 χρόνια μόνο σχόλια κάνουμε και τίποτα άλλο. Θα σας πω κάτι που είναι χαρακτηριστικό και ίσως σας φανεί και αστείο. Εβλεπα τα παιδάκια που πετάνε τις μπάλες στον αγωνιστικό χώρο και όσο πλησίαζε ο αγώνας στο τέλος και η ΑΕΚ βρισκόταν μπροστά στο σκορ επανέφεραν τις μπάλες στον αγωνιστικό χώρο αρκετά αργά. Με το που έγινε η ισοφάριση, αμέσως έγινε μια κινητοποίηση να επαναφέρουν τη μπάλα γρήγορα. Δηλαδή έχουμε εκπαιδεύει και τα παιδάκια να λειτουργούν κατ’ αυτόν τον τρόπο. Δεν είναι μομφή για τα παιδάκια, όλοι το ίδιο κάνουμε. Αν κερδίσει η ομάδα κάνουμε καθυστέρηση, αν χάσει ρίχνουμε μέσα τις μπάλες γρήγορα. Εχω βαρεθεί να ακούω ευχές και να βλέπω τηλεοπτικές συζητήσεις επί συζητήσεων. Ας προσπαθήσουμε ο καθένας από την πλευρά του να κάνει ό,τι μπορεί. Δεν μπορώ να κάνω κανένα άλλο σχόλιο».



Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved