Πώς να μείνει;

Πώς να μείνει;

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ζήτησαν από τον Τζιμπρίλ Σισέ να μείνει στον Παναθηναϊκό, ωστόσο ο Γάλλος δείχνει αμετάπειστος.

Η υποδοχή πρωταθλητών τα ξημερώματα της Κυριακής (20/02) στην Παιανία, εκτός από την αποθέωση των παικτών του Παναθηναϊκού για την εμφάνιση και την συμπεριφορά τους στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», είχε σαν στόχο και την προσπάθεια να αλλάξει γνώμη ο Τζιμπρίλ Σισέ και να παραμείνει στον Παναθηναϊκό.

Οι οπαδοί των «πρασίνων» μπήκαν μαζί με το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή μέσα στο χώρο των εγκαταστάσεων του «τριφυλλιού» και μια αντιπροσωπεία από αυτούς ακολούθησε τους παίκτες στο χώρο όπου συνήθως κάθονται μετά τα παιχνίδια για να μιλήσουν με το Γάλλο σταρ.

«Για εμάς είσαι κάτι παραπάνω από θεός. Είσαι ένας από εμάς και μας αρέσει που είσαι γεννημένος νικητής. Βγάζεις μέσα στο γήπεδο τον τσαμπουκά της θύρας 13 στην κερκίδα και αυτό μας τρελαίνει. Μας έχεις κερδίσει με τη συμπεριφορά σου και οι περισσότεροι από εμάς ήρθαμε εδώ για να σε πείσουμε να μη φύγεις. Μείνε τουλάχιστον ακόμη μία χρονιά μαζί μας, ώστε να τα πάρουμε και πάλι όλα», ήταν το μήνυμα των οπαδών προς τον Σισέ, που ωστόσο έδειξε να είναι αμετάπειστος παρά τη συγκίνηση που του προκάλεσε η κίνηση των οπαδών.

«Δεν με αφήνουν να κάνω αυτό που μπορώ. Πώς να μείνω με αυτά που γίνονται;», είπε ο Γάλλος για να πάρει την απάντηση από τους οπαδούς ότι: «Ξέρουμε ότι είσαι επαγγελματίας και άμα έρθει μια ομάδα και σου κάνει πρόταση έπειτα απ' όσα έχουν γίνει θα θέλεις να φύγεις, αλλά να έχεις στο μυαλό σου και εμάς και το δέσιμο που έχεις μαζί μας. Μείνε μαζί μας ακόμη μία χρονιά».

Από εκεί και πέρα, οι φίλαθλοι στην Παιανία ζητούσαν από τον Δημήτρη Γόντικα και τον Στέφανο Ησαΐα εξηγήσεις για τα όσα έγιναν στο Φάληρο, αφού θεωρούσαν ότι η ομάδα ήταν απροστάτευτη διοικητικά. Τόσο ο προεδρεύων αντιπρόεδρος όσο και ο διευθυντής επικοινωνίας υποστήριξαν πως έκαναν ότι ήταν δυνατό για την ασφάλεια της ομάδας, ενώ μίλησαν και για την παραμονή του Σισέ. «Ηρεμήστε και να ξέρετε ότι θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να μείνει ο Σισέ σε εμάς», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Γόντικας.

Τέλος, ένα από τα αιτήματα των οπαδών του Παναθηναϊκού ήταν να μην αγωνιστεί ξανά κανένας ποδοσφαιριστής του «τριφυλλιού» στην Εθνική ομάδα, όσο επικρατεί η υπάρχουσα κατάσταση στο ελληνικό πρωτάθλημα, με τα συνθήματα κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Βασίλη Τοροσίδη να έχουν την τιμητική τους.



Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved