Φουρλάνος: «Μόνο νίκες μέχρι το τέλος»

Φουρλάνος: «Μόνο νίκες μέχρι το τέλος»

Στο καλό πρόσωπο που έδειξε ο Παναθηναϊκός στην Τρίπολη στάθηκε ο Σπύρος Φουρλάνος και ξεκαθάρισε ότι στόχος των «πράσινων» είναι να τελειώσουν την σεζόν μόνο με νίκες. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην παρουσία των παιδιών από την ακαδημία στην πρώτη ομάδα…

Την τρίτη του εμφάνιση στην Σούπερ Λίγκα με την φανέλα του Παναθηναϊκού πραγματοποίησε στο ματς με τον Αστέρα ο Σπύρος Φουρλάνος, που μπήκε ως αλλαγή και έζησε… εκ των έσω το σημερινό 2-0.

«Παρουσιαστήκαμε πολύ σοβαροί από την αρχή του αγώνα. Δείξαμε καλό πρόσωπο και πιστεύω άξια πήραμε την σημερινή νίκη. Σίγουρα στο ποδόσφαιρο χρειάζεται πάντα τύχη αλλά πιστεύω ότι πέρα από κάποιες ευκαιρίες που έκαναν στο πρώτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι, πέρα από αυτό ήμασταν καλύτεροι και δίκαια πήραμε την νίκη. Στόχος μας είναι η νίκη σε όσα ματς έχουν απομείνει, όπως στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό», είπε αρχικά ο 18χρονος μέσος και πρόσθεσε αναφορικά με όσα βιώνει αυτός και οι συμπαίκτες του:

«Δεν στεκόμαστε σε οποιαδήποτε προβλήματα, διοικητικά. Εμείς κοιτάμε να κάνουμε την δουλειά μας και να ευχαριστηθούμε το τελευταίο ματς. Μπορεί να μην θεωρείται άκρως πετυχημένη χρονιά αλλά πιστεύω ότι όλα τα παιδιά προσπάθησαν πάρα πολύ για το καλύτερο στην ομάδα και υπάρχει νέο υλικό, νέο αίμα στην ομάδα, οπότε πιστεύω ότι του χρόνου θα παρουσιαστούμε ακόμα ανανεωμένοι και καλύτεροι σε σχέση με άλλες προσδοκίες. Εμείς προσπαθούμε να μην σκεφτόμαστε διοικητικά και να αφοσιωνόμαστε πάντα στην δουλειά που έχουμε να κάνουμε μέσα στο γήπεδο και μέσα από αυτό να προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε την ομάδα να ανέβει όσο πιο ψηλά γίνεται».

Όσο για το πως βλέπει το μέλλον και το αν θεωρεί ότι υπάρχει κάτι που αποτελεί κέρδος για τον Παναθηναϊκό; «Κάθε ποδοσφαιριστής σκέφτεται και το μέλλον του, είναι επαγγελματικό το ποδόσφαιρο πλέον, αλλά όπως είπα επειδή προερχόμαστε από τις Ακαδημίες, αγαπάμε την ομάδα και προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Έτσι όπως συμβαίνει και είναι η κατάσταση, το μεγαλύτερο κέρδος του Παναθηναϊκού αυτή την σεζόν είναι ότι προωθήθηκαν αρκετά παιδιά στην πρώτη ομάδα, όπως εγώ, ο Χάρης (σ.σ. Μαυρίας) και ο Τάσος (σ.σ. Λαγός) και πιστεύω ότι αυτό θα κρατήσουμε από την φετινή χρονιά», ήταν η απάντηση του Φουρλάνου.



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved