Μασάδο: «Εξοντωτική και άδικη απόφαση»

Μασάδο: «Εξοντωτική και άδικη απόφαση»

Η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων «πλήγωσε» τους παίκτες του Άρη, όπως υποστήριξε ο Μανουέλ Μασάδο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός των «κίτρινων» μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και την βαριά ήττα με 5-1, υποστήριξε πως όταν οι ποδοσφαιριστές «πληγώθηκαν» κατά την πληροφόρηση της απόφασης, ενώ μίλησε και για παιδαριώδη λάθη στην άμυνας.

«Πρώτα απ΄ όλα θέλω να συγχαρώ τον αντίπαλο για την σπουδαία νίκη που πέτυχε. Έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και εκμεταλλεύτηκε τα λάθη που κάναμε. Τα τέσσερα από τα πέντε γκολ ήταν δικά μας λάθη. Κάναμε παιδαριώδη λάθη. Για εμάς δεν πήγε τίποτα καλά στο παιχνίδι. Πραγματοποιήσαμε την χειρότερη μας εμφάνιση. Δεχτήκαμε πέντε γκολ, ενώ σε όλο το δεύτερο γύρο έχουμε δεχτεί εννιά», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Μανουέλ Μασάδο.

Και συνέχισε: «Σημαντικό ρόλο στη σημερινή εμφάνιση έπαιξε και η ψυχολογία. Καθώς ερχόμασταν στο γήπεδο, οι παίκτες δέχτηκαν τηλεφωνήματα με τα οποία πληροφορήθηκαν την απόφαση. Ήταν κάτι που τους «πλήγωσε» που τους έκανε να χάσουν την αυτοσυγκέντρωση τους. Είναι δύσκολο για αυτούς να χάνουν ένα παιχνίδι εκτός αγωνιστικού χώρου, ενώ θα μπορούσαν να το διεκδικήσουν στα εναπομείναντα 48΄ του αγώνα με τον Αστέρα. Συν τις άλλοις τους στερούνται τρεις βαθμοί τους οποίους τους κέρδισαν μέσα στο γήπεδο. Είναι μια εξοντωτική απόφαση και άδικη. Για ένα μπουκάλι εμείς πάθαμε ότι πάθαμε. Σήμερα έπεσαν αμέτρητα μπουκάλια στον αγωνιστικό χώρο και δεν έγινε τίποτα».

Ερωτηθείς για τη διαιτησία του Μιχάλη Βοσκάκη στην αναμέτρηση με τα «καναρίνια», ο Ίβηρας προπονητής, απάντησε: «Δεν θέλω να πω κάτι. Απλά όταν το παιχνίδι ήταν 1-0, έπρεπε να αποβληθεί ο παίκτης του Παναιτωλικού(σ.σ. Κούσας)».

Αναφορικά για τους απόντες του Άρη, αλλά και για την συνέχεια, ο Μανουέλ Μασάδο, τόνισε: «Κάναμε έναν πολύ καλό β΄ γύρο. Είμαστε η τρίτη ομάδα σε συγκομιδή βαθμών στο πρωτάθλημα στο β΄ γύρο. Δεν θέλω αυτή η μεγάλη προσπάθεια και καλή πορεία που κάναμε να επισκιαστεί από αυτό το αποτέλεσμα. Δεν θέλω να θυμόμαστε το σημερινό άσχημο αποτέλεσμα και να ξεχάσουμε την προσπάθεια που έγινε. Θα προσπαθήσουμε στο τελευταίο ματς με την Κέρκυρα να πάρουμε την νίκη και να κλείσουμε θετικά την χρονιά».

Τέλος, ο τεχνικός ηγέτης του Άρη, υποστήριξε: «Όταν μέσα σε λίγα λεπτά χάνεις τον τελικό σου στόχο, το κίνητρο σου, την αυτοσυγκέντρωση σου και εκτός όλων αυτών δέχεσαι ένα γκολ από λάθος της άμυνας, ένα δεύτερο γκολ στο οποίο οι παίκτες μας σταματάνε και ζητάνε παράβαση ενώ ο διαιτητής δεν έχει σφυρίξει, όταν έρχεται ένα τρίτο γκολ από ασυνεννοησία, ακολουθεί ένα τέταρτο γκολ με την μπάλα να παίζει περίεργο παιχνίδι στο Βελλίδη και να μπαίνει στα δίχτυα και ένα πέμπτο γκολ στο οποίο ο παίκτης μας στρώνει την μπάλα στον αντίπαλο δεν μπορούμε να πούμε και πολλά. Είναι μια συγκομιδή πολλών λαθών και όπως είπα και πριν μιλάμε για παιδικά λάθη που δεν επιτρέπονται από επαγγελματίες παίκτες. Δεν μπήκαμε συγκεντρωμένοι στον αγωνιστικό χώρο και όταν συμβαίνει αυτό όλα μπορούν να συμβούν. Και σε εμάς συνέβησαν όλα».



Πόλο: Διπλή πρόκριση για τον Υδραϊκό
Πόλο: Διπλή πρόκριση για τον Υδραϊκό
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved