Κωστένογλου: «Απαράδεκτο το πανό»

Κωστένογλου: «Απαράδεκτο το πανό»

Τίποτα δεν άφησε ασχολίαστο ο Νίκος Κωστένογλου, ο οποίος αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου ακόμα και στο πανό κατά του Ντέμη Νικολαΐδη που αναρτήθηκε από τους οργανωμένους.

Ο προπονητής της ΑΕΚ αντέδρασε στις αποδοκιμασίες κατά του Ντέμη και χειροκρότησε τη στάση των υπόλοιπων οπαδών, μίλησε για τα προβλήματα πάσης φύσεως που υπάρχουν στην ΑΕΚ, έκανε λόγο ακόμα και για πρωτιά στα πλέι οφ, ενώ αναφέρθηκε και στους νεαρούς παίκτες που παίρνουν ευκαιρίες.

Αναλυτικά οι τοπθετήσεις του Κωστένογλου:

Για το επίμαχο πανό:

«Θεωρώ απαράδεκτη την ενέργεια με ένα πανό, το οποίο μεταφέρει μία διχόνοια που δεν αρμόζει στην ΑΕΚ. Το ευχάριστο είναι πως έγινε από μεμονωμένους και λιγοστούς οπαδούς και το υπόλοιπο γήπεδο αντέδρασε. Η ΑΕΚ θεωρώ πρώτα θα πρέπει να φοβάται τον δικό της εαυτό. Να λύσει τα δικά της προβλήματα και έπειτα να φτάσει και να ξεπεράσει τους αντιπάλους της. Ελπίζω ο Θεός να ευλογήσει και να δοθεί μία λύση στις 25 Απριλίου, διότι η ομάδα δεν μπορεί να λειτουργήσει έτσι. Όλοι ζούμε με αναμνήσεις. Και μέσα στη δίνη όλων των προβλημάτων, ευτυχώς είναι ελάχιστοι, όσοι πιστεύουν πως μόνο με τη φανέλα μπορεί να κερδίζει τα παιχνίδια. Το ευχάριστο είναι πως αυτή είναι μία μικρή μερίδα οπαδών».

Για το ματς:

«Ώς προς τα αγωνιστικά μας προβλήματα, θα έλεγε κάποιος, και εγώ πολύ περισσότερο, ανεξάρτητα ποιος είναι ο αντίπαλος, θέλω η ΑΕΚ να κερδίζει. Και συγκεκριμένα στο πρώτο ημίχρονο η εικόνα μας ήταν πάρα πολύ καλή. Στο δεύτερο ημίχρονο το ματς ήταν πιο ισορροπημένο. Βάσει των ευκαιριών στο πρώτο ημίχρονο, δικαιούμαστε τη νίκη. Ο Ατρόμητος είχε μία φάση στο πρώτο ημίχρονο, η οποία προήλθε από φάουλ που δεν δόθηκε και ακόμα μία στο δεύτερο ημίχρονο. Θέλουμε να κερδίζουμε. Είχαμε μία ευχάριστη παρουσία του Κλωναρίδη. Ο ίδιος μου ζήτησε 15 λεπτά πριν την αλλαγή. Όμως τον κράτησα μέσα. Μου είναι θετικό σημάδι ότι βγήκε ένας 19χρονος και μπήκε ένας 16χρονος. Είναι δύσκολες οι αποφάσεις ενός προπονητή και τις επωμίζομαι μόνο εγώ. Δεν είμαι ηττοπαθής. Όταν κλείνει το παιχνίδι και δεν κάνεις γκολ με 2-3 ευκαιρίες, πρέπει να προσέξουμε στο τέλος να μη το χάσουμε».

Για την εμφάνιση του Μπέλεκ και το επεισόδιο οπαδών-Μάκου:

«Αφουγκράζομαι πολλά πράγματα. Οι λύσεις όμως είναι ελάχιστες. Και η μοναδική λύση που είχαμε ήταν ο Τσίτας. Ήταν πολύ δύσκολο σε ένα οριακό ματς να πάρω μία τέτοια απόφαση. Θα παίξει και ο Τσίτας, αλλά δεν είναι τόσο εύκολο. Δεν αναφέρομαι προσωπικά αν ήταν καλή ή όχι η παρουσία του εκάστοτε ποδοσφαιριστή. Δεν θα πρέπει όμως να βλέπουμε μία αλλαγή, αν είναι καλός ή όχι. Δεν φοβάμαι να κάνω αλλαγές. Όσο για την περίπτωση του Γρηγόρη, δεν την αντιλήφθηκα, αν και ήμουν μέσα και άκουσα. Εκτιμώ ότι οι παίκτες θα πρέπει να σιωπούν. Δεν είδα αντίδραση όμως από τον κόσμο, εκτός από μία - δυο περιπτώσεις. Ο οπαδός έχει πάντα δίκιο, άσχετα αν μας στεναχωρεί η αντίδρασή του».

Για τα ανεκμετάλλευτα κόρνερ, τα προβλήματα της ΑΕΚ και τα πλέι οφ:

«Θεωρώ ότι αυτό είναι ένα ιδιαίτερο πρόβλημα. Δεν μπορεί να κυριαρχείς στο πρώτο ημίχρονο και να μην κάνεις το εύκολο γκολ. Γι' αυτό και είχαμε πολλούς βαθμούς στον δεύτερο γύρο. Θέλω να δείτε τι γίνεται στην ΑΕΚ όλη τη χρονιά: Υπάρχει ένα πρόβλημα, το λύνουμε, γεννιέται ένα άλλο. Είναι πολύ δύσκολο να υπάρχουν παρατεταμένα προβλήματα. Διαφοροποιώ και την προπόνηση, κάποιες φορές. Τακτική μερικές φορές δεν γίνεται, γιατί θέλει ψυχική συγκέντρωση από τους παίκτες, ενώ δεν έχουν, λόγω των προβλημάτων. Δεν ψάχνω δικαιολογίες. Είμαι στα πλέι οφ. Στόχος μου είναι να βγούμε πρώτοι. Μπορεί κάποιος να γελάει με αυτό. Μέσα μου όταν ξεκινήσουν τα παιχνίδια, επιθυμώ και πιστεύω να βγούμε πρώτοι. Πρέπει όταν ξεκινήσουμε με αισιοδοξία».

Για τα νέα παιδιά:

«Αξιολογώ όλους τους μήνες που βρίσκομαι εδώ κατά πόσο ένας παίκτης μπορεί να παίξει. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να κάνει καριέρα. Ίσως αναφέρεστε στον Τσίτα! Είχαμε φτιάξει και ειδικό πρόγραμμα γι' αυτόν. Για να μην έχει πάρει ευκαιρία, ίσως συμβαίνει κάτι τώρα. Αυτό δεν σημαίνει τίποτα για το μέλλον. Θέλω να προφυλάξω και τον παίκτη. Η πορεία του είναι πτωτική. Κρατάω στατιστικά και μετά το ματς με την Κέρκυρα όπου έπαιξε πρώτη φορά, έπεσε η απόδοσή του στο παιχνίδι με την Καλαμάτα και στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Βέβαια σε αυτό το ματς έπαιξε και λίγο και σε άλλη θέση. Το γνωρίζω. Κάποτε στην ΑΕΚ ένας νέος παίκτης ερχόταν στην ομάδα και έπαιζε μετά από ένα χρόνο».



Στο κλειστό των Άνω Λιοσίων το φάιναλ φορ της Elite League
Στο κλειστό των Άνω Λιοσίων το φάιναλ φορ της Elite League
Ο Τζο Μπαίντεν θα τιμήσει την Κέιτι Λεντέκι με το Προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας
Ο Τζο Μπαίντεν θα τιμήσει την Κέιτι Λεντέκι με το Προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας
«Τέλος» από τον Πανσερραϊκό ο Ουάρντα
«Τέλος» από τον Πανσερραϊκό ο Ουάρντα
ΝΒΑ: Οι Λέικερς απέλυσαν τον προπονητή Ντάρβιν Χαμ
ΝΒΑ: Οι Λέικερς απέλυσαν τον προπονητή Ντάρβιν Χαμ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved