Βαλβέρδε: «Δεν έχω μυστικά από τον Μαρινάκη!..»

Βαλβέρδε: «Δεν έχω μυστικά από τον Μαρινάκη!..»

Δεν άνοιξε τα χαρτιά του αναφορικά με την παραμονή του ή όχι στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, ο Ερνέστο Βαλβέρδε, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου, μετά το τέλος της αναμέτρησης στα Ιωάννινα με τον τοπικό ΠΑΣ.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε, παραδέχτηκε ότι πλέον έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου προκειμένου να συζητήσει με τον πρόεδρο του συλλόγου, Βαγγέλη Μαρινάκη, το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας τους, υπογράμμισε με νόημα ωστόσο, ότι δεν πρόκειται ν’ ανακοινώσει τις προθέσεις του σε μία συνέντευξη Τύπου πριν μιλήσει κατ’ ιδίαν με τον «ισχυρό» άνδρα των πρωταθλητών:

«Το γεγονός ότι ο Τύπος γράφει διάφορα σε Ελλάδα και Ισπανία είναι δικό σας θέμα… Δεν μπορώ να το ελέγξω εγώ… Από τη στιγμή, βέβαια, που κατακτήθηκε ο τίτλος είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν τέτοιες ερωτήσεις. Όταν ο σύλλογος θέλει να το συζητήσουμε, θα το κάνουμε... Αν ο πρόεδρος θέλει να γίνει αύριο η συνάντηση, θα γίνει… Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το σύλλογο, όλα είναι καταπληκτικά. Δεν θ' αναβάλουμε ένα παιχνίδι για να συζητήσουμε με τον πρόεδρο… Θα έρθει η ώρα... Πιστεύετε ότι θα το έλεγα πρώτα σ' εσάς; Δεν έχω μυστικά από τον πρόεδρο!»

Όσον αφορά την «εικόνα» του παιχνιδιού στο γήπεδο «Ζωσιμάδες» και το τελικό 4-0 του Ολυμπιακού επί του ΠΑΣ Γιάννινα, ο Ερνέστο Βαλβέρδε τόνισε:

«Το σημερινό παιχνίδι το είχαμε πάρει στα σοβαρά, γιατί θέλαμε να επιστρέψουμε στις νίκες μετά την ήττα από την Κέρκυρα. Επίσης θέλαμε να διατηρήσουμε ανταγωνιστικό επίπεδο στα παιχνίδια που μένουν για να είμαστε προετοιμασμένοι για τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας. Και θέλαμε να επιβεβαιώσουμε και την κατάκτηση του τίτλου… Θέλαμε να επιβεβαιώσουμε ότι είμαστε καλύτεροι από τον Παναθηναϊκό, και δεν το κατακτήσαμε επειδή αφαιρέθηκαν βαθμοί από τους αντιπάλους μας. Το παιχνίδι ήταν πιο δύσκολο απ' ότι δείχνει το 4-0… Δυσκολευτήκαμε να προσαρμοστούμε στον βαρύ αγωνιστικό χώρο. Από τη στιγμή που πετύχαμε το 1-0 ο ΠΑΣ ανοίχτηκε, ήρθε το 2-0 και έγιναν τα πράγματα πιο εύκολα για μας. Είμαστε δύο ομάδες που πέτυχαν το στόχο τους και αξίζουν συγχαρητήρια και στις δύο… Στο πρώτο δεν ξεκινήσαμε άσχημα. Μετά από τα πρώτα 15 λεπτά, όμως, δυσκολευόμασταν να βγούμε μπροστά, κινδυνεύσαμε από αντεπιθέσεις και ο αντίπαλος είχε μια καλή ευκαιρία να προηγηθεί. Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, πήγαμε καλύτερα και από τη στιγμή που ήρθαν τα γκολ έγινε πιο εύκολο το ματς… Το γήπεδο γλιστρούσε πολύ. Για μια ομάδα που θέλει να δημιουργήσει είναι δύσκολο να το κάνει, για μια ομάδα που θέλει να αντεπιτεθεί είναι πιο εύκολο…»



Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved