Μπόλονι: «Χαρούμενος… πατέρας»

Μπόλονι: «Χαρούμενος… πατέρας»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Λάζλο Μπόλονι μίλησε για τα… παιδιά του και τη βοήθεια του Σάντος.

Στα θετικά στοιχεία των νεαρών ποδοσφαιριστών του στάθηκε ο Λάζλο Μπόλονι μετά τη νίκη (2-0) σε βάρος της Δόξας Δράμας. Ο Ρουμάνος είπε στη συνέντευξη Τύπου αρχικά:

«Χρόνια πολλά. Νομίζω ότι ήταν ένα καλό παιχνίδι, χωρίς πολύ υψηλό επίπεδο αλλά στόχος μας ήταν η νίκη και είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε με 2-0. Η ομάδα μου είχε λίγο άγχος, επειδή εδώ και πολύ καιρό δεν κερδίζαμε στην Τούμπα, μας έλειπαν κάποιοι παίκτες όπως ο Λάζαρ και ο Φωτάκης.

Έπρεπε να κάνουμε το αποφασιστικό βήμα για να εξασφαλίσουμε τη συμμετοχή στα πλέι οφ και ίσως αυτό το άγχος είχε αρνητική επιρροή στους παίκτες μου. Η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων ήταν σημαντική, παρότι το σκορ έμεινε στο 2-0. Το μυαλό μας είναι στα πλέι οφ θέλοντας παράλληλα να κρατήσουμε την τρίτη θέση».

Για τους νεαρούς του ΠΑΟΚ: «Σαν πατέρας δίνω φιλιά στα παιδιά μου μόνο όταν κοιμούνται, αλλά μπορώ να κάνω μία εξαίρεση, διότι πιστεύω ότι μεγαλύτερη ένταση θα έχουν τα λόγια μου προς αυτούς αύριο. Είμαι χαρούμενος για τους Παναγιωτούδη, Γιάννου, Σταφυλίδη, Γεωργιάδη, Νιμανί και επίσης χαρούμενος που αύριο στην προπόνηση θα έχω άλλους τρεις νέους.

Τον Παναγιωτούδη τον είχα χρησιμοποιήσει στο φιλικό με τον Πανσερραϊκό, μου είχε δείξει ενδιαφέροντα στοιχεία, αλλά έχω πει ότι ο δρόμος είναι πάρα πολύ μακρύς. Στην φυσική κατάσταση, στη δύναμη, στην εκρηκτικότητα χρειάζεται βελτίωση. Ελπίζω η δουλειά μας να τον βοηθήσει. Σε αυτά τα πράγματα δουλεύουμε μαζί του και μπορεί να τα βελτιώσει. Έχει και κάποια άλλα ελαττώματα που είναι δύσκολο να αλλάξουν.

Ο Σταφυλίδης κάνει την πρόοδό του βήμα-βήμα. Πιστεύω ότι σε ένα χρόνο θα γίνει πιο έξυπνος. Ο Γεωργιάδης έχει πολλά ποιοτικά χαρακτηριστικά, υστερεί στη δύναμη, αλλά πρέπει να αντιλαμβάνεται περισσότερο το παιχνίδι.

Ο Γιάννου σε τεχνικό επίπεδο χρειάζεται δουλειά και δουλεύουμε πολύ μαζί του. Με τα παιχνίδια θα διαβάζει καλύτερα τις ανάγκες του ματς.

Ο Νιμανί παρόλο που είναι πολύ ψηλός, χρειάζεται περισσότερη αυτοπεποίθηση. Για να κερδίσει αυτή την αυτοπεποίθηση πρέπει να παίζει και να με βοηθήσει με την απόδοσή του.

Ο Αποστολόπουλος είναι εντάξει, στο επόμενο ματς μάλλον θα ξεκινήσει, και ο Γλύκος πρέπει να γίνει πιο δυνατός. Μου αρέσουν όλοι, αλλά ο δρόμος τους είναι μακρύς. Είναι πολύ σημαντικό ότι δίπλα τους βρίσκονται έμπειροι παίκτες, σήμερα είδα τον Σαλπιγγίδη να εξηγεί στον Παναγιωτούδη πράγματα για το ματς. Πρέπει να συγχαρώ τους έμπειρους παίκτες μου για τη βοήθεια που δίνουν».

Για τα πλέι οφ: «Στην πραγματικότητα είναι τα πρώτα μου πλέι οφ. Δεν έχω τέτοια εμπειρία. Μέσω του βοηθού μου θα ζητήσουμε από τον Φερνάντο Σάντος πληροφορίες. Πρέπει να κοιτάξουμε τη δική μας ομάδα, έχω ζητήσει κάποια ειδικά θέματα βίντεο - ανάλυσης και θα πρέπει επίσης να διορθώσουμε κάποιες αδυναμίες που έχουμε».



Αναστατωμένος ο Φώτης Ιωαννίδης - Το σχόλιο της Ελένης Βουλγαράκη
Αναστατωμένος ο Φώτης Ιωαννίδης - Το σχόλιο της Ελένης Βουλγαράκη
ΟΠΑΠ Forward: Ψήφος εμπιστοσύνης στη γυναικεία επιχειρηματικότητα
ΟΠΑΠ Forward: Ψήφος εμπιστοσύνης στη γυναικεία επιχειρηματικότητα
Παναθηναϊκός AKTOR: Θα θυμίζει Euroleague το ΟΑΚΑ για το ματς με το Περιστέρι!
Παναθηναϊκός AKTOR: Θα θυμίζει Euroleague το ΟΑΚΑ για το ματς με το Περιστέρι!
Δικαίωση 10 εκατομμυρίων ευρώ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο
Δικαίωση 10 εκατομμυρίων ευρώ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved