Συγκέντρωση οπαδών Ολυμπιακού Βόλου

Συγκέντρωση οπαδών Ολυμπιακού Βόλου

Με ανακοίνωσή τους οι σύνδεσμοι φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου κάνουν κάλεσμα στη συγκέντρωση που έχουν προγραμματίσει για απόψε το βράδυ στις 21.00 στα γραφεία των «Austrian Boys».

Το δικό τους αγώνα για δικαίωση του Ολυμπιακού Βόλου συνεχίζουν οι οργανωμένοι οπαδοί. Με κοινή τους ανακοίνωση οι Austrian Boys Club, ο ΣΦΟΒ, οι Vatos Locos, οι Red Eagles, οι Athens Fans, η Κόκκινη Νέα Ιωνία, το Red Club Κασσαβέτη, το Lady’ s Club, οι Red Madness, οι Αργοναύτες και ο Οικονομικός Όμιλος, τονίζουν τα εξής:

«Καλούμε όλους τους φίλους και οπαδούς του Ολυμπιακού Βόλου και όλους τους Βολιώτες και Μαγνησιώτες στη μεγάλη ανοιχτή συνέλευση την Τετάρτη 18/4 και ώρα 9 μ.μ. στην Αγ. Δημητρίου μπροστά από το Club των Austrian. Θέμα μας η συστράτευση όλων στην περίοδο των εκλογών, ώστε μεθοδευμένα και με πάθος να τιμωρήσουμε πολιτικά το ΠΑΣΟΚ, το κόμμα που διέλυσε την ομάδα μας και την πόλη μας. Το ΠΑΣΟΚ που με τους εκπροσώπους του, τους Γερουλάνο, Μπιτσαξή και Νικητιάδη αφού χάρισε τους Μεσογειακούς Αγώνες και χάθηκαν από την πόλη μας κάποιες δεκάδες εκατομμύρια ευρώ για τα έργα υποδομής, μετά από λίγο καιρό με στόχο και δόλο εξαφάνισε την αγαπημένη μας ομάδα στα πλαίσια της ψευτοκάθαρσης και του πολιτικού εντυπωσιασμού. Πειθαρχήσαμε και φιμωθήκαμε τον τελευταίο καιρό με καλή θέληση και διάθεση μήπως και κάποιοι από το ΠΑΣΟΚ καταλάβουν και συγκινηθούν από το ανοσιούργημα που έγινε εις βάρος της μεγαλύτερης και καλύτερης ομάδας της Περιφέρειας.

Δυστυχώς όλοι τους, μέχρι στιγμής, σιωπούν και μας γυρίζουν την πλάτη. Γι’ αυτό και εμείς με χιλιάδες φέιγ-βολάν που θα μοιράσουμε πόρτα - πόρτα σε όλα τα σπίτια του πολεοδομικού μας συγκροτήματος και με χιλιάδες αφίσες, θα τονίζουμε και θα επαναλαμβάνουμε το μέγα έγκλημα του ΠΑΣΟΚ που έγινε εις βάρος της ομάδας και της πόλης μας. Το μεγάλο μας στοίχημα είναι να μη βγει ούτε ένας βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και μονοψήφιο νούμερο στη Μαγνησία.

Φίλοι μας,

Το φετινό μας Πάσχα θα είναι για μας βαρύ κι ασήκωτο. Όχι μόνο γιατί το ΠΑΣΟΚ χρεοκόπησε τη χώρα, όχι μόνο γιατί δημιούργησε 1.200.000 άνεργους, χιλιάδες μαγαζιά και επαγγελματίες σε αφανισμό, χιλιάδες νέους επιστήμονες μετανάστες, χιλιάδες συνταξιούχους σε απόγνωση αφού έβαλαν χέρι και σε συντάξεις και σε μισθούς των 500 ευρώ, αλλά και για τον Ολυμπιακό μας, που μας δημιουργεί πένθος, κατάθλιψη, πόνο κι αγανάκτηση. Όλοι λοιπόν στο μεγάλο ραντεβού της Τετάρτης 18/4 για τον μεγάλο αγώνα μας, τη μεγάλη μας εκδίκηση και τη μεθόδευση των ενεργειών μας στα νόμιμα πλαίσια των αρχών και των κανονισμών».



Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved