«Σκοτωμός» στην ουρά στην προτελευταία στροφή

«Σκοτωμός» στην ουρά στην προτελευταία στροφή

Στις τρεις μάχες παραμονής επικεντρώνεται το ενδιαφέρον της 29ης και προτελευταίας αγωνιστικής της Super League. Ο Εργοτέλης παίζει... ρέστα κόντρα στον Λεβαδειακό, όπως και η Κέρκυρα απέναντι στον ΟΦΗ, ενώ την ίδια ώρα, Πανιώνιος και Ξάνθη θα ψάχνουν βαθμούς που θα τους προσφέρουν ανάσα.

Από τα υπόλοιπα ματς, το πιο μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι μάχες ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ατρόμητο και ΠΑΣ Γιάννινα και Ολυμπιακό.

ΑΕΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (19.00, Novasports 4)

Τη δυνατότητα να πιάσει τον Ατρόμητο στη βαθμολογία και συγχρόνως να πάρει εκδίκηση για την ήττα στο Περιστέρι στο ματς του πρώτου γύρου έχει σήμερα η ΑΕΚ που υποδέχεται τον τρίτο της βαθμολογίας στο ΟΑΚΑ. Ο Νίκος Κωστένογλου επιθυμεί σαφώς καλύτερη εμφάνιση από τους παίκτες του από αυτή που πραγματοποίησαν κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και η οποία συνοδεύτηκε από ήττα. Ο τεχνικός της Ενωσης δεν θα έχει τελικά στη διάθεσή του τον Γκούντγιονσεν που αναμενόταν να επανέλθει στην αποστολή, όπως επίσης και τους Λυμπερόπουλο, Δέλλα, Ρίκκα, Κοντοέ και Σιαλμά.

Η αποστολή της ΑΕΚ

Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Καφές, Χέλγκασον, Μανωλάς, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Λεονάρντο, Χοσέ Κάρλος, Τσίτας, Μάκος, Καράμπελας, Αργυρίου, Λαγός, Βάργκας, Γεωργέας, Μπουγαΐδης, Εγγλέζου, Κλωναρίδης, Φούντας

Εχοντας ήδη «καθαρίσει» με την είσοδό του στην πεντάδα και τη συμμετοχή του στα πλέι οφ, ο Ατρόμητος επιθυμεί όχι μόνο να διασκεδάσει τα δύο τελευταία παιχνίδια με ΑΕΚ και Ολυμπιακό, αλλά και να πάρει αποτελέσματα για να τερματίσει στην 3η θέση της βαθμολογίας. Οι αήττητοι σε όλες τις διοργανώσεις από τις 29 Γενάρη Περιστεριώτες θα αγωνιστούν σήμερα χωρίς τους Σφακιανάκη και Γκαρσία που προφυλάσσονται, καθώς επίσης και τον τιμωρημένο Αναστασάκο.

Η αποστολή του Ατρομήτου

Ιτάνζ, Ράντμαν, Μπρίτο, Τάτος, Ζουέλα, Τόμας, Μπάλλας, Μήτρογλου, Καραμάνος, Σκόνδρας, Νάστος, Γιαννούλης, Iγκλέσιας, Φυτανίδης, Καραγκούνης, Επστάιν, Δημούτσος, Οικονόμου.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (19.00, Novasports 3)

Τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη είναι πολλές για την ομάδα-έκπληξη του δεύτερου γύρου που μπορεί να μην έχει προφανείς στόχους, θέλει όμως την 6η θέση όπως έχουν δηλώσει κατ' επανάληψη παίκτες και τεχνικό τιμ. Επιπλέον, ο Αστέρας επιδιώκει να πάρει μία ακόμα μεγάλη νίκη στην έδρα του επί σημαντικού αντιπάλου και η επίσκεψη του Παναθηναϊκού των τόσων προβλημάτων του δίνει αυτή τη δυνατότητα. Με εξαίρεση τον τιμωρημένο Μπαρτολίνι, ο Σάκης Τσιώλης έχει όλους τους υπόλοιπους παίκτες στη διάθεσή του.

Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης

Μπαντής, Γεωργακόπουλος, Ναβάρο, Αργυρόπουλος, Τσαμπούρης, Πιπίνης, Φορμίκα, Πουλίδο, Λαδάκης, Χουανίτο, Ουσέρο, Αλβάρεζ, Μπρέσκα, Ροτζέριο, Ράγιος, Έγκον, Φρανκού, Περόνε, Σολάκης

Σε μια μέρα κατά την οποία το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στη γενική συνέλευση και όχι στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα και οι παίκτες του θα προσπαθήσουν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις και να πάρουν τη νίκη γοήτρου στην Τρίπολη που αν έρθει, θα είναι η τέταρτη διαδοχική για τον Παναθηναϊκό.

Ο Πορτογάλος πήρε μαζί του στην αποστολή αρκετούς νεαρούς παίκτες ανάμεσα στους οποίους και ο Νίκος Κουσίδης, ο οποίος ζει για πρώτη φορά αυτή την εμπειρία. Εκτός έμειναν οι Λέτο, Μπιάρσμιρ, Ιωαννίδης, Κοτσόλης, Ταμπάκης, Ζέκα, ο Κουίνσι λόγω πειθαρχικού παραπτώματος, καθώς επίσης και οι τιμωρημένοι Βύντρα, Γκέργκελι, Σιμάο και Κατσουράνης.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού

Καρνέζης, Καπίνο, Μαρίνος, Σπυρόπουλος, Σεϊταρίδης,  Μπουμσόνγκ, Σαριέγκι, Καντέ, Βιτόλο, Λαγός, Καραγκούνης, Νίνης, Χριστοδουλόπουλος, Κλέιτον, Κουσίδης, Μαυρίας, Φουρλάνος, Πετρόπουλος, Τοτσέ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (19.00, Novasports 2)

Χαρακτήρα γιορτής έχει ο σημερινός αγώνας για τον ΠΑΣ Γιάννινα που με το ντεμαράζ των τελευταίων αγωνιστικών και τους 17 βαθμούς που μάζεψε στους 7 πιο πρόσφατους αγώνες, έσωσε την κατηγορία. Οι «Ζωσιμάδες» θα φιλοξενήσουν αρκετό κόσμο απόψε για το παιχνίδι με τον πρωταθλητή Ολυμπιακό, για το οποίο ο Αγγελος Αναστασιάδης δεν ανακοίνωσε αποστολή. Ο τεχνικός του ΠΑΣ προτίμησε να γνωστοποιήσει σήμερα στους ποδοσφαιριστές του το ποιοι θα αγωνιστούν κόντρα στους «ερυθρόλευκους». Δεδομένη είναι πάντως η απουσία του τραυματία Κώτσιου και του τιμωρημένου Τζημόπουλου.

Αν και το πρωτάθλημα έχει ήδη κριθεί, ο Ολυμπιακός έχει σοβαρό κίνητρο στην αποψινή αναμέτρηση. Πολύ απλά διότι απογοήτευσε τους οπαδούς του στο εντός έδρας ματς της περασμένης αγωνιστικής με την Κέρκυρα και θέλει να τους το... ξεπληρώσει. Οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι γνώρισαν την αποθέωση κατά την άφιξή τους στα Γιάννινα, θα παραταχθούν χωρίς τον τραυματία Ιμπαγάσα, τον τιμωρημένο Μέλμπεργκ και τον Ζαν Μακούν.

Η αποστολή του Ολυμπιακού

Μέγιερι, Κάρολ, Τοροσίδης, Παπάζογλου, Μοντέστο, Μαρκάνο, Αβρ. Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Φέισα, Μανιάτης, Ορμπάιθ, Φετφατζίδης, Καζίμ-Ρίτσαρντς, Αμπντούν, Φουστέρ, Μιραλάς, Τζεμπούρ, Ντιόγκο

ΚΕΡΚΥΡΑ - ΟΦΗ (19.00, Novasports 1)

Από εκεί που ελάχιστοι της έδιναν ελπίδες να σώσει την παρτίδα, η Κέρκυρα έκανε το «μπαμ» της 28ης αγωνιστικής με το «διπλό» στο Καραϊσκάκη και σήμερα δίνει τον υπέρ πάντων αγώνα για την επιβίωσή της που πλέον δεν είναι απίθανη. Οι Φαίακες μετρούν 4 βαθμούς στους δύο αγώνες που τους κοουτσάρισε ο Τίμος Καβακάς και αν τους κάνουν επτά, θα παίξουν τα ρέστα τους κόντρα στον Αρη. Ο Θεσσαλονικιός προπονητής κατέστρωσε τα πλάνα του χωρίς να υπολογίζει στην παρουσία του τιμωρημένου Κοντοδήμου και του τραυματία Γκουστάβο.

Η αποστολή της Κέρκυρας

Γκαλίνοβιτς, Αναστασόπουλος, Σακελλαρίου, Μίχος, Μπουκουβάλας, Βέντσελ, Βενέτης, Μαϊστόροβιτς, Ηλιάδης, Όσμαν, Γραμμόζης, Λαμπρόπουλος, Καραλής, Αγρίτης, Καλαντζής, Γιάντσης, Ιωάννου, Τσίγκας, Μπάρκογλου

Για την ιστορία του και την καλύτερη δυνατή κατάταξη θα αγωνιστεί στο ΕΑΚ ο ΟΦΗ, ο οποίος στο αμέσως προηγούμενο παιχνίδι του, διέψευσε τα σενάρια που κυκλοφορούσαν και έκανε το χρέος του νικώντας και καταδικάζοντας τον Παναιτωλικό. Το έργο του, βέβαια, τώρα είναι σαφώς πιο δύσκολο, αφενός γιατί αγωνίζεται εκτός έδρας, αφετέρου γιατί έχει πάρα πολλές απουσίες. Εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Γεωργίου, Κάλαϊτζιτς, Βερόν, Παπουλής και Σίσιτς, όπως επίσης και ο τραυματίας Καμπάνταης.

Η αποστολή του ΟΦΗ

Σαχσανίδης, Ξενοδόχωφ, Γαλανόπουλος, Μπούρμπος, Πίτσος, Βάντο, Μονιάκης, Ταυλαρίδης, Σόουζα, Μποντόρ, Ουκάρ, Ζαχαράκης, Νύκταρης, Ζόρντι Λόπεθ, Χόρχε Λόπεθ, Ζορμπά, Μάντζιος, Χαριτωνίδης

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΞΑΝΘΗ (19.00, Novasports 1)

Εχοντας τη γνώση ότι αν νικήσει απόψε την Ξάνθη θα κλειδώσει την παραμονή του στην κατηγορία, ο Πανιώνιος ψάχνει το τρίτο διαδοχικό τρίποντο στη Νέα Σμύρνη. Η ομάδα του Ακη Μάντζιου έχει ως όπλο την έδρα και σε αυτή ποντάρει και στην αναμέτρηση με τους Ακρίτες. Ο τεχνικός των Νεοσμυρνιωτών δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα καθώς με εξαίρεση τον τραυματία Ρόβα, όλοι οι υπόλοιποι είναι ετοιμοπόλεμοι.

Η αποστολή του Πανιωνίου

Αμπντουλάγιεφ, Αναστασόπουλος, Αντούνιες, Ντιμπαλά, Γουνδουλάκης, Κουλουχέρης, Κούρος, Κούτσι, Κούρντι, Μενδρινός, Μιχαηλίδης, Ομο, Πετκάκης, Πιέρ, Ρόκας, Σάμαρης, Σκέμπρι, Σιδεράκης, Σιόβας, Σταυροθανασόπουλος

Από εκεί που βρισκόταν κοντά στις θέσεις της πρώτης πεντάδας, η Ξάνθη έφτασε να παίζει στη Νέα Σμύρνη σχεδόν τα ρέστα της. Και λέμε σχεδόν γιατί σε περίπτωση που φύγει με διπλό από την Αθήνα, θα εξασφαλίσει την παρουσία της στα μεγάλα σαλόνια για μία ακόμα σεζόν. Η ακριτική ομάδα, πάντως, παραμένει χωρίς εκτός έδρας νίκη από τις 4 του Γενάρη και το ματς με τον Εργοτέλη. Ο Ουζουνίδης δεν έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Βάλλα και Φλίσκα, στην αποστολή όμως επέστρεψε ο Ντάνι, έπειτα από απουσία τεσσάρων αγωνιστικών.

Η αποστολή της Ξάνθης

Βιβιανί, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Εντιμάρ, Πόι, Νταρμπιόν, Σουάνης, Μαρκόφσκι, Μαρσελίνιο, Πλατέλλας, Βασιλακάκης, Βλαχοδήμος, Σταθάκης, Μάνταλος, Κομεσίδης, Λυμπερόπουλος, Καζάκης, Στάσιακ, Ντάνι

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (19.00, Novasports 1)

Το πιο κρίσιμο παιχνίδι της σύγχρονης ιστορίας του δίνει απόψε ο Εργοτέλης, ο οποίος έμπλεξε για τα καλά μετά την αδυναμία του να φύγει με τρεις βαθμούς από το Καυτανζόγλειο και το ματς με τη Δόξα. Οι Κρητικοί βρίσκονται μεν πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, εντούτοις μόνο σίγουροι δεν νιώθουν και χρειάζονται οπωσδήποτε τους βαθμούς. Ο Καραγεωργίου έχει τελικά στη διάθεσή του τους Λεάλ και Δάρλα και μάλιστα επέλεξε 22 παίκτες στην αποστολή, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους.

Η αποστολή του Εργοτέλη

Καβουσάκης, Πίρσον, Χίμπλινγκερ, Σασιασβίλι, Γιοβάνοβιτς, Σαρρής, Γιαλούσης, Δάρλας, Τζανακάκης, Ολίσε, Μπέτο, Κυριακίδης, Τζούνιορ, Φραγκουλάκης, Μπουχαλάκης, Κουτσιανικούλης, Ρέντζας, Χαντί, Λεάλ, Κατσικοκέρης, Μπούντιμιρ, Καρέλης

Πιο άνετος από τον αντίπαλό του, αλλά όχι και τελείως άνετος, νιώθει ο Λεβαδειακός, ο οποίος χρειάζεται έναν βαθμό στους δύο εναπομείναντες αγώνες για να μείνει στην κατηγορία. Δεδομένου, όμως, ότι την Κυριακή αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ, καλό θα ήταν γι αυτόν τον πόντο να τον πάρει απόψε, ώστε να μην βρεθεί προ δυσάρεστων καταστάσεων. Τρία είναι τα προβλήματα για τον Γιώργο Παράσχο, καθώς δεν είναι διαθέσιμοι οι τιμωρημένοι Μεντί, Λισγάρας και Μελισσάς.

Η αποστολή του Λεβαδειακού

Κυριακίδης, Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Τομάς, Μάνο, Ζησόπουλος, Αλεξίου, Ιωάννου, Κουτσόπουλος, Κόρμπος, Ναποελόνι, Βιάνα, Μαχαίρας, Κοιλιάρας, Ζαουί, Φαβάλι, Σουμπίνιο, Βασιλείου, Παπαδόπουλος, Πόποβιτς.

ΠΑΟΚ - ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (19.00, Novasports 6)

Τρεις ήττες και καμία νίκη στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς στην Τούμπα είναι πολλά για τον ΠΑΟΚ που θέλει να επιστρέψει στα τρίποντα για να ευχαριστήσει τον κόσμο του, αλλά και να κλέψει την 3η θέση από Ατρόμητο και ΑΕΚ. Η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να πετύχει τον στόχο της στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι πριν την έναρξη των πλέι οφ. Ο Ρουμάνος πάντως έχει προβλήματα σε ότι αφορά στον καταρτισμό της ενδεκάδας, καθώς δεν μπορούν να αγωνιστούν οι τιμωρημένοι Φωτάκης, Λαζάρ και οι τραυματίες Κατσικάς, Τσουκαλάς, Σνάουτσνερ, Ρομπέρ, Κρέσιτς.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ

Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γεωργιάδης, Γιάννου, Γλύκος, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Παναγιωτούδης, Παπάζογλου, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Χαλκιάς, Λίνο, Τσιρίλο,Έτο, Γκαρσία, Ίβιτς, Νιμανί

Το προτελευταίο της παιχνίδι στη Super League δίνει η Δόξα Δράμας, η οποία παρότι έχει ήδη υποβιβαστεί, εξακολουθεί να το διασκεδάζει και να είναι ικανή να κάνει ζημιά σε οποιονδήποτε αντίπαλο λόγω έλλειψης άγχους. Ο Μάκης Κατσαβάκης πήρε στη Θεσσαλονίκη 19 παίκτες, ανάμεσα στους οποίους δεν βρίσκονται οι τιμωρημένοι Βέρτζος και Αμπουμπακάρι, καθώς επίσης και ο Σέρεμετ.

Η αποστολή της Δόξας

Ρόκα, Δαύκος, Τριποτσέρης, Γκαρακλίδης, Γελαδάρης, Ψυχογιός, Ρούτσης, Παπαδόπουλος, Ουέλινγκτον, Κατσικογιάννης, Κάπελ, Αραβίδης, Κυβελίδης, Αγτζίδης, Λίμα, Στεργιανός, Τσιμπλίδης, Σοϊλέδης, Σικαλιάς

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΡΗΣ (19.00, Novasports 7)

Μόνο μαθηματικές ελπίδες για την παραμονή του έχει πλέον ο Παναιτωλικός έπειτα και από την ήττα που γνώρισε πριν το Πάσχα από τον ΟΦΗ. Το κλίμα στην ομάδα του Αγρινίου είναι βαρύ και ήδη οργανώνεται το πλάνο για την επόμενη μέρα. Στο πρώτο του παιχνίδι στη νέα του θητεία στον πάγκο του Παναιτωλικού, ο Γιάννης Νταλακούρας δεν θα έχει διαθέσιμους τον τιμωρημένο Μητρόπουλο και τους Αντι, Ρότσα που δεν υπολογίζονται.

Η αποστολή του Παναιτωλικού

Τσενάμο, Μπλάζιτς, Καραμαλίκης, Ακαλέ, Παλαιολόγος, Ντολεζάι, Καμαρά, Κούσας, Θεοδωρίδης, Μουμίν, Μπουμάλ, Χαριστέας, Πασάς, Μπελεβώνης, Αναστασιάδης, Φερνάντες, Γκόλιας, Ετζενγκέλε, Σιόντης

Για το γόητρο του θα αγωνιστεί απόψε ο Αρης που έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα το μόνο που κυνηγά είναι η 6η θέση. Οι Θεσσαλονικείς προέρχονται από μία ήττα (από τον Παναθηναϊκό) και από ένα ματς που δεν τελείωσε ποτέ (με Αστέρα Τρίπολης). Ο Μανουέλ Μασάδο θα στερηθεί των υπηρεσιών των Καστίγιο και Ούμπιντες λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο και ίωσης αντίστοιχα, όπως επίσης και των Ντίκο, Παπαστεριανού και Καζναφέρη.

Η αποστολή του Αρη

Βελλίδης, Σηφάκης, Νέτο, Μίσελ, Λαζαρίδης, Σανκαρέ, Παπαζαχαρίας, Γιαννιώτας, Κατίδης, Πρίτττας, Ακόστα, Φατί, Σολτάνι, Τριανταφυλλάκος, Κοτσώνης, Καπετάνος, Κανούλας, Γιαννίτσης



Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved