Ήρθε και έδεσε το γλυκό…

Ήρθε και έδεσε το γλυκό…

Αν έχεις τύχη διάβαινε… Όλα τα είχαμε, η ατυχία μάς έλειπε… Και ήρθε να δέσει το γλυκό…

Το γνωστό «έργο» το είδαμε να επαναλαμβάνεται και στο Περιστέρι. Μόνο που αυτήν την φορά ένας άλλος ένα αστάθμητος παράγοντας, η τύχη, στέρησε από τον Αρη δύο πολύτιμους βαθμούς σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος και στην προσπάθεια που γίνεται για να προλάβει το τρένο των πλέι οφ.

Εντάξει, συμφωνώ, η εμφάνιση της ομάδας δεν ήταν η αναμενόμενη. Όμως όταν έχεις δύο δοκάρια με τον Μπομπαντίγια λίγα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και τον Καστίγιο στην εκπνοή του αγώνα έχεις κάθε λόγο να αισθάνεσαι αδικημένος.

Και επιτέλους ας πάρει και ένα παιχνίδι ο Αρης χωρίς να παίξει σπουδαίο ποδόσφαιρο, όπως συμβαίνει με κάποιους άλλους που κερδίζουν τα ματς με επτά… καραμπόλες και οκτώ… στραβοκλοτσιές. Όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Αν απομονώσουμε αυτές τις δύο ξεκάθαρες ευκαιρίες που είχαν οι «κίτρινοι», σίγουρα ήταν ένα ματς που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας και είναι από αυτά που θα ξεχαστούν γρήγορα. Μπορεί ο Ατρόμητος να είχε περισσότερη ώρα την κατοχή της μπάλας, ωστόσο οι φορές που ανησύχησε ο Σηφάκης μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Ο Γιάννης Μιχαλήτσος από την πλευρά του κλήθηκε να διαχειριστεί ένα παιχνίδι, γνωρίζοντας την κόπωση που θα υπήρχε στους παίκτες του από την υπερπροσπάθεια στον μεγάλο ευρωπαϊκό αγώνα που προηγήθηκε κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι.

Σε σχέση με το ματς αυτό οι αλλαγές στο αρχικό σχήμα ήταν λιγοστές. Με δεδομένες τις απουσίες των τιμωρημένων Μίσελ και Φατί, μοναδικά καινούργια πρόσωπα στην ενδεκάδα ήταν ο Παπαζαχαρίας και ο Πορτίγια, με τον πρώτο να κάνει το ντεμπούτο του σε επίσημο παιχνίδι. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υπάρχει έλλειψη φρεσκάδας, κάτι που παραδέχτηκε και ο 54χρονος τεχνικός στην συνέντευξη Τύπου.

Όπως και να ‘χει, πάντως, ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο ο Αρης θα μπορούσε να φύγει με το «διπλό» και να μειώσει την διαφορά από την πέμπτη θέση. Όμως βλέποντας και τα αποτελέσματα των υπολοίπων, ουσιαστικά τα βαθμολογικά δεδομένα δεν διαφοροποιήθηκαν, δίνοντας έτσι παράταση στην αγωνία.

Επτά «στροφές» πριν από την λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, όλα τα ενδεχόμενα εξακολουθούν να είναι ανοικτά. Επόμενος σταθμός η Λάρισα. Πριν από αυτόν το ραντεβού με την ιστορία στο Μάντσεστερ.

Υ.Γ.: Θεωρώ ότι ο Τριτσώνης θα μπορούσε να βγάλει από το τσεπάκι του την κόκκινη κάρτα στην φάση του 20ου λεπτού, όταν ο Μπομπαντίγια δέχτηκε κλοτσιά από πίσω. Μάλιστα, το όλο σκηνικό διαδραματίστηκε μπροστά στα μάτια του βοηθού Ευθυμιάδη.

Υ.Γ. 1: Σ’ ένα ακόμη παιχνίδι οι οπαδοί του Αρη είχαν συγκλονιστική και υποδειγματική παρουσία.

Υ.Γ.2: Τα παιδιά της ομάδας Κ-20 του Αρη ετοιμάζονται να γράψουν την δική τους ιστορία…



Παναθηναϊκός AKTOR: Συγχαρητήρια στο Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR: Συγχαρητήρια στο Περιστέρι
Ρεκόρ εισιτηρίων στη φετινή Euroleague - Οι θέσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
Ρεκόρ εισιτηρίων στη φετινή Euroleague - Οι θέσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
Παναθηναϊκός AKTOR: Χωρίς Αταμάν και χωρίς Γκραντ οι "πράσινοι"
Παναθηναϊκός AKTOR: Χωρίς Αταμάν και χωρίς Γκραντ οι "πράσινοι"
Ρίχνει «βόμβα» με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Ρίχνει «βόμβα» με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved