«Βρισκόμαστε εκεί που μας αξίζει...»

«Βρισκόμαστε εκεί που μας αξίζει...»

Ρεαλιστής και χωρίς διάθεση να... κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του, εμφανίστηκε ο Μανόλο Χιμένεθ στην συνέντευξη Τύπου στο ΟΑΚΑ

Απόλυτα συνειδητοποιημένος για την κατάσταση, η οποία επικρατεί φέτος στην ΑΕΚ, αλλά και αποφασισμένος να παλέψει μέχρι τέλους, ώστε η «Ένωση» να καταφέρει να μπει στα Play Off, αλλά και να κατακτήσει το κύπελλο Ελλάδας, εμφανίστηκε ο Μανόλο Χιμένεθ, στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο.

Ο Ισπανός τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» υπογράμμισε  -μεταξύ άλλων-  ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα, είτε με τους διοικούντες, είτε με τους παίκτες της ομάδας, ενώ τόνισε ότι ελάχιστες ομάδες θ’ άντεχαν με τα προβλήματα, που αντιμετωπίζει η ΑΕΚ…

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Μανόλο Χιμένεθ:

«Θεωρώ ότι έχει επαναληφθεί η ιστορία. Δεν έχουμε κάνει το καλύτερό μας παιχνίδι και όταν πιστέψαμε ότι ελέγχουμε το ματς, δεν ξέραμε πώς να κλειδώσουμε το παιχνίδι, αν και είχαμε απέναντί μας μία ομάδα με μία τελική προσπάθεια, αυτή του γκολ. Στα τελευταία παιχνίδια μας έχουν κάνει λίγες φάσεις. Υπήρξε ένα ημίχρονο με καλό ποδόσφαιρο και κάποιες φάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο ανεξήγητα γυρίσαμε πίσω. Συνεχίζουμε να δίνουμε ό,τι μπορούμε. Δεν έχουμε χάσει κάτι».

Για το Κύπελλο, που είναι ο μοναδικός στόχος που έχει απομείνει για την ΑΕΚ, τόνισε: «Σημαίνει ότι πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε αυτά τα παιχνίδια για να μπούμε στα πλέι οφ και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε όταν μας δοθεί η ευκαιρία στο Κύπελλο για να περάσουμε στον τελικό. Ίσως όμως να είμαστε εκεί που μας αξίζει στη βαθμολογία. Στο τέλος πάντα πέρνεις αυτό που σου αξίζει».

Απαντώντας στις δηλώσεις του Λεμονή, ότι δεν λειτούργησε σωστά στη φυσούνα, ο Χιμένεθ απάντησε: «Τον κ. Λεμονή τον οποίο σέβομαι, ίσως δεν με σεβάστηκε στη συνέντευξη. Δεν ξέρει ισπανικά, όπως δεν ξέρω κι εγώ ελληνικά. Πήγα να βρω τον Ριέρα για να του ζητήσω να πάει γρήγορα στα αποδυτήρια για να μην έχουμε προβλήματα. Όταν είδα ότι δεν εγινε κάτι τέτοιο, του είπα να σταματήσει να προκαλεί και να πάει στα αποδυτήρια. Είμαι σίγουρος ότι ο κ. Λεμονής δεν ξέρει Ισπανικά. Παλεύουμε, δεν θέλουμε να στερηθούμε τίποτα. Αλλά νομίζω ότι αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να γνωρίσουμε τους εαυτούς μας. Το έχω ξαναπεί ότι μόνο με τη φανέλα της ΑΕΚ δεν κερδίζεται τίποτα».

Σε ερώτηση για το πως είναι δυνατό η ΑΕΚ να σημειώνει γκολ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και στο δεύτερο μέρος να μην μπορεί να ελέγξει το ρυθμό, απάντησε: «Συμφωνώ απόλυτα. Μπαίνει το γκολ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, χωρίς να παίξουμε καλά. Ο Πανιώνιος δεν είχε φάσεις. Ρισκάραμε ό,τι είχαμε από την αρχή. Όταν υπήρξε κούραση από τους παίκτες μπροστά, από τη δουλειά που έκαναν, βάλαμε μία ομάδα για να κρατήσει το αποτέλεσμα. Δεν ξέραμε όμως πώς να κλειδώσουμε το παιχνίδι. Δεν καταλαβαίνω πως έγινε αυτό το βήμα προς τα πίσω».

Για το αν τον αποθαρρύνει το γεγονός ότι η δουλειά που κάνει, δεν φαίνεται στο γήπεδο, τόνισε: «Η αλήθεια είναι ότι αυτή τη στιγμή νιώθω συντετριμμένος. Το ίδιο και στα αποδυτήρια. Αυτό που δίνει ένα κίνητρο. Το ότι είναι δυστυχισμένοι είναι σημαντικό! Πρέπει να κατανοήσουμε τα λάθη που κάνουμε. Είναι ένας λόγος μία αιτία. Το ποδόσφαιρο από μόνο του σε φέρει εκεί που πρέπει να είσαι».

Τέλος, σε ερώτηση αν θα πρέπει να αλλάξουν κάποια πράγματα, είπε: «Πρόβλημα με τη διοίκηση δεν υπάρχει κανένα. Πρόβλημα με τους παίκτες δεν υπάρχει. Είμαστε μία οικογένεια. Παλεύουμε με μεγάλες δυσκολίες. Βεβαίως και υπάρχουν λύσεις. Είναι πολύς ο κόσμος που αγαπάει την ομάδα, ώστε με αυτό τον τρόπο να βρεθούν λύσεις. Λίγες είναι οι ομάδες που θα μπορούσαν να αντέξουν αυτή την κατάσταση και τους όποιους στόχους έχουμε».



Γιώργος Λυγγερίδης: Αγώνας μπάσκετ στη μνήμη του αστυνομικού - «Χρέος μας να τιμούμε τους ήρωές μας»
Γιώργος Λυγγερίδης: Αγώνας μπάσκετ στη μνήμη του αστυνομικού - «Χρέος μας να τιμούμε τους ήρωές μας»
Η Μαρίνα Σάττι τραγουδά για πρώτη φορά live το «Ζάρι»
Η Μαρίνα Σάττι τραγουδά για πρώτη φορά live το «Ζάρι»
Λανσάρει το δικό του νερό ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Λανσάρει το δικό του νερό ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved