Ζουέλα: «Μπορούμε και το Champions League»

Ζουέλα: «Μπορούμε και το Champions League»

«Ο Ατρόμητος με γεμίζει με χαρά. Ζω ένα όνειρο». Τα παραπάνω λόγια ανήκουν στον Φρανσίσκο Ζουέλα.

Ο δυναμικός ποδοσφαιριστής των «κυανόλευκων», σε συνέντευξή του στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣπορ FM» υποστήριξε πως θέλει να πάρει το Κύπελλο Ελλάδας με τον Ατρόμητο, δήλωσε ικανοποιημένος από την παρουσία του στους Περιστεριώτες, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος για τα play off της Super League.

Συγκεκριμένα, ο Φρανσίσκο Ζουέλα μίλησε για:

Την φετινή παρουσία της ομάδας του και τον τελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό: «Από την αρχή της σεζόν, όταν μαζευτήκαμε για την προετοιμασία, είχαμε πει ότι θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Όταν ήρθαν τα πρώτα αποτελέσματα, πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να φτάσουμε ψηλά, γιατί η ομάδα έχει ποιότητα. Έχει καλό προπονητή και η οργάνωση είναι πολύ καλή σε όλες τις πλευρές. Τα αποτελέσματα που παίρνουμε τώρα είναι γιατί έχουμε δουλέψει σωστά. Είμαστε από τις πιο σταθερές ομάδες του πρωταθλήματος.

Ο τελικός με τον Ολυμπιακό είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Ειδικά για μένα και μερικούς ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου που δεν έχουμε πάρει τρόπαιο. Υπάρχει ελπίδα σε όλους τους παίκτες, άσχετα που ο αντίπαλος είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος είναι ίσως η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Αυτό δεν μας κόβει το όνειρο».

Το αν ο Ατρόμητος μπορεί να διεκδικήσει το «εισιτήριο» για το Champions League: «Εμείς μάθαμε να ξεχωρίζουμε κάθε παιχνίδι. Εμείς είμαστε μια ομάδα που ξέρουμε να ξεχωρίζουμε τα παιχνίδια. Είμαστε μέσα στη πεντάδα. Ξέρουμε τι θέλουμε και ο προπονητής μας ξέρει τι θέλει να μας ζητήσει. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι και πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο για το Champions League, αν συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε έτσι. Θέλουμε το καλύτερο δυνατό με την ΑΕΚ που είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί».

Το αν υπάρχει κάποιο… σχέδιο για τον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό: «Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα με καλούς ποδοσφαιριστές. Ο Ατρόμητος θα παίξει έτσι όπως παίζει πάντα, όπου δεν καθόμαστε πίσω και παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Ο Ολυμπιακός είναι φαβορί και αυτό μπορεί να μας βοηθήσει γιατί έχει το ψυχολογικό βάρος ο Ολυμπιακός. Νομίζω ότι μετά τον Ολυμπιακό, το καλύτερο ποδόσφαιρο το παίζουμε εμείς. Το παιχνίδι αυτό είναι 50-50. Για το ματς με την ΑΕΚ (σ.σ. περσινός τελικός Κυπέλλου) δεν μπορώ να πω πολλά. Αυτό που έχω μάθει είναι ότι έγιναν πολλά. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει ένα σημαντικό στόχο».

Τα σχέδιά του την επόμενη σεζόν: «Αυτή τη στιγμή έχω συμβόλαιο με τον Ατρόμητο μέχρι το τέλος της χρονιάς. Ποτέ δεν λέω ότι θα γίνει κάτι. Αφήνω την πόρτα ανοικτή. Αν ο Θεός, ο Ατρόμητος και ο Ζουέλα θέλουμε να μείνουμε εδώ, θα το κάνουμε. Αν είναι να φύγουμε, θα αποχωρήσουμε. Θέλουμε να πάρουμε το τρόπαιο. Εγώ είμαι ευχαριστημένος. Ζω ένα όνειρο με τη φανέλα του Ατρόμητου. Με έχει βοηθήσει σε πολλά πράγματα στη ζωή μου. Είμαι σε μία ηλικία που μπορώ να βοηθήσω την ομάδα. Αυτό εμένα με γεμίζει με χαρά και θα ήθελα να βοηθήσω περισσότερο την ομάδα για να πάρουμε ένα τρόπαιο. Όταν ήρθα είπα στον πρόεδρο ότι του χρωστάω κάτι. Όταν χρωστάς, πρέπει να δείξεις κάτι. Δεν το έχω ζήσει ξανά αυτό με καμία ομάδα. Δεν είναι μόνο η φανέλα. Δεν μπορώ να πω αν θα μείνω και του χρόνου. Δεν είναι στο χέρι μου».

Την επιθυμία του για παραμονή στον Ατρόμητο: «Θα ήθελα να μείνω και για οικογενειακούς λόγους. Η γυναίκα μου είναι από την Πετρούπολη και το σπίτι μας είναι δίπλα στο προπονητικό κέντρο».



Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved