Πετρόπουλος: «Nα ξαναπάμε τον Παναθηναϊκό ψηλά»

Πετρόπουλος: «Nα ξαναπάμε τον Παναθηναϊκό ψηλά»

Συνέντευξη, μέσω της οποίας εξέφρασε την πεποίηθηση ότι ο Παναθηναϊκός θα αφήσει πίσω του τα προβλήματα, παραχώρησε στο συνδρομητικό κανάλι ο Αντώνης Πετρόπουλος. «Δεν πρέπει να τα παρατάμε και ο κόσμος πρέπει να είναι δίπλα μας», πρόσθεσε.

Παράληλλα, ο διεθνής επιθετικός του «τριφυλλιού» αναφέρθηκε και στον επικείμενο εκτός έδρας αγώνα της ερχόμενης Τετάρτης απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, στην προσπάθεια του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ αλλά και στην δική του παρουσία στους «πράσινους»...

Αναλυτικά η συνέντευξη του Αντώνη Πετρόπουλου στο Novasports:

Για τον Αστέρα Τρίπολης: «Είναι μια ομάδα δυνατή, ειδικά μέσα στην έδρα της. Τους τελευταίους μήνες έχει κάνει πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Εμείς θα πάμε εκεί για τη νίκη, γιατί χρειαζόμαστε τους βαθμούς, προκειμένου να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται και να μπούμε πολύ καλύτερα στα πλέι οφ. Είμαστε ο Παναθηναϊκός, πρέπει να πάρουμε και το εισιτήριο που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και να διεκδικήσουμε την επόμενη σεζόν τους στόχους μας πολύ καλύτερα, από ότι εφέτος».

Για το αν είναι έκπληξη η πορεία του Αστέρα Τρίπολης: «Κάθε χρόνο υπάρχουν μια- δύο ομάδες που είναι "εκπλήξεις" στο πρωτάθλημα. Είναι δυνατή ομάδα, παίζει καλό ποδόσφαιρο, όμως εμείς θα περιορίσουμε τον Αστέρα όσο μπορούμε. Πρέπει να σκοράρουμε γρήγορα, ώστε να παίξουν οι αντίπαλοι μας πιο ανοικτά και να πάρουμε μια εύκολη νίκη. Πάντως θα γίνει ένα δυνατό παιχνίδι. Είναι μια ομάδα που μας δυσκολεύει και στο Ολυμπιακό Στάδιο από ότι θυμάμαι τα τελευταία χρόνια, αλλά και στην Τρίπολη. Θα προσπαθήσουμε να σκοράρουμε πρώτοι, να είμαστε καλά όλα τα παιδιά και πιστεύω ότι θα πάρουμε τη νίκη».

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος: «Η ομάδα περνάει μια δύσκολη στιγμή. Είναι τεράστιος σύλλογος και εμείς από την πλευρά μας πρέπει να τον στηρίξουμε με νίκες στα παιχνίδια μας. Και πιστεύω ότι θα βρεθεί μια λύση. Στις επόμενες ημέρες που θα γίνει και η Γενική Συνέλευση, θα βρεθεί μια λύση, ώστε να ξαναπάμε τον Παναθηναϊκό ψηλά».

Για τον κόσμο: «Δεν πρέπει να τα παρατάμε και ο κόσμος πρέπει να είναι δίπλα μας. Φέτος έχουμε παίξει αρκετά παιχνίδια και χωρίς τον κόσμο, κάτι που είναι μεγάλο μειονέκτημα για την ομάδα. Ο κόσμος είναι ο δωδέκατος παίκτης του Παναθηναϊκού και πρέπει να μας στηρίζει. Και εμείς προσπαθούμε για το καλύτερο αποτέλεσμα και εύχομαι να έχουμε στα πλέι οφ την στήριξη του κόσμου, ώστε να πάρουμε το εισιτήριο που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ».

Για την προσωπική του παρουσία και τις ευκαιρίες που περιμένει: «Προσπαθώ να αρπάζω τις ευκαιρίες που μου δίνονται όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό. Πιστεύω ότι κάποιες φορές τα έχω καταφέρει... Πάντα προσπαθώ για το καλύτερο για την ομάδα. Και να σκοράρω και να παίζω καλά και περιμένω και εγώ την επόμενη σεζόν να πάω καλύτερα. Όμως τώρα έχουμε μπροστά μας οκτώ παιχνίδια και αυτά κοιτάμε. Ο Παναθηναϊκός έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και τα προηγούμενα χρόνια και τώρα. Είμαστε όλοι πολύ καλοί και αν βγάλουμε μέσα στο γήπεδο αυτό που μπορούμε, δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα».

Για την Εθνική ομάδα: «Για να είμαι ρεαλιστής είναι πολύ δύσκολο. Για να κληθώ στην Εθνική, θα έπρεπε να παίζω όλη τη χρονιά και να σκοράρω... Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και θα προσπαθήσω για το καλύτερο, ώστε από τη νέα σεζόν να αγωνίζομαι περισσότερο...».



«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
EuroLeague: Ανακοίνωση για τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν περί διαιτησίας
EuroLeague: Ανακοίνωση για τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν περί διαιτησίας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved