Καλοκαίρι... φωτιά για τον Λεβαδειακό

Καλοκαίρι... φωτιά για τον Λεβαδειακό

Αυτό που σκέφτεται πρωτίστως κάθε μέλος της οικογένειας του Λεβαδειακού είναι να εξασφαλιστεί και μαθηματικά η παραμονή. Από εκεί και πέρα όμως και αν όλα κυλήσουν κατ' ευχήν, η διοίκηση θα έχει πολύ δύσκολο καλοκαίρι...

Ο φετινός Λεβαδειακός χτίστηκε μέσα σε μόλις λίγες ημέρες και κλήθηκε να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα γνωρίζοντας ότι για να παραμείνει στην κατηγορία, θα έπρεπε να κάνει αγωνιστική υπέρβαση. Την έκανε και δεν είναι υπερβολή να πει κανείς ότι πρόκειται για μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος. Σε κάθε περίπτωση, οι Βοιωτοί είναι πιο ανταγωνιστικοί από κάθε άλλη φορά που αποτέλεσαν μέλος της Super League τα τελευταία χρόνια.

Το καλοκαίρι, βέβαια, προβλέπεται... δύσκολο. Αφενός γιατί εκπνέει το συμβόλαιο του Γιώργου Παράσχου, αφετέρου γιατί ολοκληρώνεται η συνεργασία με πολλούς και σημαντικούς παίκτες της ομάδας. Σε ό,τι αφορά στον Μακεδόνα προπονητή, έχει κερδίσει την εκτίμηση της διοίκησης και αν δεν προκύψει κάποιο συνταρακτικό απρόοπτο, θα συνεχίσει να κοουτσάρει τους «πράσινους». Η πρόταση βρίσκεται ήδη στα χέρια του και μετά το Πάσχα αναμένεται να δώσει και την απάντησή του.

Το θέμα, ωστόσο, είναι ότι ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά 10+1 συνολικά παίκτες μένουν ελεύθεροι! Πρώτοι και καλύτεροι οι τρεις τερματοφύλακες, Στρατηλάτης, Κυριακίδης και Πασχαλάκης. Επιπλέον, ολοκληρώνεται η συνεργασία με τους Μουλόπουλο, Ιωάννου, Κοιλιάρα, Μελισσά, Πόποβιτς, τελειώνει η περίοδος δανεισμού των Παπαδόπουλου και Σουμπίνιο, ενώ από τον Ιούλιο και έπειτα, ο Ναπολεόνι θα μπορεί να διαπραγματευτεί ελεύθερα τη μεταγραφή του σε άλλο σύλλογο, καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι τον ερχόμενο Δεκέμβρη.

Αν κρίνουμε από το πώς μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής ο Παράσχος, το πιθανότερο είναι ότι και ο ίδιος θα θέλει να έχει την ερχόμενη σεζόν στην ομάδα του τουλάχιστον τους δύο τερματοφύλακες, τον Μουλόπουλο, τον Μελισσά και τον Πόποβιτς. Δεν συζητάμε για τον Σουμπίνιο, αλλά και για τον «Παπ» που όλοι πιστεύουν ότι αν κάνει προετοιμασία με την ομάδα, του χρόνου θα είναι άλλος παίκτες και με την εμπειρία του θα προσφέρει πολύτιμες λύσεις στη γραμμή κρούσης. Τόσο για τον Σουμπίνιο, όσο και για τον διεθνή επιθετικό όμως, οι πιθανότητες να παραμείνουν στο ρόστερ είναι ελάχιστες.

Σε κάθε περίπτωση, η διοίκηση του Λεβαδειακού θα χρειαστεί να κινηθεί γρήγορα και με συγκεκριμένο πλάνο, ώστε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για μια ακόμα καλύτερη σεζόν.



Basketball Champions League: Στο Βελιγράδι για το... όνειρο το Περιστέρι – Το πρόγραμμα του Final 4
Basketball Champions League: Στο Βελιγράδι για το... όνειρο το Περιστέρι – Το πρόγραμμα του Final 4
Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved