Προσφυγών το... ανάγνωσμα στο «τριφύλλι»

Προσφυγών το... ανάγνωσμα στο «τριφύλλι»

Με αφορμή την προσφυγή που κατέθεσε ο Ματίας Μπιάρσμιρ εναντίον του Παναθηναϊκού, το Onsports επιχειρεί να καταγράψει τις σκέψεις και των υπόλοιπων άσων του «τριφυλλιού», ως προς το ενδεχόμενο να ακολουθήσουν το παράδειγμα του Σκανδιναβού ή όχι...

Ο Ματίας Μπιάρσμιρ άνοιξε... τον ασκό του Αιόλου, καταθέτοντας προσφυγή για τα οφειλόμενα της ΠΑΕ. Το θέμα, όμως, είναι τι θα ακολουθήσει μετά από αυτή την κίνηση του Σουηδού αμυντικού... Βλέπετε, τα οφειλόμενα είναι πολλά για όλους τους παίκτες του Παναθηναϊκού! Το μόνο σίγουρο είναι ότι, στο συγκεκριμένο θέμα, δεν πρόκειται να τηρηθεί κοινή γραμμή από τους ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» και το Onports αποκρυπτογραφεί τις προθέσεις τους...

Δεν κάνουν οι Έλληνες!
Η κατηγορία παικτών που φαντάζει τρομερά δύσκολο να φτάσει στη λύση των προσφυγών, είναι οι Έλληνες. Όχι λόγω καταγωγής, φυσικά, αλλά κυρίως επειδή η θέση τους είναι πιο λεπτή και το συναίσθημα παίζει σημαντικό ρόλο. Για παράδειγμα, ο Καραγκούνης που έχει ανδρωθεί στο «τριφύλλι», δεν θα σκεφτόταν καν μια τέτοια λύση. Το ίδιο ισχύει για τον Κώστα Κατσουράνη, τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, τον Λουκά Βύντρα και τα υπόλοιπα… ντόπια παιδιά της Παιανίας. Σε αυτούς, προσθέστε και τον Γιόσου Σαριέγκι, ο οποίος έχει δεθεί με τον σύλλογο, είναι αρχηγός και δεν προτίθεται να κάνει προσφυγή.

Δύσκολα οι νέοι...
Αναφορικά με τους νεότερους σε ηλικία, που έχουν και τα μικρότερα συμβόλαια αυτή τη στιγμή, όλα δείχνουν πως δεν κάνουν κάποια κίνηση. Αφενός επειδή έχουν πάρει ήδη κάποια χρήματα, οπότε τα οφειλόμενα σε αυτούς δεν είναι τόσα πολλά, ενώ συν τοις άλλοις γνωρίζουν πως το μέλλον τους είναι στον Παναθηναϊκό και μάλιστα από την ερχόμενη σεζόν θα έχουν ακόμη περισσότερο ενεργό ρόλο στην ομάδα. Σε αυτή την κατηγορία δεν ανήκουν μόνο οι Έλληνες (π.χ. Στέργος Μαρίνος, Γιώργος Ιωαννίδης, Στέφανος Καπίνο κτλ) αλλά και οι ξένοι (π.χ. Ζέκα).

Δεν το σκέφτεται ο Λέτο
Μια... κατηγορία μόνος του, είναι ο Σεμπάστιαν Λέτο. Ο Αργεντινός, παρότι του οφείλονται αρκετά χρήματα, πολύ δύσκολα θα κάνει προσφυγή. Αφενός, έχει «δεθεί» με τον Παναθηναϊκό, που μέσα σε όλα του έχει φερθεί άψογα (π.χ. τον άφησε να πάει σε δικούς του γιατρούς για να λύσει το πρόβλημα με τον τραυματισμό του). Επιπρόσθετα, ο αριστεροπόδαρος άσος έχει ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο και αποτελεί το βασικό περιουσιακό στοιχείο του Παναθηναϊκού. Οπότε, αν κάνει προσφυγή και εντέλει βρεθούν χρήματα για να πληρωθεί, μπορούν οι «πράσινοι» να μην τον αφήσουν να πάρει μεταγραφή (δεν υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιό του). Κάτι που δεν θα ήθελε ο ίδιος, οπότε η προσφυγή δεν υπάρχει στο μυαλό του.

Οι... επίφοβοι
Αν δεν προκύψει λύση στη Γ.Σ. της 18ης Απριλίου (φαντάζει απίθανο αυτή τη στιγμή) υπάρχουν κάποια παιδιά που είναι πολύ πιθανό να δώσουν εντολή για να κατατεθούν προσφυγές, προκειμένου να διασφαλίσουν τα οφειλόμενά τους. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν παίκτες όπως ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, ο Βίκτορ Βιτόλο, ο Σεντρίκ Καντέ, ο Κουίνσι Οβούσου, ο Χοσέ Τοτσέ. Χωρίς να είναι σίγουρο ότι θα κάνουν αυτή την κίνηση, όμως με την μέχρι τώρα στάση τους φαντάζει πιο πιθανό συγκριτικά με τους υπόλοιπους. Άλλωστε, δεν τους κακίζει κανείς, καθώς στην κατάσταση που είναι ο σύλλογος, απλά θέλουν να διασφαλίσουν τα χρήματά τους και όχι να κάνουν κακό στην ΠΑΕ.



Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επανέρχεται η Γαλατασαράι για τον Ερικσεν
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επανέρχεται η Γαλατασαράι για τον Ερικσεν
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved