«Έσπειραν ανέμους και θα θερίσουν θύελλες»

«Έσπειραν ανέμους και θα θερίσουν θύελλες»

Καυστική ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, κατευθύνοντας τα βέλη της προς την Πειθαρχική Επιτροπή της Super League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης:

Μετά την ανακοίνωση της απόφασης της Π.Ε. της S.L., αισθανθήκαμε την ανάγκη να την σχολιάσουμε:
 
«Με ιδιαίτερη ικανοποίηση και γεμάτοι από συναισθήματα υπερηφάνειας, διαβάσαμε την απόφαση της Π.Ε. Πραγματικά οι αγώνες μας δικαιώθηκαν και αναγνωρίσθηκαν. Μετά τόσα χρόνια μαχών με τους μπάτσους, μετά από διώξεις, φυλακίσεις, ιδιώνυμα, ξυλοδαρμούς, επεισόδια, μολότωφ, δακρυγόνα, τρομοκρατία, τόσο αίμα που χύθηκε, δεν πήγε χαμένο.

Επιτέλους οι λαμπροί δικαστές της Π.Ε., με Θεία φώτιση΅(μέρες που είναι), αναγνώρισαν και με την βούλα το δίκαιο των αγώνων μας και πλέον θα μπορούμε ελεύθερα να επιτελούμε το Θεάρεστο έργο μας, χωρίς κίνδυνο τιμωρίας των ομάδων μας.

Πρέπει όμως οι λαμπροί αυτοί νομικοί, να ολοκληρώσουν το έργο τους. Να προχωρήσουν και σε μία άλλη απόφαση και να διευκρινίσουν ποια αντικείμενα θα μπορούμε ελεύθερα να πετάμε στους διαιτητές, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Επειδή λοιπόν, θέλουμε να συμβάλλουμε στην όσο το δυνατόν ορθότερη απόφαση( μη τυχόν και διαφύγει της προσοχής τους), έχουμε να συστήσουμε, ότι τα ακόλουθα αντικείμενα θα πρέπει να συμπεριληφθούν στην κατηγορία αυτών, που ανεπιφύλακτα και χωρίς κανένα πρόβλημα, θα μπορούμε να πετάμε. Εκτός από τα μπουκάλια με νερό, να περιληφθούν, τα πλαστικά κεσεδάκια με γιαούρτι και άλλα φαγώσιμα, τα παπούτσια, τα κινητά τηλέφωνα, οι μπαταρίες(ας είναι και αυτοκινήτου), τα στυλό, τα ρολόγια(μπορεί να είναι και κρεμαστά), οι αναπτήρες, τα κομμάτια από τσιμέντο, τα καθίσματα, τα κιγκλιδώματα, τα καρότσια των παιδιών, τα ίδια τα παιδιά(ας κάνουμε και μία εξαίρεση στα αντικείμενα), τις μασέλες, τα μπαστούνια, τα αντικείμενα που πωλούνται στις μπουτίκ των ομάδων και γενικά κάθε κινητό αντικείμενο, που μπορεί κάποιος να έχει μαζί του. Βεβαίως θα πρέπει να εξαιρεθούν τα πιστόλια, τα μαχαίρια, οι σιδηρολοστοί και όποιο άλλο αντικείμενο η όπλο δεν είναι καθημερινής χρήσης.

Επιτέλους πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι δεν είναι δυνατόν οι διαιτητές για ψύλλου πήδημα να διακόπτουν τους αγώνες και να χαλάνε τη διασκέδαση μας. Δεν ισχυριζόμαστε ότι οι διαιτητές δεν πρέπει να διακόπτουν τους αγώνες. Όμως αυτό θα πρέπει να γίνεται, μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις. Όταν π.χ. διαπιστώνει ο γιατρός ότι υπάρχουν θανατηφόρα τραύματα στους δύο τουλάχιστον διαιτητές. Ε, τότε να μην είμαστε άδικοι, θα πρέπει όλοι να συμφωνήσουμε ότι τότε επιβάλλεται η διακοπή.

Ακόμη, θα θέλαμε να συστήσουμε στους λαμπρούς νομικούς της Π.Ε., να μην λησμονήσουν να διευρύνουν το κύκλο των προσώπων που επιτρέπεται να δέχονται τα πιο πάνω αντικείμενα. Να επιτραπεί η ρίψη των αντικειμένων αυτών και στα δικαστήρια της χώρας, στους ίδιους τους δικαστές. Στο κάτω-κάτω οι δικαστές γιατί να εξαιρούνται.

Είναι η ώρα να πάρουμε τις γενναίες αυτές αποφάσεις, για ένα καλύτερο μέλλον στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με γήπεδα γεμάτα από φιλάθλους, με ορθότερη απονομή της δικαιοσύνης από τους δικαστές, για μία καλύτερη Ελλάδα.

Αυτή πιστεύουμε, πως θα μπορούσε να ήταν η ανακοίνωση των απανταχού χούλιγκαν, των ταραχοποιών και των κακοποιών της χώρας, στο άκουσμα της απόφασης αυτής.

Επιτέλους δικαιώθηκαν!!!!

Εμείς κάνουμε ΜΟΝΟ μια πολύ ΣΟΒΑΡΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: αφού φθάσαμε στο σημείο οι δικαστές να κρίνουν με την μεζούρα και να μετρούν τις αποφάσεις των διαιτητών, πιστεύουμε ότι είναι πολύ κοντά η ώρα που θα αποφασίζουν και για τις αποφάσεις τους για ένα πέναλτι ή ένα γκολ και να προχωρούν σε επαναλήψεις των αγώνων.

Μία επισήμανση και μόνον: Με την απόφαση τους σπέρνουν ανέμους και θα θερίσουν θύελλες».



Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved