Άρης: «Ντροπή η λυσσαλέα επίθεση»

Άρης: «Ντροπή η λυσσαλέα επίθεση»

Η ΠΑΕ Άρης πέρασε στην… αντεπίθεση, εκδίδοντας επίσημη ανακοίνωση με την οποία απαντά σε όσα γράφτηκαν τις τελευταίες ώρες σχετικά με την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής για την συνέχιση του διακοπέντος αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με αφορμή την χθεσινή απόφαση της Πειθαρχικής επιτροπής της Superleague, σχετικά με τον αγώνα ΑΡΗΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, και τις αντιδράσεις από μερίδα του τύπου, μετά από την ανακοίνωση της απόφασης, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα ήθελε να τονίσει τα εξής.

Είναι κατ’ αρχήν απαράδεκτο το γεγονός οτι οι διψώντες για αίμα δήθεν υπέρμαχοι της κάθαρσης και της αλήθειας, έσπευσαν να ΑΠΟΡΡΙΨΟΥΝ και να καταρρακώσουν μία δικαστική απόφαση ενός οργάνου αποτελούμενου απο άτομα, τα οποία δεν έχουν δώσει δικαίωμα σχολιασμού κάποιας απόφασης τους.

Όλοι αυτοί που δήθεν σέβονται τις αποφάσεις , προσπαθούν λυσσαλέα ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ μία δικαστική απόφαση με το έτσι θέλω, έχοντας πραγματικά άγνοια των κανονισμών και χωρίς καν να μπουν στον κόπο να διαβάσουν το σκεπτικό της απόφασης, να μελετήσουν τους κανονισμούς και να καταλήξουν αν τελικά ήταν σύννομη η απόφαση αυτή.

Ολοι αυτοί που προσπαθούν με νύχια και με δόντια , να προκαλέσουν παρέμβαση εισαγγελέων και άλλων φορέων για να αλλάξουν την απόφαση αυτή, πρέπει να σκεφτούν ότι με τον τρόπο αυτό προσπαθούν να ακυρώσουν θεσμούς και να πείσουν την κοινή γνώμη οτι η ομάδα μας εν μία νυκτί ,έγινε κατεστημένο και αποσπά αποφάσεις επιτροπών παράνομες και χαρισματικές.

Είναι ντροπή όλη αυτή η λυσσαλέα επίθεση, που το μόνο που καταφέρνει είναι ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙ τον κόσμο του ΑΡΗ, την τεράστια αυτή δύναμη, που ίσως κάποιοι αγνοούν ότι υπάρχει και να τον κάνουν να είναι σε πλήρη εγρήγορση για το άμεσο μέλλον, αφού πλέον όλοι στην οικογένεια του ΑΡΗ έχουν καταλάβει τι συμβαίνει και ποιός είναι πραγματικά ο στόχος των εχθρών της ομάδας μας.

Μιας ομάδας που ποτέ δεν έσκυψε μπροστά σε τίποτε, που πάνω στην πλάτη της εφαρμόστηκαν πάντοτε οι σκληρότεροι νόμοι και που πλήρωσε ακριβά αυτό το τίμημα πολλές φορές, την ίδια στιγμή που άλλες ομάδες ασύδοτες, απολάμβαναν διαφορετικής μεταχείρισης.

Δεν άρεσε σε πολλούς οτι βρέθηκαν κάποιοι δικαστές, που απλά εφάρμοσαν τον νόμο και τον κανονισμο ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ και όχι κατ΄ απαίτηση αυτών που έχουν άγνοια των κανονισμών.

Και επειδή πολύς λόγος γίνεται για το αν ζούμε ή οχι σε πολιτισμένη χώρα και για το αν θα πρέπει να ακολουθούμε το παράδειγμα των μεγάλων ευρωπαικών πρωταθλημάτων και μας ανέφεραν σαν παράδειγμα μια κουύπα καφέ σε αγώνα του γερμανικού πρωταθλήματος, τους αντιπαραθέτουμε το γεγονός που συνέβη τον περασμένο Νοέμβριο στο υποδεέστερο του ελληνικού (αστείο για όσους δεν κατάλαβαν) , πρωτάθλημα της Ισπανίας και στον αγώνα Γρανάδα -Μαγιόρκα, όπου απο ομπρέλα που εκτοξεύθηκε στο γήπεδο, ο διαιτητής διεκοψε τον αγώνα αφού τραυματίστηκε σοβαρά και έφυγε αιμορραγώντας ο βοηθός .

Ο αγώνας για όσους σίγουρα δεν γνωρίζουν, ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΗΚΕ την 7η Δεκεμβρίου, αρχίζοντας από το σημείο που διακόπηκε και ενω το σκόρ ήταν 2-1. Ετσι έκριναν οι… απολίτιστοι ποδοσφαιρικά Ισπανοί ,σε ένα ματς που ΥΠΗΡΞΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ και όχι θέατρο σκιών.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δηλώνει οτι αναθέτει στην νομική υπηρεσία της, την από χθες ανάγνωση και παρακολούθηση όλων των σχολίων τα οποία προσπαθούν να προκαλέσουν ηθική και οικονομική ζημία στην ομάδα μας και τα οποία θα κριθούν κακόβουλα, προσβλητικά και θα καθοδηγούν την κοινή γνώμη- το μεγαλύτερο μέρος της οποίας δεν έχει σαφή γνώση των κανονισμών- σε άλλες εντυπώσεις από τα πραγματικά γεγονότα και θα κινείται άμεσα προς διασφάλιση των συμφερόντων της, μέσα στα πλαίσια της νομιμότητας .

Είμαστε σίγουροι ότι και ο κ.Μπιτσαξής , με την ευθικρισία που τον διακρίνει ,θα κάνει μια προσεκτική ανάγνωση του επίμαχου κανονισμού και θα εκτιμήσει κατάλληλα όλα τα γεγονότα που συνέβησαν και οδήγησαν τους δικαστές στην ιστορική για εμάς απόφαση αυτή, η οποία αναμένουμε να είναι ενας φάρος που θα οδηγήσει μακριά απο κάθε κακοδικία και θα δίνει το δικαίωμα στον κάθε ταλαίπωρο μοναχικό πολεμιστή να βρίσκει το δίκιο του».



Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
Ο Γουόρνικ δικαιώνει Παναθηναϊκό και Αταμάν για τα σοβαρά διαιτητικά λάθη στο Game1 με τη Μακάμπι
Ο Γουόρνικ δικαιώνει Παναθηναϊκό και Αταμάν για τα σοβαρά διαιτητικά λάθη στο Game1 με τη Μακάμπι
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι και τη Μαρία Σάκκαρη
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι και τη Μαρία Σάκκαρη
Με... Super Χίροου το Μαϊάμι «λύγισε» τους Σέλτικς κι έκανε το break στη Βοστώνη
Με... Super Χίροου το Μαϊάμι «λύγισε» τους Σέλτικς κι έκανε το break στη Βοστώνη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved