Στο χείλος των «Πηγαδιών»...

Στο χείλος των «Πηγαδιών»...

Σε έναν αγώνα που θύμισε Τζέκιλ και Χάιντ, η Λάρισα μπορεί να πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στα «Πηγάδια», ωστόσο  με το τελικό 1-1, έκανε άλλο ένα βήμα προς τον γκρεμό (Football League).

Με στόχο να δαμάσουν επιτέλους το «βυσσινί αλογάκι» που μετρούσε τρία επιτυχή αποτελέσματα στην έδρα τους, μπήκε η Ξάνθη στον αγωνιστικό χώρο.
Με κεκτημένη ταχύτητα από τη μεγάλη νίκη κόντρα στον Ατρόμητο, οι «Ακρίτες» θέλησαν από την αρχή να δείξουν ποιος είναι το αφεντικό στα «Πηγάδια».
Έτσι ο Μαρσελίνιο μετά εκτέλεση φάουλ του Πόι θα απειλήσει στο 12’ για να κάνει δύο λεπτά αργότερα την πράξη… απειλή ο Μπόατενγκ!

Στο 14’ μετά από κόρνερ του Πόι, θα υπάρξει σύγχυση στα καρέ της Λάρισας.  Αντεφέμι και κόντρες θα δώσουν στην μπάλα τροχιά προς τα δίχτυα, με τον Τσοντοφάλσκι  να διώχνει παρά το γεγονός ότι φαίνεται να πέρασε τη γραμμή. Στη συνέχεια η… άτυχη μπάλα θα βρεθεί στο δρόμο του «μανιασμένου» Μπόατενγκ καθώς μόνο έτσι εξηγείται ο κεραυνός που εξαπέλυσε στον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων ανοίγοντας παράλληλα το σκορ.

Από εκείνο το σημείο όμως το αλογάκι άρχισε να… κλοτσάει και αν Τσιμπάμπα δις (16’ και 37’) και Ρομέου΄(37’) το φίμωσαν, ο Βραζιλιάνος δεν άφησε την δεύτερη ευκαιρία που του παρουσιάστηκε να πάει χαμένη.

Και αν στο 37’ ο Κωστούλας έδιωξε πάνω στην γραμμή το σουτ του (πήρε την μπάλα στην επαναφορά αφού ο Γκσπούρτινγκ αρνήθηκε την ισοφάριση στον Τσιμπάμπα), ο Ρομέου τώρα θα την περάσει με ακρίβεια εκατοστού από τα σώματα που είχαν συγκεντρωθεί στην περιοχή των γηπεδούχων, κάνοντας το άλογο να χλιμιντρήσει!

Παρά το γεγονός ότι ο ρυθμός στο υπόλοιπο του ημιχρόνου ήταν εξίσου καλός , όπως μέχρι την ισοφάριση, το πρώτο ημίχρονο δεν επεφύλασσε άλλες συγκινήσεις.

Το πρώτο μισό προϊδέασε τους θεατές για ένα συναρπαστικότερο δεύτερο ημίχρονο με δεδομένο ότι και οι δυο ομάδες ήθελαν την νίκη για διαφορετικούς λόγους, ωστόσο στην επανάληψη αυτοί άρχισαν να φλερτάρουν είτε με το τηλεκοντρόλ είτε με τον Μορφέα!

Ο Μπόατενγκ θα τους ξυπνήσει αρχικά στο 64’, χάνοντας μοναδική ευκαιρία παιχνιδιού(και καριέρας!) να διπλασιάσει τόσο τα προσωπικά του τέρματα, όσο και αυτά της ομάδας, του αφού η κεφαλιά του θα περάσει λίγο άουτ!

Ο Τσιμπάμπα ωστόσο θα κρατήσει τους θεατές σε επαγρύπνηση μέχρι το τέλος του αγώνα, αφού στο 75’ θα χάσει μοναδική ευκαιρία να δώσει το πολυπόθητο τρίποντο στη Λάρισα.

Ο Αυστριακός πορτιέρο θα αποδειχθεί άξιος «Ακρίτας», υπερασπίζοντας την εστία της ομάδας του με τον καλύτερο τρόπο στο τετ-α-τετ με τον πολιτογραφημένο Ολλανδό κρατώντας το 1-1 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Το σφύριγμα της λήξης μπορεί να ήχησε χαρμόσυνα για τους θεατές, ωστόσο για τους Λαρισαίους ήταν μάλλον κάτι σαν πένθιμη καμπάνα. Μπορεί να διεύρυναν το αήττητο σερί τους στην έδρα της Ξάνθης (που δείχνει να έχει αποφύγει οριστικά τον κίνδυνο), ωστόσο παρέμειναν στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με το έργο της παραμονής να γίνεται πλέον εξαιρετικά δύσκολο.

Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα ΕΔΩ



Πανέτοιμος για το Game 1, κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακός
Πανέτοιμος για το Game 1, κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακός
Παναθηναϊκός ΑΚΤΟΡ: Οι διαιτητές του Game 2 με τη Μακάμπι
Παναθηναϊκός ΑΚΤΟΡ: Οι διαιτητές του Game 2 με τη Μακάμπι
Νέο σκάνδαλο στην Premier League: Συνελήφθησαν δύο παίκτες για βιασμό και σεξουαλική επίθεση
Νέο σκάνδαλο στην Premier League: Συνελήφθησαν δύο παίκτες για βιασμό και σεξουαλική επίθεση
Super League: Ντέρμπι κορυφής ΑΕΚ - Παναθηναϊκός | Επικίνδυνοι έξοδοι για ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό
Super League: Ντέρμπι κορυφής ΑΕΚ - Παναθηναϊκός | Επικίνδυνοι έξοδοι για ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved