Σάμιος: «Να συνεχίσει ο Κατσαβάκης»

Σάμιος: «Να συνεχίσει ο Κατσαβάκης»

Υπέρ της παραμονής του Μάκη Κατσαβάκη στην τεχνική ηγεσία της Δόξας Δράμας τάχθηκε ο Θανάσης Σάμιος.

Ο πρόεδρος της Μακεδονικής ΠΑΕ, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό της Δράμας «Άλφα» υποστήριξε πως η Δόξα θα «πάλευε» αυτή την στιγμή για την παραμονή της, αν αγωνιζόταν στην φυσική της έδρα, αλλά και για τις ενέργειες που έχουν γίνει για την ανακατασκευή του γηπέδου.

Μεταξύ άλλων, ο Θανάσης Σάμιος, μίλησε για:

Τον απολογισμό της φετινής σεζόν: «Ήταν αδύνατο αυτή ομάδα παίζοντας 30 παιχνίδια μακριά από το γήπεδο της χωρίς κόσμο να καταφέρει πολλά παραπάνω. Αυτό που έχει κάνει είναι άθλος. Είναι μία ομάδα που έχει κερδίσει το σεβασμό όλων των φιλάθλων στην Ελλάδα γιατί είναι μία ομάδα αξιοπρεπέστατη που αγωνίζεται και δίνει μάχες ανεξάρτητα από τον αντίπαλο. Χωρίς σκοπιμότητες, χωρίς φόβους και έχει κάνει καταπληκτικά παιχνίδια. Πάνω απ όλα είναι μία ομάδα διάφανη και χωρίς χρέη. Δεν χρωστάει πουθενά. Δεν περιμένει από το κράτος να τις χαρίσουν και το κυριότερο έχει κρατήσει μία στάση υψηλής ηθικής. Δεν κλαιγόμαστε, δεν βγαίνουμε να παραπονεθούμε, δεν βγαίνουμε να κάνουμε έγγραφες καταγγελίες πριν από τα παιχνίδια, αλλά όλη η Ελλάδα βλέπει με ποιο τρόπο μας καταβάλουν. Αυτά όλα είναι τεράστια κέρδη και θα τα κεφαλαιοποιήσουμε στο μέλλον».

Το αν θα μπορούσε η Δόξα να διεκδικήσει την παραμονή της αν αγωνιζόταν στην Δράμα: «Ούτε το συζητάω καν. Δεν είναι θέμα προς συζήτηση. Γιατί βάζετε μόνο την έδρα και δεν βάζετε το τι τράβηξαν αυτά τα παιδιά στις μετακινήσεις και το γεγονός ότι κανένα δεν έμεινε σε σπίτι. Και εδώ υπάρχουν περιπτώσεις που δεν μείναμε στη Δράμα καθόλου. Φύγαμε φερ’ ειπείν δεν θυμάμαι ακριβώς, να μην πιαστούμε από τη λέξη, φύγαμε από τα Γιάννενα, κατεβήκαμε Αγρίνιο και ήρθαμε παίξαμε Αθήνα και φύγαμε. Τα παιδιά φέτος όχι απλά ταλαιπωρήθηκαν, αλλά έδωσαν τη ψυχή τους και όλο το τεχνικό τιμ και τα παιδιά όλοι μα όλοι. Ακόμα και τα παιδιά του γραφείου. Έχουν δώσει τη ψυχή τους φέτος. Ήταν μία χρονιά πολύ δύσκολη εν μέσω μιζέριας και κρίσης για όλη την Ελλάδα και όχι μόνο για το ποδόσφαιρο. Μία χρονιά που ήμασταν τελείως απροετοίμαστοι γιατί 2 Νοεμβρίου μας είπαν ξαφνικά αγωνίζεστε στη Super League. Ούτε προετοιμασία δεν κάναμε».

Το ενδεχόμενο παραμονής του Μάκη Κατσαβάκη: «Έχω πολύ καλή σχέση με τον Μάκη. Δεν μπαίνω στα χωράφια του, δεν με κουράζει. Είναι ένα άνθρωπος που έχει καταλάβει την αγάπη μου για το ποδόσφαιρο, αλλά και τη τεχνοκρατική μου αντίληψη για τα πράγματα. Δεν έχω κανένα παράπονο. Έχει κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά, είναι ένας πολύ τίμιος άνθρωπος με συναίσθημα. Την αγαπάει την ομάδα και θα ήθελα να συνεχίσουμε. Από κει και πέρα όπως ξέρετε σε κάθε διμερή συνεργασία 50% είναι η μία πλευρά και 50% η άλλη πλευρά. Έτσι αυτό που έχω να σας πω είναι ότι η ομάδα μας μέχρι τέλος Ιουνίου θα έχει τον κ. Κατσαβάκη σίγουρα στο τιμόνι της. Τώρα από κει και πέρα εφόσον θέλει κι ο Μάκης δεν νομίζω ότι είναι ένα θέμα που χρειάζεται να το συζητάμε παραπάνω. Σαν θέλει η νύφη και ο γαμπρός όλα γίνονται».

Τον τηλεμαραθώνιο που αφορούσε το γήπεδο: «Το γεγονός αυτό είχε μία πανελλαδική απήχηση για το θέμα έχω μιλήσει αρκετές φορές. Πέρα από το ευχαριστώ που θέλω να επαναλάβω προς όλους, τον απλό κόσμο, τον ερασιτέχνη, τον πρόεδρο του, όλους τους φορείς ανεξαρτήτως γιατί όλοι έχουν συνδράμει και έχουν βοηθήσει και πέρα από τη χαρά και τη συγκίνηση που νιώθει κανείς με ένα τέτοιο εγχείρημα, αυτό που πρέπει να σας πω εγώ για το γήπεδο είναι ότι χωρίς γήπεδο δεν μπορούμε να μιλάμε για ομάδα. Δεν μπορούμε να μιλάμε για μέλλον ομάδας. Εγώ προσωπικά θα βάλω τη δική μου χροιά σε αυτό το εγχείρημα και του χρόνου η ομάδα μας θα αγωνίζεται σε ένα γήπεδο τελείως διαφορετικό που θα αποτελεί έδρα γιατί αυτό χρειαζόμαστε».

Τις ενέργειες για αθλητικό κέντρο: «Κοιτάξτε τηρουμένων των αναλογιών αυτή τη στιγμή η ομάδα έχει λύση όμως δεν έχει αυτή που θέλει. Δεν έχει αυτή που χρειάζεται. Χρειάζεται ένα γήπεδο, χρειάζεται και ένα προπονητικό. Εδώ λύσαμε το γηπεδικό, δεν θα λύσουμε αυτό. Απλά χρειάζεται πίστη και χρειάζεται υπομονή γιατί οι εποχές είναι πάρα πολύ δύσκολες. Είναι καταστροφικές και δεν υπάρχουν ούτε μαγικές συνταγές, ούτε μαγικές λύσεις».

Τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν: «Δεν μπορεί να ξεκινήσει ακόμα. Είπαμε ότι έχουμε στις 30 Ιουνίου λήξη του πρωταθλήματος. Εκεί θα μετρήσουμε τα κουκιά μας. Η ομάδα παίζει ακόμη και σας είπα τις προθέσεις μας, το πώς σκεφτόμαστε, τα φιλικά, το να δοκιμάσουμε τα παιδιά».



ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
Τζόκοβιτς και Μπονμάτι θριάμβευσαν στα «Όσκαρ» των αθλητών - Αποκάλυψη ο Μπέλιγχαμ
Τζόκοβιτς και Μπονμάτι θριάμβευσαν στα «Όσκαρ» των αθλητών - Αποκάλυψη ο Μπέλιγχαμ
Ρέντη: Βρέθηκαν χρήματα σε λογαριασμούς συγγενών των συλληφθέντων που δεν μπορούν να δικαιολογηθούν
Ρέντη: Βρέθηκαν χρήματα σε λογαριασμούς συγγενών των συλληφθέντων που δεν μπορούν να δικαιολογηθούν
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε το Game 1 των playoffs Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε το Game 1 των playoffs Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved