Κόντης: «Θα υποβάλλουμε ένσταση σήμερα»

Κόντης: «Θα υποβάλλουμε ένσταση σήμερα»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ραδιοφωνικό σταθμό ο Γιάννης Κόντης, ξεκαθάρισε ότι ο Άρης θα κάνει ένσταση σήμερα (09/04) αμφισβητώντας την εγκυρότητα της διακοπής του παιχνιδιού με τον Αστέρα Τρίπολης και έβαλλε κατά του διαιτητή Τριτσώνη.

Ο εκτελεστικός διευθυντής των «κιτρινόμαυρων» φιλοξενήθηκε στον κρατικό ραδιοφωνικό σταθμό, προκειμένου να τοποθετηθεί για τα όσα έγιναν χθες στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με την ρίψη μπουκαλιού στην βοηθό Κουρομπύλια, εκφράζοντας έντονη δυσαρέσκεια και κάνοντας λόγο για κοροϊδία από μέρους του διαιτητή Τριτσώνη…

«Είναι λάθος να προδικάζουμε κάτι. Ο Άρης θα υποβάλει όπως δικαιούται ένσταση για αντικανονική διακοπή του αγώνα σήμερα. Είναι αντικανονική αν σας πω όσα συνέβησαν. Δεν αμφισβητεί κανείς ότι ένα μπουκάλι πετάχτηκε, άσχετα αν μπορεί ένας μόνο να καταδικάσει μια ομάδα... Οι οπαδοί μας αποδέχτηκαν πολύ ήρεμα την διακοπή, σε άλλες εποχές αυτό δεν θα συνέβαινε. Αυτό που μας εκνεύρισε αφάνταστα ήταν η ενέργεια του κ. Τριτσώνη που έχει δείξει στο παρελθόν ότι είναι αντι-Αρειανός. Είναι αυτός που αποφάσισε να διακοπεί το ματς. Είπε ότι αν εκκενώσουμε την Θύρα 2, πίσω από την βοηθό, όπως κι έγινε, θα συνεχιστεί ο αγώνας. Ακριβώς μετά την εκκένωση, τον κάλεσε ο αστυνομικός διευθυντής, είπε ότι δεν συνεχίζει το ματς έτσι απλά. Είναι κοροϊδία από μέρους του. Ας έλεγε από την αρχή ότι δεν σκοπεύει να συνεχίσει το ματς», σχολίασε μεταξύ άλλων στην συχνότητα της ΕΡΑ ΣΠΟΡ.

Και συμπλήρωσε: «Έχετε δει ποτέ να διακόπτεται αγώνας για ένα άδειο μπουκάλι; Θυμάμαι ποδοσφαιριστή να έχει καεί η φανέλα του και να μην διακόπτεται ο αγώνας. Αν η βοηθός δεν μπορεί να διαιτητεύσει μπροστά σε κόσμο, τότε να διαιτητεύσει αγώνες χάντμπολ. Δεν δέχομαι ότι οι ομάδες θα είναι απροστάτευτες απέναντι σε έναν βλάκα. Οι οπαδοί μας καταφέρονται εναντίον αυτών που πάνε στο γήπεδο για να δημιουργήσουν πρόβλημα. Έχουμε δει να γίνονται χειρότερα. Οι ομάδες είναι ανίσχυρες. Σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχει ποδόσφαιρο, δεν θα υπάρχει προϊόν. Υπήρξε ένα μεμονωμένο περιστατικό και ένας βλάκας πέταξε ένα μπουκάλι. Δεν υπάρχει περίπτωση να λυθεί το πρόβλημα. Τον κυνήγησαν αμέσως κι αυτός έφυγε για να μην τον πιάσουν. Έφυγε έξω από το γήπεδο. Δεν είνι αντικειμενική ευθύνη της ομάδας».



Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved