Άτυχος ο Άρης...

Άτυχος ο Άρης...

Στο «στείρο» 0-0 έμειναν το απόγευμα της Κυριακής (20/02) Ατρόμητος και Άρης στο Περιστέρι για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι Θεσσαλονικείς ήταν άτυχοι σε δύο περιπτώσεις, καθώς στο 60’ και στο 89’ Μπομπαντίγια και Καστίγιο σημάδεψαν τα δοκάρια του Χρυσόστομου Μιχαηλίδη.

Πολύ γρήγορα αναμένεται να ξεχαστεί το πρώτο ημίχρονο στο Περιστέρι, καθώς οι παίκτες των δύο ομάδων περισσότερο... ταλαιπώρησαν την μπάλα, παρά προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο. Χαρακτηριστικό είναι ότι στα πρώτα 45 λεπτά, είχαμε μόλις δύο καλές στιγμές και ήταν για τους γηπεδούχους.

Στο 16’ ο Σαρμιέντο έκανε το σουτ, από το ύψος της περιοχής, αλλά ο Σηφάκης δεν κατάφερε να συγκρατήσει, παραχωρώντας κόρνερ για τους «κυανόλευκους».

Στα επόμενα λεπτά, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε ή για να ακριβολογούμε κινήθηκε στο ίδιο... μονότονο τέμπο και έπρεπε να περιμένουμε μέχρι το 38’ για να δούμε μια καλή στιγμή, όταν έπειτα από λανθασμένη απομάκρυνση, ο Καμαρά έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Σηφάκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό άλλαξε, μια και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να πετύχουν ένα τέρμα. Στο 52’ ο Ατρόμητος έφτασε κοντά στο γκολ, όταν ο Σαρμιέντο έκανε το δυνατό σουτ, αλλά ο Σηφάκης έδιωξε σε κόρνερ.

Ωστόσο, στο 60’ ο Άρης είχε την ευκαιρία του αγώνα, όταν ύστερα από σέντρα του Νέτο από τα δεξιά, ο Μπομπαντίγια πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Μιχαηλίδη και απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς.

Στην συνέχεια, ο Ατρόμητος ανέβασε... στροφές και πίεσε για να πετύχει ένα τέρμα. Στο 73’ ο Σηφάκης κράτησε το «μηδέν» για την ομάδα του, έπειτα από δυνατό σουτ του Νάστου έξω από την περιοχή. Ωστόσο, η έντονη βροχόπτωση στο Περιστέρι δυσκόλεψε στην συνέχεια τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων.

Δέκα λεπτά αργότερα, οι «κυανόλευκοι» έφτασαν κοντά στο γκολ, όταν ο Φαβάλι εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά, αλλά η κεφαλιά του Σαγκανόφσκι βρήκε σε ετοιμότητα τον Σηφάκη.

Πάντως, ο Άρης ήταν αυτός που έχασε μία ακόμα σημαντική ευκαιρία να πάρει τη νίκη, καθώς στο 89’ σε υποδειγματική αντεπίθεση, ο Νέτο βρήκε τον Μενδρινός, αυτός έδωσε με την μία στα αριστερά στον αμαρκάριστο Καστίγιο, που έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα χτύπησε στο δεξί δοκάρι του Μιχαηλίδη και στην συνέχεια απομακρύνθηκε.

Θημηθείτε τον αγώνα πατώντας ΕΔΩ



Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved