Σανκαρέ: «Ευχές στον Τσιώλη για τη νέα χρονιά»

Σανκαρέ: «Ευχές στον Τσιώλη για τη νέα χρονιά»

Αντιμέτωπος με τον Αστέρα Τρίπολης τίθεται ο Άρης την Κυριακή, με τον Πάπα Χαλίφα Σανκαρέ να εύχεται καλή επιτυχία στον Σάκη Τσιώλη για… τη νέα περίοδο.

Ο Σενεγαλέζος αμυντικός μίλησε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού για το παιχνίδι με τους Αρκάδες, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Άρης εκτός γηπέδων, καθώς επίσης και για τον Τσιώλη, με τον οποίο έχει συνεργαστεί στον Ολυμπιακό Βόλου και στους «κίτρινους».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σανκαρέ:

Για το κίνητρο της έκτης θέσης: «Σίγουρα υπάρχει μια μεγάλη απογοήτευση, παρ’ όλα αυτά είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Υπάρχει το κίνητρο του απόλυτου των βαθμών στα επόμενα τρία παιχνίδια και πρέπει να παλέψουμε με το 100% των δυνατοτήτων μας, ώστε να πάρουμε αυτούς τους 9 βαθμούς. Και όσο υπάρχουν μαθηματικές πιθανότητες να διεκδικήσουμε μια θέση μέσα στη πεντάδα, θα συνεχίσουμε να τις κυνηγάμε».

Για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης: «Ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι, ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς είμαστε οι δύο ομάδες που διεκδικούμε, αυτή τη στιγμή, την 6η θέση. Εχουμε, όμως το πλεονέκτημα της έδρας και πρέπει να κοιτάξουμε να πάρουμε αυτούς τους τρεις βαθμούς, έχοντας απέναντί μας μια πάρα πολύ καλή ομάδα η οποία έχει έναν προπονητή που γνωρίζει και τη δική μας ομάδα. Σίγουρα θα έρθουν κι αυτοί με αξιώσεις για να διεκδικήσουν το δυνατόν καλύτερο, αλλά θεωρώ πως εάν η δική μου ομάδα παρουσιαστεί συγκεντρωμένη θα καταφέρει να πάρει τους βαθμούς που θα την αποσπάσουν από τον Αστέρα Τρίπολης».

Για την «πρώτη» του, κόντρα στον Σάκη Τσιώλη: « Πράγματι, στο παιχνίδι που είχε παίξει ο Ολυμπιακός Βόλου μέσα στο ‘Κλ. Βικελίδης’ όπου ο κ. Τσιώλης ήταν στον πάγκο του Άρη, εγώ δεν είχα αγωνιστεί. Είναι, λοιπόν, είναι το πρώτο παιχνίδι που θα παίξω ως αντίπαλός του. Όπως, προείπα, αυτός βρισκόταν εδώ και ξέρει κάποια πράγματα για τη δική μας ομάδα. Όμως υπάρχουν και κάποιοι ποδοσφαιριστές που έχουν συνεργαστεί μαζί του και ξέρουμε τον τρόπο με τον οποίο δουλεύει. Βλέπουμε ότι ο Αστέρας Τρίπολης είναι μια ομάδα πολύ καλά οργανωμένη πίσω και διεκδικεί το γκολ μέσω των αντεπιθέσεων. Θα πρέπει, λοιπόν, αυτό να το μελετήσουμε, να το προσέξουμε, ώστε να αυξήσουμε τις πιθανότητές μας για νίκη».

Τι θα έλεγε στον Τσιώλη πριν το ματς: «Όχι, δεν υπάρχει κάτι το οποίο θα ήθελα να του πω. Εχουμε συνεργαστεί αρκετό καιρό, τον είχα προπονητή στο Βόλο, αλλά και εδώ στον Άρη. Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ πάρα πολύ, ένας πολύ καλός άνθρωπος, πάρα πολύ καλός προπονητής και χαίρομαι για τη συνεργασία που είχαμε. Σίγουρα θα τον χαιρετήσω πριν το παιχνίδι, αλλά εάν θα μιλήσω μαζί του, θέλω αυτό να συμβεί μετά το παιχνίδι, αφού ο Άρης θα έχει πάρει τους τρεις βαθμούς για να του ευχηθώ καλή πορεία για την επόμενη χρονιά!».

Για το πώς θα χαρακτήριζε τη φετινή χρονιά για τον Άρη: «Είναι δύσκολο να χαρακτηρίσεις τη φετινή χρονιά, καθώς είχαμε δύο εντελώς διαφορετικά πρόσωπα. Άλλο πρόσωπο στον πρώτο γύρο, πολύ κακό και διαφορετικό στον δεύτερο, όπου παλέψαμε να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά, διεκδικώντας τον μοναδικό στόχο που μας είχε απομείνει, δηλαδή την είσοδο στα play offs. Οσον αφορά το εάν θα βγει η ομάδα στην Ευρώπη, μέσω της 6ης θέσης, είναι κάτι το οποίο εγώ το έχω βιώσει, είναι μια δύσκολη κατάσταση. Εχω αρκετές σκέψεις πάνω στο συγκεκριμένο θέμα. Ακούω και διαβάζω πως ίσως η ΑΕΚ ή ο Παναθηναϊκός να έχουν προβλήματα, όσον αφορά τις αδειοδοτήσεις τους και τη συμμετοχή τους στις επόμενες ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Όμως αυτό είναι ένα θέμα της ομοσπονδίας, ίσως εάν αυτές οι ομάδες δεν μπορούν να εξασφαλίσουν την αδειοδότηση, θα ήταν καλύτερα να παίζανε ο 6ος και ο 7ος στα play offs, παίρνοντας τις αποφάσεις πολύ πιο πριν. Ώστε να μην έχουμε περιστατικά να παίξουνε στα play offs αυτές οι ομάδες και μετά να μην μπορούν να αγωνιστούν στην Ευρώπη. Η να ξεκινήσουν να αγωνίζονται εκεί και μετέπειτα να αποκλειστούν, κάτι το οποίο το βίωσα κι εγώ. Είναι ένα περίπλοκο ζήτημα».



Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ετοιμοπόλεμοι οι «πράσινοι» διεθνείς, αποφόρτιση ο Σπόραρ - Εκτός ο Μπάμπα
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ετοιμοπόλεμοι οι «πράσινοι» διεθνείς, αποφόρτιση ο Σπόραρ - Εκτός ο Μπάμπα
ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Μπήκε στις προπονήσεις ο Κάλενς ενόψει ντέρμπι
ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Μπήκε στις προπονήσεις ο Κάλενς ενόψει ντέρμπι
Αλλαγή ώρας: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μια ώρα μπροστά
Αλλαγή ώρας: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μια ώρα μπροστά
Μιχάλης Φιλόπουλος: 17 χρόνια από τη δολοφονία του - Το μήνυμα Ερασιτέχνη και ΚΑΕ Παναθηναϊκός
Μιχάλης Φιλόπουλος: 17 χρόνια από τη δολοφονία του - Το μήνυμα Ερασιτέχνη και ΚΑΕ Παναθηναϊκός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved