Κρίσιμες «μάχες» για την παραμονή

Κρίσιμες «μάχες» για την παραμονή

Στα… χαμηλά «πατώματα» του βαθμολογικού πίνακα στρέφεται το ενδιαφέρον, πλέον, στην Σούπερ Λίγκα, με το… μενού της 28ης αγωνιστικής να περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες αλλά και καθοριστικές αναμετρήσεις αναφορικά με την υπόθεση παραμονή!

ΑΡΗΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (19:00, Novasports 1)

Στις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα θέλει να επιστρέψει ο Άρης μετά την ήττα του από τον Παναθηναϊκό την προηγούμενη Κυριακή. Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν στην 6η θέση της βαθμολογίας και να ελπίζουν σε μη αδειοδότηση κάποιας από τις ομάδες που βρίσκονται πιο πάνω.

Ο Μάνουελ Μασάδο θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τον Νέρι Καστίγιο, με τους Ακόστα, Παπαστεριανό και Ντίκο να παραμένουν εκτός αποστολής.

Η αποστολή του Άρη:
Βελλίδης, Σηφάκης, Νέτο, Μίσελ, Σανκαρέ, Λαζαρίδης, Φατί, Καστίγιο, Γιαννιώτας, Κατίδης, Καζναφέρης, Καπετάνος, Πρίττας, Τσουκάνης, Παπαζαχαρίας, Ουμπίντες, Τριανταφυλλάκος και Κανούλας.

Ανάλογα είναι τα πράγματα και για τον Αστέρα Τρίπολης. Μετά τον αποκλεισμό του από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, θέλει τη νίκη για να διατηρηθεί στην 6η θέση της βαθμολογίας. Ο Σάκης Τσιώλης επιστρέφει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» μετά την απόλυσή του από τους «κιτρινόμαυρους» και θέλει να αποδείξει αρκετά.

Ο Έλληνας τεχνικός, δεν υπολογίζει στον Περόνε ο οποίος είναι τραυματίας, αλλά ούτε και στους Μπαρτολίνι και Κουρμπέλη οι οποίοι είναι τιμωρημένοι. Κατά τα άλλα, κανονικά επιστρέφουν οι Λαδάκης, Έκγον και Μπακασέτας.

Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης:
Μπαντή, Στεφανάκο, Ναβάρο, Αργυρόπουλο, Τσαμπούρη, Πιπίνη, Φορμίκα, Πουλίδο, Λαδάκη, Χουανίτο, Ουσέρο, Αλβάρες, Μπρέσκα, Ροζέριο, Ράγιος, Έγκον, Φρανκού, Μπακασέτα και Σολάκη.

aris asteras

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΟΚ (19:00, Novasports 3)

Στα… ουράνια βρίσκεται ο Ατρόμητος μετά τη μεσοβδόμαδη πρόκρισή του στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη είναι σε εξαιρετική κατάσταση και με τη ψυχολογία στα ύψη, ενώ παραμένει και αήττητη στα τελευταία της έξι παιχνίδια για το πρωτάθλημα.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν υπολογίζει στον Σκόνδρα που είναι τιμωρημένος, ενώ εκτός είναι λόγω τραυματισμού, οι Τάτος και Καραμάνος.

Η αποστολή του Ατρόμητου:
Ιτάνζ, Ράντμαν, Ζουέλα, Τόμας, Καραγκούνης, Αναστασάκος, Γκαρσία, Ιγκλέσιας, Μήτρογλου, Επστάιν, Δημούτσος, Μπρίτο, Μπάλλας, Σφακιανάκης, Οικονόμου, Νάστος, Φυτανίδης, Γιαννούλης.

Τη νίκη για να βρεθεί στην 3η θέση της βαθμολογίας αναζητά ο ΠΑΟΚ, αλλά και για να πάρει εκδίκηση για τον αποκλεισμό του από το Κύπελλο απέναντι στον Ατρόμητο. Ο «δικέφαλος» του Βορά, προέρχεται από την ήττα – σοκ με 2-1 από τον ΠΑΣ Γιάννινα και θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα άμεσα.

Ο Βλάνταν Ίβιτς, τραυματίστηκε στην τελευταία προπόνηση και δεν θα ακολουθήσει την αποστολή, ενώ εκτός έμειναν και οι Γλύκος, Κατσικάς, Τσουκαλάς και Έτο.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ:
Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γεωργιάδης, Γιάννου, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Παπάζογλου, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Φωτάκης, Χαλκιάς, Λίνο, Τσιρίλο, Γκαρσία, Κρέσιτς, Λαζάρ, Νιμανί, Ρομπέρ και Σνάουτσνερ.

ατρομιτοσ παοκ

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (19:00, Novasports 1)

Η Δόξα έχει υποβιβαστεί εδώ και καιρό, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι θα παρουσιαστεί αδιάφορη στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Όπως έχουν τονίσει άπαντες στο «στρατόπεδό» της,  συνεχίζει να αγωνίζεται για την ιστορία και τους οπαδούς της. Όποιος την υποτιμήσει, ίσως και να την… πατήσει!

Ο Μάκης Κατσαβάκης δεν υπολογίζει στους τραυματίες Τριποτσέρης, Αραβίδης και Ρόκα, αλλά και τον τιμωρημένο Βέρτζο.

Η αποστολή της Δόξας
Δαύκος, Σέρεμετ, Ψυχογιός, Μπριλάκης, Γκαρακλίδης, Σικαλιάς, Γελαδάρης, Ρούτσης, Ουέλινγκτον, Αμπουμπακάρι, Παπαδόπουλος, Κατσικογιάννης, Κουμπρόγλου, Κάπελ, Στεργιανός, Κυβελίδης, Αγτζίδης, Τσιμπλίδης, Λίμα και Σοϊλέδης.

Ο Εργοτέλης «τρέχει» ένα αήττητο σερί τριών αγώνων στο πρωτάθλημα, όμως κάθε άλλο παρά… σωσμένος είναι! Εξ ου και πρέπει να φύγει από την Θεσσαλονίκη με τους τρεις βαθμούς της νίκης στις αποσκευές του, κάνοντας παράλληλα καθοριστικό βήμα για να συνεχίσει να βρίσκεται στην Σούπερ Λίγκα.

Ο Νίκος Καραγεωργίου δεν υπολογίζει στα πλάνα του τους Λεάλ, Δάρλα και Γιαλούση,  καθώς δεν έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους.

Η αποστολή του Εργοτέλη
Πίρσον,Αθανασίου, Κανδηλάκης, Τζανακάκης, Σαρρής, Χίμπλινγκερ, Κυριακίδης, Μπέτο, Ολίσε, Τζούνιορ, Φραγκουλάκης, Κουτσιανικούλης, Καρέλης, Σασιασβίλι, Χαντί, Κατσικοκέρης, Μπούντιμιρ και Ρέντζας.

ergo doksa

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣΞΑΝΘΗ (19:00, Novasports 1)

Τα πράγματα είναι… απλά για τον Λεβαδειακό, ο οποίος ξέρει καλά ότι σε περίπτωση που καταφέρει να πάρει τη νίκη θα «κλειδώσει» την παραμονή του στην μεγάλη κατηγορία ουσιαστικά! Ίσως μάλιστα αυτό να συμβεί και μαθηματικά, οπότε το κίνητρο περισσεύει για τους Βοιωτούς...

Ο Γιώργος Παράσχος δεν έχει να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα.

Η αποστολή του Λεβαδειακού
Κυριακίδης, Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Τομάς, Ζησόπουλος, Ιωάννου, Λισγάρας, Κουτσόπουλος, Μεντί, Κόρμπος, Ναπολεόνι, Βιάνα, Μαχαίρας, Μελισσάς, Ζαουί, Φαβάλι, Σουμπίνιο, Βασιλείου, Παπαδόπουλος και Πόποβιτς.

Η Ξάνθη ουσιαστικά δεν κινδυνεύει με υποβιβασμό, σίγουρα όμως θα ήθελε να φύγει με βαθμό ή βαθμούς από την Λιβαδειά για να σιγουρέψει την παραμονή της. Στο φινάλε της σεζόν, στόχος είναι να κλείσει με όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες…

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει άπαντες στη διάθεσή του. Η αποστολή της Ξάνθης θα ανακοινωθεί λίγο πριν το ματς.

xanthilivadeia

ΟΦΗΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (19:00, Novasports 6)

Ο ΟΦΗ δεν έχει κάποιο στόχο μέχρι το τέλος της σεζόν, καθώς ούτε διεκδικεί ευρωπαϊκή έξοδο αλλά ούτε και κινδυνεύει με υποβιβασμό. Προέρχεται ωστόσο από πολλά και δύσκολα διαδοχικά ματς, με αποτέλεσμα πολλοί παίκτες του να χρειάζονται «ανάσες». Απομένει να φανεί αν αυτό θα του κοστίσει…

Ο Νίκος Αναστόπουλος δεν θα έχει στην διάθεσή του μόνο τον Ταυλαρίδη.

Η αποστολή του ΟΦΗ
Σαχσανίδης, Ξενοδόχοφ, Μπούρμπος, Γαλανόπουλος, Πίτσος, Βάντο, Γεωργίου, Σόουζα, Κάλαϊτζιτς, Βερόν, Μποντόρ, Ζόρντι Λόπεθ, Ουκάρ, Μάντζιος, Παπουλής, Σίσιτς, Ζορμπάς, Χόρχε Λόπεθ, Μονιάκης και Ζαχαράκης.

Ο Παναιτωλικός θα τα παίξει όλα για όλα στην Κρήτη. Αγνοεί την χαρά της νίκης εδώ και τρεις αγωνιστικές όμως αυτό είναι κάτι που ουδείς σκέφτεται. Αντιθέτως, στόχος είναι αυτό να αλλάξει! Πάντως, οι φιλοξενούμενοι θα πρέπει εκτός από το δικό τους αποτέλεσμα να κοιτάζουν και των υπολοίπων ομάδων και ίσως αυτό επηρεάσει την ψυχολογία τους…

Ο Τάκης Λεμονής δεν μπορεί να υπολογίζει στους Άντι και Μουμίν, οι οποίοι είναι τιμωρημένοι, αλλά και στους τραυματίες Κουτρομάνο και Ρότσα.

Η αποστολή του Παναιτωλικού
Τζενάμο, Μπαμπανιώτης, Παλαιολόγος, Μπελεβώνης, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Κούσας, Ετζενγκέλε, Ντολεζάι, Σιόντης, Μητρόπουλος, Θεοδωρίδης, Φερνάντες, Πασάς, Χαριστέας, Καραμαλίκης, Καμαρά, Ακαλέ και Ονουάτσι.

ofi agrinio

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑ (19:00, Novasports 2)

Σε… γιορτινό κλίμα αναμένεται η αναμέτρηση του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» όπου ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει την Κέρκυρα. Οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να γιορτάσουν την κατάκτηση του τίτλου που εξασφάλισαν την προηγούμενη αγωνιστική σε ένα κατάμεστο γήπεδο.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής τους Ντιόγκο και Φετφατζίδη για να βρεθούν στην αποστολή οι Μόνχε και Φέισα. Εκτός σταθερά βρίσκεται ο Ιμπαγάσα και ο Μπάμποβιτς. Κατά τα άλλα, για λόγους τακτικής εκτός έμειναν οι Παπάζογλου, Ποτουρίδης και Δασκαλάκης.

Η αποστολή του Ολυμπιακού:
Κάρολ, Μέγερι, Μανιάτης, Μοδέστο, Μέλμπεργκ, Φέισα, Τζιμπούρ, Καζίμ-Ρίτσαρντς, Μιραλάς, Φουστέρ, Χολέβας, Α. Παπαδόπουλος, Μαρκάνο, Μόνχε, Ορμπάιθ, Τοροσίδης, Μακούν, Αμπντούν.

Ματς ζωής ή θανάτου είναι για την Κέρκυρα αυτό με τον Ολυμπιακό. Οι «Φαίακες» σε περίπτωση ήττας πολύ δύσκολα θα καταφέρουν να πάρουν την παραμονή τους στην κατηγορία και παίζουν ίσως το τελευταίο τους χαρτί για να βρεθούν και την επόμενη σεζόν στην Superleague.

Ο Τιμόθεος Καβακάς δεν υπολογίζει μόνο στον Μπάρκογλου ο οποίος είναι τραυματίας. Κατά τα άλλα δεν υπάρχουν νέα προβλήματα για τον νεαρό τεχνικό.

Η αποστολή της Κέρκυρας:
Γκαλίνοβιτς, Αναστασόπουλος, Κοντοδήμος, Σακελλαρίου, Μίχος, Μπουκουβάλας, Βέντσελ, Βενέτης, Μαϊστόροβιτς, Ηλιάδης, Όσμαν, Γραμμόζης, Λαμπρόπουλος, Καραλής, Αγρίτης, Καλαντζής, Γιάντσης, Ιωάννου, Τσίγκας.

olympiakos kerkyra

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (19:00, Highlights)

Ο Παναθηναϊκός καλύπτει το διοικητικό… χάος που επικρατεί στον σύλλογο με το αγωνιστικό κομμάτι και τις διαδοχικές νίκες του. Αυτό επιθυμούν να κάνουν και τώρα οι «πράσινοι», διευρύνοντας το σερί τους αλλά και αυξάνοντας ενδεχομένως το προβάδισμά τους έναντι των υπολοίπων ομάδων που θα δώσουν το παρών στην διαδικασία των πλέι οφ!

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα άφησε εκτός τους Καρνέζη, Τοτσέ, Βιτόλο και Μαυρία, οι οποίοι δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα, τους τραυματιές Λέτο, Μπιάρσμιρ, Ιωαννίδης και τον τιμωρημένο Σπυρόπουλο.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού
Καπίνο, Κοτσόλης, Βύντρα, Σεϊταρίδης, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Μαρίνος, Νίνης, Χριστοδουλόπουλος, Ζέκα, Σιμάο, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Κλέιτον, Κουίνσι, Πετρόπουλος και Ρούντολφ.

Ο Πανιώνιος πολύ δύσκολα θα μπλεχτεί σε… περιπέτειες υποβιβασμού, αφού με τους 32 βαθμούς που έχει συγκεντρώσει θα πρέπει να αισθάνεται μάλλον ασφαλής. Σε κάθε περίπτωση πάντως ένας βαθμός κάθε άλλο παρά  θα… κακοπέσει στους Νεοσμυρνιώτες και θα προσπαθήσουν να τον κατακτήσουν.

Ο Άκης Μάντζιος δεν έχει στην διάθεσή του τους Ρόκα και Ρόβα, που συνεχίζουν την θεραπεία τους καθώς επίσης και τον Αμπντουλάγεφ, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση.

Η αποστολή του Πανιωνίου
Αντούνιες, Ντιμπαλά, Γουνδουλάκης, Κουλουχέρης, Κούτσι, Κούρντι, Μενδρινός, Μιχαηλίδης, Μιλοβάνοβιτς, Κούρος, Ομο, Πετκάκης, Πιέρ, Σάμαρης, Σιδεράκης, Σιόβας, Σταυροθανασόπουλος, Αναστασόπουλος και Σκέμπρι.

zelas ninios

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑΑΕΚ (19:00, Novasports 4)

Μέχρι και την παραμονή του μπορεί να εξασφαλίσει ο ΠΑΣ Γιάννινα στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Σε περίπτωση νίκης, θα είναι και μαθηματικά στην πρώτη κατηγορία και την επόμενη σεζόν, ενώ ακόμα και με ήττα μπορεί να εξασφαλίσει την παραμονή του.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης για την αναμέτρηση με τους «κιτρινόμαυρους» δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Λίλα, ο οποίος είναι τραυματίας. Εκτός είναι και οι Κώτσιος, Ανδράλας με τον τελευταίο να είναι τιμωρημένος.

Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα:
Δεν ανακοινώθηκε

Με το… μυαλό της αλλού βρίσκεται η ΑΕΚ στα τελευταία παιχνίδια καθώς το θέμα της αδειοδότησης είναι αυτό που κεντρίζει το ενδιαφέρον. Ωστόσο, αγωνιστικά, έχει ως στόχο να μπει με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις στα play-off για να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω. Με νίκη δεν αποκλείεται να βρεθεί μέχρι και την 3η θέση της βαθμολογίας.

Αγωνιστικά, τα προβλήματα είναι πάρα πολλά για τον Νίκο Κωστένογλου. Ο Σιαλμάς μετά τον τραυματισμό του δεν υπολογίζεται, ενώ εκτός για τον ίδιο λόγο είναι και οι Γκούντγιονσεν, Δέλλας και Ρίκα. Κατά τα άλλα τιμωρημένοι είναι οι Μανωλάς, Λυμπερόπουλος και Μάκος.  

Η αποστολή της ΑΕΚ:
Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Καφές, Κοντοές, Χέλγκασον, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Λεονάρντο, Χοσέ Κάρλος, Τσίτας, Καράμπελας, Αργυρίου, Λαγός, Βάργκας, Γεωργέας, Μπουγαΐδης, Εγγλέζου, Κλωναρίδης, Φούντας.

aek giannina



Πόλο: Διπλή πρόκριση για τον Υδραϊκό
Πόλο: Διπλή πρόκριση για τον Υδραϊκό
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved