Βιτόλο: «Αξίζει σεβασμό ο Παναθηναϊκός»

Βιτόλο: «Αξίζει σεβασμό ο Παναθηναϊκός»

Λύση στα διοικητικά και οικονομικά προβλήματα περιμένει ο Βίκτορ Βιτόλο, που πιστεύει πως μπορεί να δώσει πολλά περισσότερα μελλοντικά στον Παναθηναϊκό, όπως δήλωσε σε συνέντευξή του στο συνδρομητικό κανάλι!

Ο Ισπανός μέσος των «πράσινων» μίλησε στο Novasports για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος, την κυριακάτικη (08/04) εντός έδρας αναμέτρηση απέναντι στον Πανιώνιο και την ως τώρα παρουσία του στον Παναθηναϊκό. Αναλυτικά τα όσα είπε ο Βιτόλο:
 
Για την αγωνιστική κατάσταση του Παναθηναϊκού: «Η ομάδα συνεχίζει να δείχνει έναν επαγγελματικό τρόπο αντίδρασης, παρόλα τα προβλήματα που υπάρχουν. Η ομάδα θα συνεχίσει να κάνει ότι καλύτερο μπορεί, να παίζει και ο στόχος μας είναι να πετύχουμε στα πλέι οφ».
 
Για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο: «Πάντοτε όταν παίζεις σε άδειο γήπεδο, είναι δύσκολο. Είναι κάτι που δεν θέλει κανείς, όμως η ομάδα συνεχίζει την προσπάθεια της και στόχος μας είναι οι νίκες, συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις που είχαμε στους δύο προηγούμενους αγώνες. Ο Πανιώνιος είναι μια ομάδα δύσκολη. Δεν ξεχνάω ότι ήταν η ομάδα που μας απέκλεισε στα πέναλτι στο Κύπελλο Ελλάδας. Παρόλαυτα, εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς και να συνεχίσουμε νικηφόρα».
 
Για τα διοικητικά προβλήματα: «Οπωσδήποτε όλα αυτά που συμβαίνουν μας επηρεάζουν. Γιατί Παναθηναϊκός είμαστε όλοι μας και κάτι που συμβαίνει σε ένα τμήμα του συλλόγου, επηρεάζει και όλα τα υπόλοιπα τμήματα. Οι ειδήσεις που έρχονται δεν είναι θετικές, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε, ότι μιλάμε για τον Παναθηναϊκό. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας σύλλογος με ευρωπαϊκή ιστορία, ένας σύλλογος τον οποίο όλοι τον γνωρίζουν. Όπου και αν μιλήσεις, όπου και αν πεις Παναθηναϊκός, όλοι τον γνωρίζουν... Περνάει δύσκολες στιγμές αυτή την χρονική περίοδο, όμως παραμένει πάντοτε Παναθηναϊκός και γι' αυτό τον λόγο αξίζει τον σεβασμό όλων. Γιατί είναι ο Παναθηναϊκός. Και ας περνάει δυσκολίες... Πιστεύω ότι θα πρέπει να επανέλθει η σταθερότητα, ώστε να ξεπεραστούν τα προβλήματα και να βρεθούν σωστές λύσεις στα υπάρχοντα προβλήματα».
 
Για την προσωπική του παρουσία: «Πραγματικά είμαι περήφανος, γιατί πάνω από όλα, έχω αποδείξει σε εμένα τις δυνατότητες μου και έχω αποδείξει ότι η δουλειά δίνει καρπούς. Και στις προπονήσεις και στους αγώνες, προσπαθώ να αποδείξω ότι είμαι ένας παίκτης σημαντικός για την ομάδα. Αλλά δεν σταματάω εδώ. Θα συνεχίσω να βοηθώ όσο μπορώ περισσότερο την ομάδα, ώστε να νιώσουν όλοι ικανοποιημένοι με εμένα και θα έλεγα ότι θέλω να προσφέρω ακόμα περισσότερα σε αυτόν τον σύλλογο. Δεν αρκούν όσα έχω δώσει, θα συνεχίσω να προσφέρω όσο περισσότερο μπορώ».



Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved