Αλλαγές ετοιμάζει ο Αναστόπουλος

Αλλαγές ετοιμάζει ο Αναστόπουλος

O Νίκος Αναστόπουλος ετοιμάζει ροτέισον στον ΟΦΗ για το Κυριακάτικο (08/04, 7μ.μ.) παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο «Γεντί Κουλέ».

Ο προπονητής του ΟΦΗ -όπως έγραψε το Onsports- πρόκειται να φρεσκάρει την ενδεκάδα μετά την αναμέτρηση στην Τρίπολη με τον Αστέρα, την υπερπροσπάθεια στη «ρεβάνς» με τον Ολυμπιακό στο «Γεντί Κουλέ», αλλά και την μακρινή έξοδο στην Κέρκυρα τη Μεγάλη Τετάρτη (11/04).

Οι μνηστήρες για μία θέση στο βασικό σχήμα είναι πολλοί. Ο Ντένις Σόουζα είναι σίγουρος (λόγω της τιμωρίας του Στάθη Ταυλαρίδη) και από κει και πέρα υποψηφιότητα να ξεκινήσουν θέτουν οι Άρης Γαλανόπουλος, Φρανσίσκο Βάντο, Παναγιώτης Ζορμπάς, Κένταλ Ουκάρ, Μίρνες Σίσιτς και Μπόλτιζαρ Μποντόρ. Γαλανόπουλος και Βάντο είναι ξεκούραστοι (δεν αγωνίστηκαν κόντρα στους «ερυθρόλευκους), Ζορμπάς και Ουκάρ ανέβασαν πολύ το κρητικό συγκρότημα επιθετικά με τον Ολυμπιακό και Σίσιτις - Μποντόρ επανέρχονται μετά τα προβλήματα τραυματισμών που είχαν.

Στο 4-2-3-1 που θα μετατρέπεται σε 4-3-3 όταν οι «ασπρόμαυροι» επιτίθενται τερματοφύλακας θα είναι ο Φίλιππος Σαχσανίδης με τον Χρήστο Μπούρμπο ή τον Άρη Γαλανόπουλο στο δεξί άκρο της άμυνας, τον Μηνά Πίτσο ή τον Φρανσίσκο Βάντο στο αριστερό και στόπερ τους Γιώργο Γεωργίου - Ντένις Σόουζα. Στη μεσαία γραμμή Ζέλικο Κάλαϊτζιτς - Ματίας Βερόν έχουν προβάδισμα να ξεκινήσουν ως οι δύο αμυντικοί μέσοι με αουτσάιντερ τον Μπόλντιζαρ Μποντόρ.

Τον ρόλο του επιτελικού μέσου διεκδικούν οι Ζόρντι Λόπεθ - Κένταλ Ουκάρ, ενώ στην επίθεση στην κορυφή θα βρίσκεται ο Βαγγέλης Μάντζιος. Ο τελευταίος θα παίρνει βοήθειες από αριστερά από τον Φώτη Παπουλή και από δεξιά από έναν εκ των Μίρνες Σίσιτς - Παναγιώτη Ζορμπά (λιγότερες πιθανότητες έχει ο Χόρχε Λόπεθ). Το κρητικό συγκρότημα ολοκληρώνει την προετοιμασία του το Σάββατο (07/04) με την τελευταία προπόνηση στις 6.30μ.μ. στο «Γεντί Κουλέ».

  • Συγχαρητήρια ανακοίνωση για τους πρωταθλητές του 7ου ΕΤΑΔ Ηρακλείου εξέδωσε η διοικούσα επιτροπή του ΟΦΗ. Μάλιστα η προσωρινή διοίκηση της ΠΑΕ προσκαλεί όλους όσοι απαρτίζουν αυτή την ομάδα να παρακολουθήσουν από κοντά το Κυριακάτικο (08/04, 7μ.μ.) παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο «Γεντί Κουλέ».

Η ανακοίνωση αναφέρει αναλυτικά:

«Η διοικούσα επιτροπή της ΠΑΕ-ΟΦΗ συγχαίρει τους μαθητές-αθλητές και τους καθηγητές της ποδοσφαιρικής ομάδας του 7ου ΕΤΑΔ Ηρακλείου που αναδείχθηκαν πρωταθλητές Ελλάδας.
Σε μια περίοδο που είναι γνωστές οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει η χώρα μας, η επιτυχία των μαθητών του 7ου ΕΤΑΔ, δείχνει το δρόμο που θα πρέπει να ακολουθήσει η κοινωνία μας και δεν είναι άλλος από τη συνεχή δουλειά.
Η μεγάλη προσπάθεια που κάταβάλουν οι αθλητές του 7ου ΕΤΑΔ είναι πρότυπο για τα νέα παιδιά.
Η Δ.Ε. της ΠΑΕ-ΟΦΗ καλεί τους καθηγητές –προπονητές και τους αθλητές της ομάδας να παρακολουθήσουν το αυριανό παιχνίδι που θα δώσει η ομάδα μας στο γήπεδο “Θόδωρος Βαρδινογιάνης" με αντίπαλο τον Παναιτωλικό».



Παναθηναϊκός AKTOR: Συγχαρητήρια στο Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR: Συγχαρητήρια στο Περιστέρι
Ρεκόρ εισιτηρίων στη φετινή Euroleague - Οι θέσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
Ρεκόρ εισιτηρίων στη φετινή Euroleague - Οι θέσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
Παναθηναϊκός AKTOR: Χωρίς Αταμάν και χωρίς Γκραντ οι "πράσινοι"
Παναθηναϊκός AKTOR: Χωρίς Αταμάν και χωρίς Γκραντ οι "πράσινοι"
Ρίχνει «βόμβα» με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Ρίχνει «βόμβα» με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved