Λίνο: «Στόχος μας η επιστροφή στις νίκες»

Λίνο: «Στόχος μας η επιστροφή στις νίκες»

Ο Μασιέλ Λίνο, μίλησε στην κάμερα της NOVA για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο, τονίζοντας πως στόχος του «Δικεφάλου», είναι η επιστροφή στις νίκες.

Αρχικά, ο Λίνο, τοποθετήθηκε για την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΣ: «Σίγουρα το παιχνίδι δε βγήκε καλά για μας, δεν ήταν καλό. Δεν παίξαμε καλά, δε δείξαμε την απαιτούμενη συγκέντρωση. Την Κυριακή πρέπει να δείξουμε μεγαλύτερη προσοχή, να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι. Το χρειαζόμαστε γιατί παίζουμε κόντρα σε μια καλή ομάδα, η οποία είναι πιο πάνω από εμάς στη βαθμολογία. Θα κάνουμε τα πάντα για να νικήσουμε».

 - Τελικά γιατί η ομάδα πηγαίνει καλύτερα εκτός απ' ότι εντός;

«Οι περισσότεροι αντίπαλοι που έρχονται στην Τούμπα έχουν αμυντικό προσανατολισμό και προσπαθούν να μας 'πληγώσουν' στην αντεπίθεση. Το ίδιο κάνουμε κι εμείς όταν παίζουμε εκτός έδρας. Αμυνόμαστε και καραδοκούμε μέχρι να δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να βγούμε με αξιώσεις στην αντεπίθεση και να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Οι τελευταίοι αγώνες που δώσαμε στην Τούμπα δεν εξελίχθηκαν κατά το δοκούν κι αυτό καθιστά ακόμη μεγαλύτερη την ανάγκη να παρουσιάσουμε ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο την Κυριακή, να έχουμε το μυαλό και τη σκέψη που πρέπει για να νικήσουμε και να πάρουμε την καλύτερη δυνατή θέση εν όψει των πλέι οφ»

 - Εφόσον ο ΠΑΟΚ κατοχυρώσει τη θέση του στα πλέι οφ θα έχει να δώσει - συνολικά - τέσσερις αγώνες ακόμη στην Τούμπα, έναν για την κανονική περίοδο και τρεις για τα πλέι οφ. Υπάρχει χρόνος, δυνατότητα, ικανότητα για να διορθωθεί αυτή η κατάσταση ούτως ώστε να μπορέσει η ομάδα να εκμεταλλευτεί ένα από τα δεδομένα τα οποία ήταν το πιο ισχυρό του «όπλο», δηλαδή την έδρα του;

«Δε χωρά αμφιβολία πως στους τελευταίους αγώνες δεν παίξαμε καλά. Οι περισσότεροι αντίπαλοι μας κέρδισαν. Στα παιχνίδια που έχουν απομείνει για φέτος στο γήπεδό μας πρέπει να εμφανιστούμε δυνατοί για να μπορέσουμε ν' ανακτήσουμε την εμπιστοσύνη του κόσμου, όπως επίσης και την αυτοπεποίθησή μας για το ποιοι είμαστε και τί μπορούμε να κάνουμε. Η νίκη είναι μονόδρομος σε όλα για τη μεγαλύτερη δυνατή συγκομιδή βαθμών. Με τη δύναμη του κόσμου, τη στήριξη που μας παρέχει αλλά και τη δυναμική που αποπνέει το γήπεδό μας θα κάνουμε τα πάντα για να τα πάρουμε και να κόψουμε πρώτοι το νήμα του τερματισμού στα πλέι οφ»

 - Στην αρχή της συζήτησής μας σχολίασε τον επερχόμενο αντίπαλο. Κάτι πιο συγκεκριμένο για τον Ατρόμητο και τί θεωρεί πως πρέπει να προσέξει η ομάδα του στο Περιστέρι;

«Οδηγός μας για τον αγώνα της Κυριακής πρέπει να είναι το αντίστοιχο παιχνίδι του πρωταθλήματος, όταν κι είχαμε επικρατήσει 3-1. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το ίδιο να πάμε εκεί μέσα και να νικήσουμε τον Ατρόμητο».



Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved