Καραγεωργίου: «Να είμαστε εμείς οι κυρίαρχοι»

Καραγεωργίου: «Να είμαστε εμείς οι κυρίαρχοι»

Ο Εργοτέλης θα πρέπει να είναι κυρίαρχος στο παιχνίδι του από την αρχή ενός αγώνα και όχι όταν βρίσκεται σε δύσκολη θέση, σύμφωνα με τον Νίκο Καραγεωργίου.

Ο Έλληνας προπονητής των Κρητικών μίλησε στην «Nova» για τις υπόλοιπες αγωνιστικές που απομένουν και την «μάχη» της παραμονής για τους Ηρακλειώτες. Παράλληλα, ο τεχνικός ηγέτης των «κιτρινόμαυρων» αναφέρθηκε στον αγώνα που ακολουθεί με τη Δόξα Δράμας και την πίεση που υπάρχει στην ομάδα.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Καραγεωργίου μίλησε για:

Τα παιχνίδια που προηγήθηκαν και αυτά που απομένουν: «Δύσκολα είναι και αυτά που παίξαμε και αυτά που έρχονται. Σε ένα βαθμό ανταποκριθήκαμε, αλλά δε μας φτάνουν αυτοί οι βαθμοί που έχουμε συλλέξει. Θέλουμε κι άλλους βαθμούς για να οριστικοποιήσουμε την παραμονή. Μια παραμονή, η οποία δείχνει ότι θα περάσει από πολλά κύματα. Όπως αυτά τα τεράστια κύματα της προηγούμενης και της προπερασμένης εβδομάδας μέσα στα Γιάννινα. Δείξαμε μια αξιοζήλευτη πίστη για να ανατρέψουμε το παιχνίδι.

Είναι από τις σπάνιες φορές που μου έχει τύχει στο ποδόσφαιρο και σαν ποδοσφαιριστής και σαν προπονητής και θα πρέπει να συγχαρούμε τους παίκτες από τη μία και από την άλλη να αναρωτηθούμε γιατί αυτό να μας συμβαίνει και να δείχνουμε αυτή την εικόνα και αυτή την πίστη όταν μένουμε με εννέα παίκτες ή πίσω στο σκορ και να μη τη δείχνουμε από την αρχή. Έχουμε κάνει πολλές συζητήσεις πάνω σε αυτό και πιστεύουμε ότι δεν θα μας ξανασυμβεί και από την πρώτη στιγμή θα είμαστε αυτοί που θα κυριαρχήσουμε στα παιχνίδια».

Το πόσο επηρέασε την ομάδα η πίεση στους προηγούμενους αγώνες: «Το άγχος και η πίεση για να ξεφύγουμε από αυτό το μαρτύριο παίζει ένα ρόλο. Αναγκάζει τους παίκτες να μη μπορούν να δείξουν την καλή τους εικόνα, το καλό τους πρόσωπο. Πρέπει να δείξουμε την εικόνα των εννέα παικτών που ανέτρεψε παιχνίδια, αυτή την εικόνα που θα μας βγάλει από το αδιέξοδο».

Το παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας: «Θέλω να πιστεύω ότι η ομάδα που έχει κίνητρο κερδίζει τα παιχνίδια, αλλά σε έναν αγώνα δεν μπορείς να πεις και να προβλέψεις τίποτα. Αν δεν είμαστε καλοί, θα χάσουμε. Αν είμαστε καλοί θα κερδίσουμε. Παίζουμε πολύ σημαντικό παιχνίδι, το πιο μεγάλο παιχνίδι για εμάς στη σεζόν. Ελπίζω ότι θα ανταποκριθούμε όλοι από το πρώτο λεπτό και όχι αν μείνουμε με εννέα παίκτες, που δεν πρέπει να μείνουμε, όχι αν μείνουμε πίσω στο σκορ, που δεν πρέπει να μείνουμε. Να προηγηθούμε, να βάλουμε εμείς τα γκολ και να είμαστε εμείς οι κυρίαρχοι.

Αυτό έχω στο μυαλό μου, αυτό πρέπει να δείξουμε από την πρώτη στιγμή. Η Δόξα έχει κάνει την προσπάθειά της. Έχει πάρει πολλούς βαθμούς από ομάδες που ήταν πολύ καλές στο φετινό πρωτάθλημα, από Ολυμπιακό, ΆΕΚ κλπ. Καμία ομάδα δεν την κερδίζεις εύκολα, καμία αν δεν προσπαθήσεις. Είναι μια ομάδα Α’ Εθνικής με παίκτες που έχουν αποκτήσει πλέον εμπειρίες και ξέρουν να ανταποκριθούν. Θα πρέπει να είμαστε πάρα μα πάρα προσεκτικοί και καλοί».

Το αν η παραμονή μπορεί να τελειώσει σε αυτή την αγωνιστική: «Μπορεί να τελειώσει από τώρα, μπορεί να πάει και στην τελευταία Κυριακή. Θέλουμε να το τελειώσουμε τώρα, θέλουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι».



Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παρτιζάν-Ολυμπιακός και τις υπόλοιπες «μάχες» της EuroLeague
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παρτιζάν-Ολυμπιακός και τις υπόλοιπες «μάχες» της EuroLeague
Παναθηναϊκός AKTOR, Αταμάν: «Να υπερασπιστούμε τη δεύτερη θέση με ομαδικότητα και επιθετική άμυνα»
Παναθηναϊκός AKTOR, Αταμάν: «Να υπερασπιστούμε τη δεύτερη θέση με ομαδικότητα και επιθετική άμυνα»
Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved