Κωστένογλου: «Κάποιος να μπει μπροστά»!

Κωστένογλου: «Κάποιος να μπει μπροστά»!

Τη συγκρατημένη αισιοδοξία του πως η ΑΕΚ θα καταφέρει να απαλλαγεί από τα διοικητικά προβλήματα που την ταλανίζουν εξέφρασε ο Νίκος Κωστένογλου, τονίζοντας ωστόσο πως «πρέπει να μπει κάποιος μπροστά και να δώσει εχέγγυα σε βάθος χρόνου».

«Υπήρχαν ποδοσφαιριστές που ήθελαν να φύγουν. Δικαιολογημένα, ήταν ταλαιπωρημένοι και αγανακτισμένοι, είχαν αθετηθεί συμφωνίες και υποσχέσεις. Αφού το ξεπεράσαμε όμως, τα πράγματα θα πάνε καλύτερα μέρα με τη μέρα», τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του «Δικέφαλου» μιλώντας στην κάμερα της «NOVA», όπου εκτός των εξελίξεων στα διοικητικά, δεν παρέλειψε ακόμα να αναφερθεί στη δύσκολη κυριακάτικη (08/04)  αναμέτρηση με τον ΠΑΣ στους «Ζωσιμάδες», αλλά και στη σταδιακή ένταξη των νεαρών σε ηλικία ποδοσφαιριστών στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Κωστένογλου:

Για τα διοικητικά και την αδειοδότηση: «Από ό,τι γνωρίζω τα μηνύματα είναι πολύ θετικά. Την τελευταία μέρα προέβησαν σε κινήσεις που ήταν απαραίτητες και πιστεύω και ευελπιστώ να πάνε όλα κατ’ ευχήν. Είμαι πολύ αισιόδοξος. Είναι ο πρώτος σκόπελος που ξεπερνάμε. Θα δούμε στη συνέχεια, η πορεία είναι δύσκολη και θα χρειαστούμε και άλλα πράγματα στο μέλλον. Ήταν πολύ σημαντικό αυτό που έγινε. Ήρθε κάποια βοήθεια όπως γνωρίζεται, ήταν πολύ σημαντική και καταλυτική. Οι στιγμές δεν ήταν δύσκολες μόνο αυτές τις μέρες. Τα προβλήματα ξεκίνησαν με το τέλος του προηγούμενου έτους. Ο Ιανουάριος ήταν πολύ δύσκολος μήνας όπου υπήρχε μία έκρυθμη κατάσταση. Υπήρχαν ποδοσφαιριστές που ήθελαν να φύγουν, δικαιολογημένα ήταν ταλαιπωρημένοι και αγανακτισμένοι. Είχαν αθετηθεί συμφωνίες και υποσχέσεις. Αφού ξεπεράσαμε εκείνο τον μήνα, νόμιζα ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα μέρα με τη μέρα. Φτάσαμε σήμερα που δόθηκαν κάποιες λύσεις. Δεν έχουν τελειώσει τα προβλήματα μας. Ευελπιστώ ότι στο μέλλον θα υπάρχει πιο υγιής λύση. Χρειάζεται να μπει κάποιος μπροστά και να δώσει εχέγγυα σε βάθος χρόνου γιατί έτσι μόνο θα λυθεί το πρόβλημα. Αλλά επειδή δεν έχουμε την πολυτέλεια να κοιτάμε σε βάθος χρόνου είναι σημαντικό ότι ακόμη και σήμερα μπορούμε και στεκόμαστε όρθιοι».

Για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Είναι δύσκολη έδρα και καλύτερη ομάδα ο ΠΑΣ, συγκριτικά με την Κέρκυρα. Έχει καταφέρει ο κ. Αναστασιάδης να οδηγήσει την ομάδα του σε σωτηρία. Η αγωνιστική εικόνα τους στα τελευταία πέντε ματς είναι πολύ καλή και η βαθμολογική συγκομιδή είναι επίσης πολύ καλή. Θα είναι πολύ δύσκολο ματς και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς σκοπούς. Εύχομαι σε ένα καλό ματς και ας κερδίσει ο καλύτερος. Κάθε αγωνιστική σκεφτόμαστε πως θα παρατάξουμε την ομάδα μας. Θα έχουμε αλλαγή στον βασικό επιθετικό, θα δούμε τις επόμενες ημέρες πως θα παίξουμε και με ποιον σχηματισμό».

Για τον Κλωναρίδη και τους νεαρούς της ΑΕΚ: «Θα είναι σημαντικό για την ΑΕΚ να επενδύσει σε νέα παιδιά, αλλά να γίνει αυτό με σωστό τρόπο. Ο Κλωναρίδης είναι από αυτό το πρόγραμμα φιλοσοφίας. Στις προπονήσεις κάθε μέρα στέλνει θετικά μηνύματα. Θεωρώ ότι είναι ένας από τους παίκτες που πρέπει να επενδύσουμε. Με χαροποιεί γενικά ο χαρακτήρας του και η συμπεριφορά του, έχει πραγματικά χαρίσματα. Αν μείνει προσγειωμένος θα έχει καλύτερο μέλλον ατομικά και ομαδικά να προσφέρει στην ομάδα μας. Υπάρχει και ο Μπουγαΐδης, που κάποιες εβδομάδες ήταν ταλαιπωρημένος μια και αντιμετώπισε προβλήματα. Τον προετοιμάσαμε όλο αυτό το διάστημα. Δεν ήμασταν αδιάφοροι στην προπόνηση του. Είχε θετική παρουσία. Η θέση του κεντρικού αμυντικού θέλει και εμπειρία. Υπάρχουν και άλλα παιδιά από πίσω, όχι πολλά βέβαια για να είμαι ειλικρινής. Υπάρχουν ακόμη 1-2 περιπτώσεις, αλλά πρέπει να γίνει με σταθερό και προσεχτικό τρόπο. Μπορεί να έρθει μια απογοήτευση και αυτό είναι αρνητικό».



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved